Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Similar topics
Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

day line farovi za Octaviu mk1 (A4)

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

day line farovi za Octaviu mk1 (A4)

Počalji od hakkler taj Čet Dec 08, 2011 12:49 am

jedno vrijeme me je držalo da stavim ovo:

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
ali kad sam naišao na slike na netu..pogotovo u srebrnoj boji kakva je moja...malo me prošlo Very Happy
brw. cijena tih day line farova je skoro pola cijene OEM xenon farova..s tim da ovi isto imaju leću + ledice u faru
evo slika (kad sam vidio malo me je prošla želja za tim farovima)
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> zanemarite "selo moje malo retrovizore ala M3" Very Happy
evo kako bi to kod mene išlo...
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
[You must be registered and logged in to see this image.]
hm..ne znam baš..još na nekoj tamnoj nijansi..čak i možda Question Question

Što vi mislite?? scratch
Nekako mi glas razuma vuče na OEM ..al opet ?? Very Happy

hakkler
Senior
Senior

Broj poruka: 506
Datum upisa: 19.08.2011

http://www.skodaclubcroatia.com/scc/

Nazad na vrh Ići dole

Re: day line farovi za Octaviu mk1 (A4)

Počalji od hakkler taj Čet Dec 08, 2011 7:01 pm

nitko nema nikakvo mišljenje o ovim farovima? scratch

hakkler
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Velicko taj Čet Dec 08, 2011 7:46 pm

Na ovoj prvoj slici mi izgleda kao da nisu uskladjeni sa linijom haube. Inace ja sam uvek za OEM. Ovo me previse podseca na JAP style tuning. Inace ne izgledaju lose ali na sivoj nije to to - po mom misljenju. Smile

Velicko
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 185
Datum upisa: 04.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stanke91 taj Čet Dec 08, 2011 8:13 pm

Pravo da ti kazem hakkler druze moj to preko dana sija bas lose, mislim te led sijalice, bolje kupi OEM far, ili jos bolje ako hoces kupi LED trake koje su pravljene za tvoju oktaviu a koje se uklope dole kod maglenki, zanci kupuje se cela ona plastika sa sve rupom za maglenku ako imas maglenke i samo se sa jednim kablicem poveze, bukvalo plug and play. Evo pogledaj:

[You must be registered and logged in to see this link.]

p.s. Ja sam imao namojoj oktaviji te farove sa LED trakicama, led trakice sijaju krs, bukvalno se preko dana jedva vide, isto ko da mi i pozicija radi Wink, vratio sam ih zato sto mi su mi posle 2 meseca riknule 2diode Wink

stanke91
Senior
Senior

Broj poruka: 342
Datum upisa: 23.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hakkler taj Čet Dec 08, 2011 8:59 pm

baš si takve imao?

kakvo je osvjetljenje inače?

hakkler
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stanke91 taj Čet Dec 08, 2011 10:49 pm

*Pa pazi ja sam imao klasican far gde ide H7 sijalica, i kad sam stavio xenone meni je pukla sijalica i zadimila ceo far, a na jednom mestu i istopila, i onda sam uzeo dva nova sa LED trakama. Evo ovako su izgledali:

*Cena za oba je bila 270e, ja sam dao 300e sa sve D2S sijalicama, posto su mi ove stare sijalice bile relativno nove, tako da nisam mnogo doplatio, a i radio mi je prijatelj jedan. U principu sto se tice samog osvetljenja bolje mi je bilo sa ovima D2S jer su imali sociva, dok mi se kod H7 sve rasipa, ali se ne zalim, jedina stvari kod ovih sa socivom jeste sto ne zaslepljujem ljude koji mi doaze u susret Wink. Posle 3meseca voznje su mi crkle dve diode, ja sam vratio ovom oraku da ih zameni posto su bile u garanciji, ovi vamo nisu imali na lageru i ja uzmem pare nazad i kupim polovan obican far. Tako da je to celo moje iskustvo sto se tice farova sa LED trakama. Inace marka fara je bila SONAR. I da drugi koji imaju to npr. caletov ortak ima vec 7meseci samo crni far sa LED trakama i ne zali se nije mu nista crklo, ali opet nije to taj efekat svetljenja dioda kao kod audija. Ima da se kupe one diode od 30e sto se kace na prednji branik koje svetle bas extra Wink. Sa druge strane decko koji prodaje ove didode mi je rekao da za neke verzije automobila se ugradjuju diode od 1w koje dosta dosta bolje svetle.

*A za ovo sto sam ti poslao u linku sam cuo da je dobra stvar i da se te diode dole lako ugradjuju, znaci samo izvadis svoju plastiku sa maglenkom i stavis ovu novu sa LED-om, i imas jedan kablic i to je to.

stanke91
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hakkler taj Čet Dec 08, 2011 11:18 pm

hm..mislim da si me krivo shvatio..znam za te diode i za led trake i sl.
Nije mi to bila poanta..nego čisto kako je netko zadovoljan s tim farom (koji između ostalog ima ledice ala audi..na kojemu to jedni stoji kako treba)
Znači osvjetljenje opčenito..kratka duga i onon što je potrebno..ledice su tu samo..uz put Very Happy

Ima i kolega na mk2 ili ti A5 te darove...

i od kada je unutar fara stavio H7 HID 6000K iznimno je zadovoljan.

ovi koje ja pikiram su od dectane-a [You must be registered and logged in to see this link.]

pa ne vjerujem da bi baš radili neki "bofl" jer su izuzetno cijenjeni u svijetu tuninga.
Tvoj slučaj je mislim ..baš kao peh.

Več par mjeseci ganjam i nikako da naiđem na taxita u ZG koji ima te farove na O1. Very Happy
Mene najviše zanima kako "pokrivaju" i osvjetljavaju površinu...a glavni problem koji je ..da su 50% jeftiniji od OEM-a Very Happy (bar tu kod nas)

A i moram vidjet uživo kako to stoji na autu,opipat..jer paše 100% ili ima lufta..ovo sve na netu je tak-tak...gledaš a ne diraš..ko sa ženom lol!

Ako je još netko imao iskustva (ili netko njegov) s takvim farovima nek slobodno napiše

hakkler
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stanke91 taj Pet Dec 09, 2011 12:20 am

Aha, okej Smile, nesporazum Smile
*Kazem ti ja protiv fara memam nista, samo eto te diode koje svetle smesno, znaci i meni je isto svetlela kao i na slikama ove oktavije gore, lepo se to vidi po sumraku i nocu, ali kad je dan i bije sunce nije nesto veruj mi, a sto se tice samog bacanja svetlost iiz far je full, znaci bez zamerke, i iskerno misli da su sve te firme iste, sve to radi na isti princim da li ga pravi DECTANE ili SONAR meni je to isto, po specifikacijama proizvoda Wink

stanke91
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu