Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Similar topics
Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

naknadno ugradjivanje daljinskog zakljucavanja

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

naknadno ugradjivanje daljinskog zakljucavanja

Počalji od apatinac taj Čet Nov 17, 2011 9:12 pm

da pocnem polako imam fabiu i ima centralno i prosle zime bilo je zaledila brava pa sam malo bio jaci i zeznuo sam cilindar pokusavao sam da popravim cilindar cak sam ga rastavio i cistio i radio dva tri dana i opet nece pa se ne moze zakljucati vise sa kljucem pa moram otvarati zadnja vrata i gurati onaj klip da se zakljuca pa sam resio da stavim daljinsko i dugo sam se mucio i trazio po netu i sad sam nasao i znam kolika je muka bila da sve izguglam pa mislim da podeli ovo sto sam nasao
Attachments
einbau-01_tn.jpg You don't have permission to download attachments.(9 Kb) Downloaded 36 times

Poslednji izmenio apatinac dana Čet Nov 17, 2011 9:41 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

apatinac
Nov član
Nov član

Broj poruka: 41
Datum upisa: 19.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: naknadno ugradjivanje daljinskog zakljucavanja

Počalji od apatinac taj Čet Nov 17, 2011 9:36 pm

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

apatinac
Nov član
Nov član

Broj poruka: 41
Datum upisa: 19.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bugarin taj Pet Nov 18, 2011 10:27 am

lepo od tebe sto si resio da pomognes drugima, ali sledeci put kucaj na tastaturi na kojoj rade tacka i zarez.
a i slike su tako male da ne moze da se vidi nista.
svaka cast na trudu, ali topic ovakav kakav jeste je krajnje beskoristan...............

bugarin
Senior
Senior

Broj poruka: 627
Godina: 39
Datum upisa: 05.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od alexandar.no1 taj Sre Dec 14, 2011 8:10 am

Meni ovo izgleda zanimljivo pošto bih i ja hteo da dogradim modul za daljinsko zaključavanje. Molio bih Apatinca ako moze nekako da mi pošalje detaljnije uputstvo sa većim slikama, pošto se na ovim malim ama baš ništa ne vidi.

alexandar.no1
Nov član
Nov član

Broj poruka: 12
Datum upisa: 10.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu