Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Kamera za snimanje saobraćaja iz vozila!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Kamera za snimanje saobraćaja iz vozila!

Počalji od SuperB taj Uto Jan 24, 2012 12:14 pm

Primetio sam mnogo postova naših članova na ovu temu. Većina članova piše da je dobro imati ovu kameru da bi simak kamere mogao da koristi na sudu kao dokaz i tu se varaju. Pošto snimak nije načinilo službeno lice koje ima ovlašćenje za snimanje niti "snimljeni" građanin može biti ( pisanim vidno istaknutim obaveštenjem ) upoznat da se snima ovaj snimak se ne može korisiti kao dokaz na sudu.Uz to, sud uzima i mogućnost da se snimak sačinjen od strane fizičkih lica može montirati(lažirati) upotrebnom savremenim kompjuterskih programa srazmerno čemu se ovakav snimak izuzima iz spisa kao dokaz.

Mnogo je primera iz prakse u vezi tog snimanja, postoje slučajevi i nedozvoljenog snimanja nekih osoba i javno objavljivanje tih snimaka gde se protiv tih lica koja su snimala podnela privatna tužba nadležnom tužilaštvu i osuđeni su... Zvuči šašavo da imate snimak koji osporava Vašu krivicu, a nije koristan na sudu... šašavo, ali istinito!

SuperB
Global Moderator
Global Moderator

Broj poruka: 317
Datum upisa: 01.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Kamera za snimanje saobraćaja iz vozila!

Počalji od pajero taj Uto Jan 24, 2012 6:11 pm

Fakat sramota. Znaci ako ti snimis saobracajnu nesrecu koja se desila ispred tebe i u kojoj ima poginulih ne mozes to dati policiji kako bi se utvrdilo ko je kriv???

Moj prijatelj je to skoro instalirao u auto. Moram ga upozoriti da mu to kako sad ja mogu zakljuciti nije pametno!

pajero
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 136
Datum upisa: 20.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SuperB taj Uto Jan 24, 2012 6:47 pm

Možeš im dati , može se snimak koristiti kao pomoć policiji da bi utvrdila pravo činjenično stanje, ali se ne može koristiti na sudu kao materijalan dokaz....

SuperB
Global Moderator
Global Moderator

Broj poruka: 317
Datum upisa: 01.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vranic taj Ned Feb 19, 2012 8:29 am

Pošto sam se i ja iznenadio ponudom naših dobavljača (Mio navigacija) sa kamerama za snimanjem saobraćaja, pitao sam ih o čemu se radi.

Na Tajvanu je video snimak materijalni dokaz za prekršaj, i svaka osoba koja policiji prijavi saobraćajni prekršaj dobija nakon naplaćene kazne novac u protivrednosti od 10 USD.

Ono što je se desilo je da se sada te kamere prodaju tamo kao lude. Sada, kamere koje će nam stići imaju i G-senzor tako da imate i zapis o načinu vožnje vozača (kočenja, ubrzanja), GPS snimak kao rutu kojom se kretao i video zapis u slučaju eventualne nezgode.

Super za nekoga ko radi nadzor tih vozila i njihove eksploatacije.

vranic
Nov član
Nov član

Broj poruka: 32
Datum upisa: 12.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu