Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Da li treba i koliko je normalno da se turbina cuje?

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Da li treba i koliko je normalno da se turbina cuje?

Počalji od joca TDI taj Čet Jan 12, 2012 11:36 pm

Da li treba i koliko je normalno da se turbina cuje? Preko 1800 obrtaja poteze kao luda i turbina zazvizdi. 1.9 TDI 105ps

joca TDI
Sponsor
Sponsor

Broj poruka: 344
Datum upisa: 01.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Da li treba i koliko je normalno da se turbina cuje?

Počalji od LAUDA taj Pet Jan 13, 2012 12:55 am

Mislim da treba da se cuje al ne nesto preterano glasno, tj kad je radio ukljucen nebi trebalo da se cuje. Ne znam koliko ti je automobil presao, al meni na golfu 4 1.9tdi turbina se nije cula do 180000km tad je krenula da zvizdi i da se cuje kao da imam blow off ventil, al je auto isao sasvim normalno i crkla mi je negde oko 215000km.

LAUDA
Admin
Admin

Broj poruka: 477
Datum upisa: 25.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od joca TDI taj Pet Jan 13, 2012 2:23 pm

Kupljena je od prvog vlasnika u srbiji sa pravih 12o oookm (uredna servisna) . Kada je upaljen radio necuje se, kada je ugasen cuje se da malo zapisti (sto je meni to lep zvuk) i posle prestane. I koji je razlod pistanja, dali to osovinica ili.....?

joca TDI
Sponsor
Sponsor

Broj poruka: 344
Datum upisa: 01.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od balkanija taj Pet Jan 13, 2012 5:20 pm

Moze malo da zvizdi, bas kao sto si i opisao. Tako se cuje i kod mene, samo kada nagazim pedalu. Ovako polako kada dodajem gas nisam je cuo.

balkanija
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 250
Datum upisa: 10.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hakkler taj Pet Jan 13, 2012 5:49 pm

mora malo fučkati...

hakkler
Senior
Senior

Broj poruka: 506
Datum upisa: 19.08.2011

http://www.skodaclubcroatia.com/scc/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Uros TSI taj Pet Jan 13, 2012 7:47 pm

I kod mene se čuje kada je npr. na 1500 obrtaja u recimo 3. brzini i onda potopim gas, kako krene da ubrzava, tako zazviždi na oko 2200 obrtaja, ali to se čuje samo kada je tišina, glatka površina puta, i sam sam u kolima.

Uros TSI
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VLADA88 taj Pet Jan 13, 2012 8:29 pm

Meni se cuje samo kad je hladan motor tj. ujutru i to do distance negde oko mozda 1-2 km, posle sve ok.
Jel ovo normalno?

VLADA88
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 116
Godina: 24
Datum upisa: 10.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecanac taj Pet Jan 13, 2012 11:11 pm

Uros TSI ::I kod mene se čuje kada je npr. na 1500 obrtaja u recimo 3. brzini i onda potopim gas, kako krene da ubrzava, tako zazviždi na oko 2200 obrtaja, ali to se čuje samo kada je tišina, glatka površina puta, i sam sam u kolima.

Da, ali kod tebe je, pretpostavljam, zvuk zdrave i nove turbine, i to diže adrenalin, ovde je reč o zvuku turbine koja je prešla mnogo više. Dobar VW mehaničar "na uvo" može da čuje koliko je turbina odrtavela Laughing pa bi ja na tvom mestu (leka) potražio nekog mehaničara da je čuje, za početak.

pecanac
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1050
Datum upisa: 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu