Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Nikad rodjeni modeli

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Nikad rodjeni modeli

Počalji od Skoda taj Čet Dec 22, 2011 11:48 pm

Pa da pocenemo od skode tudor.

Napomena: Ideja teme jeste da postavite sliku-dve "nikad rodjenog modela", da nebi zatrpavali stranu, da napisete koji je to model i da prokomentarisemo isti. Pozdrav

Poslednji izmenio Trixx dana Čet Dec 22, 2011 11:55 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

Skoda
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Re: Nikad rodjeni modeli

Počalji od Skoda taj Čet Dec 22, 2011 11:53 pm

Felicia kabrio

Skoda
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Skoda taj Pet Dec 23, 2011 12:50 pm

Audi a8 coupe

Skoda
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Captain Slow taj Pet Dec 23, 2011 4:33 pm

I bolje što nisu rođeni,pa ko bi kupio Superb kupe???

Odakle im uopšte ideja da prave troja vrata na 4.5m lima???
Šta kao,biće sportski i eleganatan???

Captain Slow
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 187
Datum upisa: 15.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od UrosH taj Pet Dec 23, 2011 5:04 pm

Pa 4.5m je prava mera za jedan sport kupe Smile .
Jeste malo promašeno u smislu Superb pa sportski kupe... ali bi zato Oktaviji lepo legla ista stvar.

&pak, ne od juče, Škoda je jedan ziheraš, i ne igra se sa takvim stvarima. Tu privilegiju mogu sebi dozvoliti samo premijum proizvođači- da neki model mogu da prodaju u samo nekoliko hiljada primeraka tek radi prestiža.

Šteta, hoću reći- Škoda Very Happy, ali teško da će im Vagen i u doglednoj budućnosti dozvoliti da se previše razigraju, biće samo sigurica.

Poslednji izmenio UrosH dana Pet Dec 23, 2011 9:09 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

UrosH
Senior
Senior

Broj poruka: 303
Datum upisa: 17.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od balkanija taj Pet Dec 23, 2011 5:14 pm

Felicia kabrio je videla dana, ali u malo seriskoj proizvodnji. 1997 Ceska firma MTX Felicia napravila je seriju od mislim 500 komada. Cuo sam da se u Mlada Boleslava kod pravih fanova Skodinih vozila mogu i danas videti. Jedan covek mi je rekao da je i licno video u Ljubljani u Skodi tih godina.

balkanija
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 250
Datum upisa: 10.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Sub Dec 24, 2011 5:34 pm

Captain Slow ::I bolje što nisu rođeni,pa ko bi kupio Superb kupe???

Odakle im uopšte ideja da prave troja vrata na 4.5m lima???
Šta kao,biće sportski i eleganatan???

Ja bih kupio, pa kupe ljudi S klasu pa plate jos gomilu novca da im preprave na kupe.

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Captain Slow taj Sub Dec 24, 2011 6:57 pm

Opet poređenje Mercedesa i Škode?????

Captain Slow
Iskusan član
Iskusan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od UrosH taj Sub Dec 24, 2011 7:18 pm

Da, zaista, dosta više upoređivanja Škode sa tom izvikanom gastarbajterskom markom tongue .

UrosH
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Captain Slow taj Sub Dec 24, 2011 7:23 pm

UrosH hehe.

[You must be registered and logged in to see this link.]
mali offtopic ali morao sam pošto ima troja vrata

Captain Slow
Iskusan član
Iskusan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od UrosH taj Sub Dec 24, 2011 7:46 pm

Inače, u poslednje vreme događa se čudna stvar, da se kupeom nazivaju i vozila sa 4 vrata. Primer- koncept VW Cross Coupe.

Ne znam šta im to znači.

UrosH
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od balkanija taj Sub Dec 24, 2011 7:50 pm

Nema potrebe da ima dvoje vrata. Sad kad proizvodjec odluci da je kupe -kupe je. Kao sto su Pasat cc,A7, cls..

balkanija
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 250
Datum upisa: 10.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Captain Slow taj Sub Dec 24, 2011 8:08 pm

Nemaju više ideja,niti šta novo da ponude kupcima pa se trude na sve moguće načine da opravdaju sve skuplje modele.
Čuj molim te,dvoja i petora vrata se zovu isto,kupe.

Za mene je kupe Porše,Ferari,Mini,Fića,Jaguar E,Mercedes 500SL(stari).......

Captain Slow
Iskusan član
Iskusan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LekaTDI taj Sub Dec 24, 2011 8:30 pm

To sto smo mi u Srbiji napravili od Mercedesa da bude auto za bajice to je nasa stvar ... Nigde u svetu to nije tako Shocked
U bilo kojoj zemlji mercedes je prestiz , i zna se ko ima pare i zeli kvalitet kupio je merdzu ... Jedino kod nas pametnjakovica , covek ako zeli da kupi recimo CLK ili CLS bas zbog njegove linije i izgleda ... njega ce gledati kao seljobera. Hejtujemo sve sto ne mozemo da priustimo bom ... Ja vozim Skodu , i prezadovoljan sam sa njom , nikad nisam ceznuo za nekim besnim kolima , ali kad bih imao vise para , verovatno bih gledao nekog mercedesa da kupim ... scratch
A i da se ne lazemo CLS ima takvu liniju i dizajn da ga je tesko nadmasiti ...
Podseca na jaguara a nemacki kvalitet Cool

LekaTDI
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 224
Datum upisa: 23.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Uros TSI taj Ned Dec 25, 2011 12:44 am

Definicija: Kupe (Coupe) je trajno zatvoreni tip karoserije, precizna definicija varira u zavisnosti od proizvođača i tokom vremena. Kupei su često sportski automobili ili sportske verzije sedana sa tvrdim krovom, obično sa smanjenim brojem vrata sa 4 na 2, i sa preoblikovanim enterijerom u smislu da su zadnja sedišta pomerena ka napred u odnosu na standardni sedan tako da nude 2 sedišta ili 2+2(mesto za dva putnika napred i povremena dva putnika nazad, ili decu.
Kupei generalno imaju dvoja vrata ali proizvođači automobila prave četvorovrane kupee, i trovratne i petovratne hečbek kupee. Moderni kupei često imaju stakla bez rama, pa staklo direktno naleže na karoseriju.

Četvorovratni kupe - Sedan sa kupeolikim proporcijama. Rover P5 iz 1962, Infiniti J30 iz 1992, MB CLS 2003, Passat CC, sada samo CC, Jaguar XJ.

Uros TSI
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu