Traži
Pristupi
Similar topics
Partners
------------------------------
*Tinydl Free Download
*Links Monster
*Top Rating Games
*Sajt namenjen kladionicarima
*Biznis portal Srbija
*Slep sluzba Krekic
*Exyuoglasi.com
*Parenta Behaton
*Nissan Club Serbia
*4Gume
*Motorna Vozila
*Raskrsnica Linkova
*WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova
*Mitsubishi Klub Srbija
*BMW Fan Klub Srbija
*Car Glass - N. Beograd
*Futurion 3D
*LIMUNDO
*PILOT Lampa Italy
*Polovni Automobili
*Maruti Club Serbia
*Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova
*Novi automobili
*Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com
*SMS MANIJA
------------------------------Most na Adi pušten u saobraćaj.
Strana 1 od 2 • Delite •
Strana 1 od 2 • 1, 2 
Most na Adi pušten u saobraćaj.
Kako vam se čini, da li je neko prelazio?

Uros TSI- Veteran

- Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010
Re: Most na Adi pušten u saobraćaj.
Meni izgleda super. Samo da se izgrade sva penjanja i sva silazenja sa mosta. Inace sigurno ce smanjiti guzvu pored sajma i na gazeli.

Manjana- Aktivan član

- Broj poruka: 71
Datum upisa: 04.06.2011
Most preko Ade, ajde slikajte nam iz kola kad budete prelazili pa okacite slike.

DzoniAndric- Respected Member

- Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010
Fin most... prelazio vec 6-7 puta... Pa deluje impozantnije kad se gleda sa strane, kad prelazis, most ko most. Moram da kazem da sto se asfalta tice, top kvaliteta kao i izrazito siroke trake sto je jos jedan +. Sad od sajma kad se ide ona uzlazna rampa je uska jer je verovali ili ne privremena...

VLADA88- Aktivan član

- Broj poruka: 116
Godina: 24
Datum upisa: 10.09.2011
Hm nisam znao da je privremena, gledao sam po projektu nije, baš tu treba i da bude, nego će veći deo saobraćaja skupljati ta petlja Radnička pa neće biti toliko potrebe za tom rampom u smislu propusnosti.
Gledaću da slikam ovih dana. Inače malopre sa Terazija izgleda fantastično, plava linija, crveni pilon i beli stubovi.
Gledaću da slikam ovih dana. Inače malopre sa Terazija izgleda fantastično, plava linija, crveni pilon i beli stubovi.

Uros TSI- Veteran

- Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010
prelazio 1og januara pri odlasku na skup. od hipodroma do iskljucenja sa mosta, pravac ka sava centru trebalo mi je 22 minuta. nekoliko kola sam video da dolaze iz pravca nbgd, pa polukruzno kod hipodroma i nazad da nbgd. eto valjda cisto da predju most. dok god bude ovakav kakav je sad, nema nista od smanjenja guzvi.
utisak kvare i nedostajuca ograda (izmedju 2 elementa kakvi ce ciniti ogradu mosta po zavrsetku radova, sada je udenuta zardjala cevka, koja bi trebalo da spreci nekoda pa padne-skoci sa mosta), suzenja pri iskljucenjima cime se povecava guzva itd. da ne pricam o tome da nekim nosecim sajlama nedostaju zastitni elementi, koji nisu samo stetske prirode.
3 dana kasnije most presao u istom pravcu dok dlanom o dlan. valjda su svi koji su hteli obavili inicijalno prelazenje mosta, pa su sabirali utiske i stekali gorivo za sledecu ekskurziju.
uostalom videcemo od polovine meseca nadalje, kad se zavrse ovi spojeni praznici.
ps: ako nekoga zanima, imam snimljenih svih 22 minuta prelazenja famoznog mosta.
utisak kvare i nedostajuca ograda (izmedju 2 elementa kakvi ce ciniti ogradu mosta po zavrsetku radova, sada je udenuta zardjala cevka, koja bi trebalo da spreci nekoda pa padne-skoci sa mosta), suzenja pri iskljucenjima cime se povecava guzva itd. da ne pricam o tome da nekim nosecim sajlama nedostaju zastitni elementi, koji nisu samo stetske prirode.
3 dana kasnije most presao u istom pravcu dok dlanom o dlan. valjda su svi koji su hteli obavili inicijalno prelazenje mosta, pa su sabirali utiske i stekali gorivo za sledecu ekskurziju.
uostalom videcemo od polovine meseca nadalje, kad se zavrse ovi spojeni praznici.
ps: ako nekoga zanima, imam snimljenih svih 22 minuta prelazenja famoznog mosta.

bugarin- Senior

- Broj poruka: 627
Godina: 39
Datum upisa: 05.11.2010
Daces mi snimak kada se vidimo. Ja sam ga 5.1. bukvalno preleteo tako da i nemam neki utisak, osim sto skracuje put ka Radnickoj, ali meni i dalje ne pomaze zato sto ne zivim u blokovima, tako da brze stignem od geneksa do padine autoputem, nego dok prodjem silne semafore da bih se popeo na most.
A bugi, ovo sto kazes da je sve stavljeno samo da se proba, ja to vidim kao nesto pozitivno, pa ja sam svoj auto vise puta probao bez haube ili kocnica, bilo mi bitno samo da vidim da li radi to sto sam do tada uradio.
A bugi, ovo sto kazes da je sve stavljeno samo da se proba, ja to vidim kao nesto pozitivno, pa ja sam svoj auto vise puta probao bez haube ili kocnica, bilo mi bitno samo da vidim da li radi to sto sam do tada uradio.

dulefontana- Respected Member

- Broj poruka: 1099
Godina: 27
Datum upisa: 24.02.2011
Most na Adi je grandiozan,sama veličina je impozantna,obim kablova je neverovatan,zaista sve je čudo tehnike i građevinarstva.
Prilazi su ono,nedovršeni i kapiram da će trebati još dugo i vremena i posla i para da sve privedu kraju.
Sa pravom zaslužuje dokumentarac na Discovery Channel.
Evo i par fotki,slikano je mobinim pa slike i nisu neke.Vetar nas je urnisao!!!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> Pilon je visok 200m
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> Gazela
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> Krntijomobil
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> Most je toliko dugačak i prav da se na njegovom kraju vidi zakrivljenost Zemlje
Prilazi su ono,nedovršeni i kapiram da će trebati još dugo i vremena i posla i para da sve privedu kraju.
Sa pravom zaslužuje dokumentarac na Discovery Channel.
Evo i par fotki,slikano je mobinim pa slike i nisu neke.Vetar nas je urnisao!!!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> Pilon je visok 200m
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> Gazela
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> Krntijomobil
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" /> Most je toliko dugačak i prav da se na njegovom kraju vidi zakrivljenost Zemlje
Captain Slow- Iskusan član

- Broj poruka: 187
Datum upisa: 15.11.2011
Full fotke!!!
Jeste sa sajma privremen onaj deo jer kad naprave nadvoznjak umesto tobogana, on ce kretati ranije nego sto je ovaj, odpr. kod onog auto placa tako da ce se direktno sa njega ukljucivati na most a ne odozdo. Zbog toga je cela ta rampa napravljena jedina od metala da bi kasnije mogla da se pretopi jer nece biti potrebna.... Ko je gledao projekat shvatice...
Jeste sa sajma privremen onaj deo jer kad naprave nadvoznjak umesto tobogana, on ce kretati ranije nego sto je ovaj, odpr. kod onog auto placa tako da ce se direktno sa njega ukljucivati na most a ne odozdo. Zbog toga je cela ta rampa napravljena jedina od metala da bi kasnije mogla da se pretopi jer nece biti potrebna.... Ko je gledao projekat shvatice...

VLADA88- Aktivan član

- Broj poruka: 116
Godina: 24
Datum upisa: 10.09.2011
Da neke 2025. Sva sreca da imam sve na NBGD pa nemoram na brdo da idem. Imam HW sever jug za koriscenje. A za Crnu goru i Cacak preko ledina, surcina, ostruznice, brze i bezbednije.

milan66- Global Moderator

- Broj poruka: 730
Godina: 46
Drugar mi radi/o na mostu. Bio je na onoj emisiji na Diskoveriju, dao par izjava. Nego, reče mi on jednom da je u planu unutrašnji saobraćajni prsten (most je deo njega) u Beogradu, a deo tog prstena će biti i tunel koji ide od autokomande, ispod senjaka/dedinja, do novog kružnog toka kod hipodroma. Samo, ko zna kod će to da bude.

pecanac- Veteran

- Broj poruka: 1050
Datum upisa: 18.11.2010
2025

A to kao Gospodari prstenova. E ovako izgleda jedna karta sa pravim saobracajnim prstenovima. Gde se brzo dolazi sa tacke A u tacku B
[You must be registered and logged in to see this image.]
Po planu je bilo da se rusi stadion JNA. Jer 6 traka je veliki zahvat za jadnu Autokomandu. Na kojoj je uvek pakao. Pogledaj Google maps pa ce ti biti jasno SVE.
Po planu je bilo da se rusi stadion JNA. Jer 6 traka je veliki zahvat za jadnu Autokomandu. Na kojoj je uvek pakao. Pogledaj Google maps pa ce ti biti jasno SVE.

To je tako kad se radi planski i na vreme. Nama treba Napoleon, on je u svoje vreme lepo srušio pola straćara u Parizu i napravio grad sa organizovanim i pravim ulicama.

pecanac- Veteran

- Broj poruka: 1050
Datum upisa: 18.11.2010
Pecanac pogledaj ispod kojih ulica prolazi tunel. Sta mislis cije su tamo rezidencije i kuce i ambasade. Pakao Hipodrom pocinje na leto 2012. A kao mi se cini u rakovicu ce se tesko. Posto Rakovicki put ce biti uvek u blokadi. a obilaska nema. Ima samo preko Ostruznice, ili brankov ili gazelu pa preko banjice.

Strana 1 od 2 • 1, 2 
Similar topics» Novi pravilnik MUP-a o ponašanju saobraćajca prema učesnicima u saobraćaju
» Kazna
» Novi zakon i bezbednosne mere
» Most na Adi pušten u saobraćaj.
» Presretaci
» Kazna
» Novi zakon i bezbednosne mere
» Most na Adi pušten u saobraćaj.
» Presretaci
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu