Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Similar topics
Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Majice

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Koja majica vam se najvise svidja???

0% 0% 
[ 0 ]
4% 4% 
[ 1 ]
0% 0% 
[ 0 ]
4% 4% 
[ 1 ]
0% 0% 
[ 0 ]
23% 23% 
[ 5 ]
9% 9% 
[ 2 ]
0% 0% 
[ 0 ]
52% 52% 
[ 11 ]
4% 4% 
[ 1 ]

Ukupno Glasova : 21

Majice

Počalji od LAUDA taj Sre Sep 01, 2010 6:30 pm

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> -1 [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> -2 [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> -3 [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> -4 [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> -5 [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> -6 [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> -7 [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> -8 [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> -9 [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> -10

LAUDA
Admin
Admin

Broj poruka: 477
Datum upisa: 25.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Majice

Počalji od andjjelko taj Sre Sep 01, 2010 7:09 pm

Ne mogu da izaberem jel nema nove oktavije na njima... Very Happy Salim se,sve su lepe,al ja iskreno ne bi uzeo sa slikom superb,ili neke druge skode...jel vozim oktaviu...Napravi neku zajednicku a posle moze i za pojedince...

andjjelko
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 200
Godina: 24
Datum upisa: 15.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost taj Sre Sep 01, 2010 7:12 pm

Meni se dopada deveta majica, ali samo bi mozda bilo bolje kada bi ostavio izvorni skodin znak i ispod napisao Srbija ili forum Srbija...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Admin taj Sre Sep 01, 2010 7:13 pm

andjjelko ::Napravi neku zajednicku a posle moze i za pojedince...

E ta ti je pametna, mislim da cemo sve teze izabrati ako budemo imali puno majci na izbor bolje prvo da suzimo izbor na zajednickiu majcu!?

Admin
Admin
Admin

Broj poruka: 326
Godina: 23
Datum upisa: 01.04.2010

http://www.skoda-klub-srbija.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LAUDA taj Sre Sep 01, 2010 7:38 pm

Naravno da ce biti zajednicka majica koja ce biti oficijalna majica skoda club-a srbija, ali skodin izvorni znak necemo smeti da stavimo iz razloga sto nemamo autorska prava, a ja iskreno ne zelim da se nadje neki pametnjakovic koji ce da nas "jase" zbog toga. Kada napravim oficijalnu majicu okacicu je u novom folderu. A sto se tice ovih majica, to su samo primeri koje sam stigao do sada uraditi. Stavio sam ih na glasanje jer me interesuje vase misljenje o njima. POZZ cheers cheers cheers cheers cheers

LAUDA
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost taj Sre Sep 01, 2010 7:44 pm

Kao da bi neko nesto rekao zbog znaka...
Mada, mozda je onda ipak bolje da znak bude onakav kakvog si napravio...

Nego, imam predlog za majicu, ima jedan super Škodin logo, ali ne mogu da ga nadjem trenutno...

Izduzen je malo, obrisan je krug i ima nekoliko sitnih prepravki...
Extra izgleda...
Probacu da nadjem...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od andjjelko taj Sre Sep 01, 2010 7:46 pm

Sta nekog briga sto sam ja odstampao majcu sa skodinom znakom i natpisom mog omiljenog foruma i cluba...ma ko ih ____....Stampaj misko!!!Smile

andjjelko
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 200
Godina: 24
Datum upisa: 15.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost taj Sre Sep 01, 2010 7:51 pm

meni je sve jedno, vazno je da ima barem deo Škodinog znaka...

Ili, da ne unistavamo trenutni znak, mogli bi da iskoristimo stari znak i samo ispod napisemo Škoda forum Srbija...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LAUDA taj Sre Sep 01, 2010 7:52 pm

Sve sto imate da predlozite, predlozite. Meni je drago kada ima dosta predloga iz raloga sto nisam tip koji voli sve sam da radi i stojim iza toga da je cela ekipa na ovom forumu veoma druzeljubiva i da cemo se lako dogovoriti oko svega.

LAUDA
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od beodex67 taj Čet Sep 02, 2010 10:10 pm

Pošto nas ima sa raznim modelima Škoda mišljenja sam da treba izabrati što prostije univerzalno rešenje za sve "Škodoholičare" , glasam za majicu broj 9

Ono što je najbitnije u celoj priči je način kako doći do majica i po kojoj ceni? Neko to treba da isfinansira.

Nešto mi pade na pamet a možda je glupo?
Na leđima majice bi možda mogao da se doda citat iz filma Nacionalna klasa:

"Druže Brano, škoda je možda stara al je auto"

Pozdrav

beodex67
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 628
Godina: 44
Datum upisa: 12.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kvisko taj Sub Okt 23, 2010 2:25 pm

Ova devetka mi izgleda kao Adidasov dres sa prvenstva sveta u fudbalu 1972. godine...vidim Rumenigea i Bekenbauera u njima....Smile))

Salu na stranu, malo mi je sterilna ta devetka, steta sto nema nesto sa Octaviom, cak je mozda bolje da bude ukomponovan naziv automobila (Fabia, Octavia, Superb) na majici, ali bez slika, jer se dizajni menjaju, npr sto bi neko sa octaviom I nosio majicu sa likom moje najnovije Octavie, i obrnuto?

Posto sam debela prasica Smile najvise bi mi odgovarala ipak br 9 (jer nema nista na stomaku), ali kad bi birao to bi svakako bila broj 6....

Sto ne napravite ono kao znak Skoda srbija jedan do drugog, mali format po celoj majici, odnapred i pozadi? Smile

E to bi bilo fakat suludo, ali bi bilo upecatljivo u pm....Smile)

Kvisko
Nov član
Nov član

Broj poruka: 26
Datum upisa: 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tygzone taj Ned Okt 31, 2010 1:41 am

Postovani skodilkani univerzalna majica je i najlepsa-najednostavnija br.9 s tim da niste primetili u okviru zelene boje sa gornje strane pise skoda sto treba ostaviti a u donjem delu dodati club ispred srbija i pobedili smo,jednostavno i lepo obelezje naseg kluba na majici!!!!!!
Pozz svim skodilkanima dr.tygzone lol!

tygzone
Senior
Senior

Broj poruka: 650
Datum upisa: 28.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu