Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

problem sa startovanjem motora

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

problem sa startovanjem motora

Počalji od beli982 taj Pon Nov 21, 2011 6:38 pm

jutro temperatura -2@C, a moja škodica zavergla tri četiri sekudne i ne htede da upali. zaverglam drugi put ona upali na pola ključa. Šta bi mogao biti problem?
- akumulator nov, kupljen u junu 2011.god.(VARTA-black), svecice menjane pre 10-ak hiljada km....
Inače, do danas, tokom toplijih dana pali na prvu, bez ikakvih problema!

beli982
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 52
Datum upisa: 13.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: problem sa startovanjem motora

Počalji od nesas taj Pon Nov 21, 2011 9:28 pm

Nista, kada das kontakt malo po gasu pa pali, i kod mene na skodi i kliu je sada tako. Obicno ako nisi startovao motor par dana tada se desava i meni.

nesas
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 119
Datum upisa: 09.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od brajt taj Pon Nov 21, 2011 11:46 pm

i meni se to ponekad desi...jesam panicar za auto ali mislim da to nije nista..navikao sam.

brajt
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 101
Datum upisa: 20.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dulefontana taj Uto Nov 22, 2011 1:32 am

Da si duze verglao upalila bi iz prve. Moja zimi uvek pali iz druge. Prvi put verglam 3 sekunde, drugi put na pola kljuca

dulefontana
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1099
Godina: 27
Datum upisa: 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Uto Nov 22, 2011 8:43 am

hmm, meni je fabija htp uvek palila bez ijednog problema na -15 cak.a felicija mora "da se nakaslje" bar tri puta na toj temp da bi upalila, cak i ako napunim akkumulator sa strujom.mozda treba nastelovati elektroniku paljenja scratch

djordje
Senior
Senior

Broj poruka: 459
Datum upisa: 04.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od beli982 taj Sre Nov 23, 2011 6:28 am

hvala momci, probaću da se naviknem. radije ću tako, nego da dam nekom da čačka oko elektronike paljenja, pa da poremeti nešto! affraid

beli982
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od balkanija taj Sre Nov 23, 2011 11:11 am

To kada teze pali na hladnoci veoma je moguce da je neka dizna losija( kako radi hhladna). Ta Varta Bleck je ok ali nije bas naj naj za tvoju Fabiu. Bolje da si uzeo istu amperazu samo iz Blue serije. Ima vecu startnu struju, pumpa jace radi samim ti dizne prave bolju maglu! Imas startovanje ekstra!

balkanija
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 250
Datum upisa: 10.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od beli982 taj Sre Nov 23, 2011 11:19 am

hladna radi kao sat, bez ikakvih promena.
i ja mislim da je u pitanju akumulator, i da nema dovoljnu startnu struju, a pošto inače na autu imam alarm, on sigurno ima uticaja kad se auto ne pali par dana. prethodni vlasnik je kupio ovaj iz black serije, a ja da sam kupovao uzeo bi blue ili silver!

beli982
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od balkanija taj Sre Nov 23, 2011 11:25 am

Nema potrebe Silver, ja bi joj stavio Blue 60Ah startuje sa 540A a iste dimenzije ko 55Ah. A u Blue ni nema 55Ah.

balkanija
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 250
Datum upisa: 10.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od miloskee taj Ned Dec 04, 2011 1:28 am

Moguce ako ti je gorivo bilo maltene na rezervi da zbog toga zeza,kod mene se to desavalo

miloskee
Nov član
Nov član

Broj poruka: 1
Datum upisa: 25.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od beli982 taj Ned Dec 04, 2011 10:13 am

e to nije sigurno, jrer ne dozvoljavam da uopšte uđe u rezervu, ama baš nikada!

beli982
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mutapv taj Pet Dec 30, 2011 6:50 pm

imao sam problem koji se sam resio,desavalo se da nece da upal na prvu dam kontakt nekoliko puta unda upali i nece da primi gas,kad prokine posle radi,u servis na dijagnostici sve ok,zamene mi flter goriva,predjem 7000 ono opet,pitam majstore kazu mozda jebe termo davac,sad hladno vreme pali normalno na prvu bez gasa.menjao sam filter goriva posle ukupno 10000,i par dana posle servisa zezalo ponovo samo jednom posle pali ceo dan,da li je neko imao neki slican problem.

mutapv
Nov član
Nov član

Broj poruka: 26
Godina: 25
Datum upisa: 10.12.2011

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu