Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Similar topics
Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Muzika na novoj fabiji.

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Muzika na novoj fabiji.

Počalji od djordje taj Pon Okt 04, 2010 9:29 pm

Molim vas, moze li mi neko objasniti koji se zvucnici dobijaju serijski na fabiji?uglavnom fabricka muzika na skodi je veoma dobra, ako se zvucnici upare sa fabrickim radijom.imam novu fabiju sa 8 zvucnica i lg-jevim radijom, ali i staru feliciju u koju sam ubacio nove pionirove trinaestice u vrata, i na policu cetvoro sistemske elipse, pa opet ne mogu da dobijem basove kao na fabiji( radio u feliciji je pioneer deh 1120 mp).zato hocu da kupim vufer za feliciju.u cemu je tajna dobrog zvuka na fabiji?

Poslednji put izmenio djordje dana Uto Nov 15, 2011 2:07 pm, izmenio ukupno 2 puta

djordje
Senior
Senior

Broj poruka: 459
Datum upisa: 04.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Muzika na novoj fabiji.

Počalji od andjjelko taj Uto Okt 05, 2010 1:27 am

Napravi na feliciji kao neko kuciste iza zvucnika,cisto ga necim oblozi da se prigusi malo i da da dobar bas.Vidi kako je na fabiji...

andjjelko
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 200
Godina: 24
Datum upisa: 15.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost taj Uto Okt 05, 2010 6:35 am

Po dva zvušnika u svakim vratima...
Ništa posebno...
Mada se stvarno dobro čuje muzika Smile

Hteo sam da dodam zadnje zvučnike ( pošto imam samo prednje ), ali ne znam da li imam pripremu, tj kablove ili ne...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od andjjelko taj Uto Okt 05, 2010 5:24 pm

Mislim da nemas,posto i ja u mojoj oktaviji nemam zadnje,a gledao sam da li postoje bar kablovi i nisam nista nasao...nema ih...mora se izvuci kompletno Sad

andjjelko
Iskusan član
Iskusan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost taj Uto Okt 05, 2010 5:56 pm

Mamicu im poljubim...
Eto na čemu štede Crying or Very sad

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Uto Okt 05, 2010 9:40 pm

za novu fabiju mozes otici u servis da ti ugrade 4 zvucnika u zadnja vrata.promene tapacirung, stave zvucnike, provuku kablove...stara fabija je imala zvucnike na obodima zadnje police...
na oktaviji se nude kao opciona oprema 12 zvucnika sa digitalnim ekvilajzerom.kako li to zvuci?kako god da okrenes, kolko para, tolko muzike...

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Muja taj Uto Okt 05, 2010 11:55 pm

Ja sam u novoj fabiji dobio bas taj pioneer deh1120mp koji ti imas u feliciji i skroz sam zadovoljan sa zvukom, iako imam samo ta 4 zvucnika napred. Mogu da zamislim kako bi bilo sa jos dva komada u zadnjim vratima...

Muja
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 237
Godina: 26
Datum upisa: 12.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost taj Sre Okt 06, 2010 6:58 pm

Đorđe, da li možda znaš koliko košta ugradnja zvučnika?

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Čet Okt 07, 2010 11:05 am

Stvarno ne znam, raspitaj se u skodinim servisima, autocacak, alpros, samardzic...znam da se jedino u elegance verziji dobijaju serijski, a za ostale verzije se placa oko 30 eura, pa dodaj i cenu novog tapacirunga i rad...uglavnom se raspitaj.a da taj radio je stvarno dobar.zvucnici koje imam na feliciji pioneer TS A6904 su preslabi za njega, a spadaju u bolje pionirove zvucnike!!!.mozda mozes i da kupis neke lipse za policu(pretpostavljam da imas fabiju limuzinu) + neki vufer...e to bi onda razbijalo!!!imas auto style prodavnicu u bg-u u trznom centru piramida.ja sam elipse kod njih platio 5000, a u tehnomaniji su oko 8000.pogledaj po netu malo sta ti se najvise isplati...

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost taj Čet Okt 07, 2010 4:50 pm

Sigurno treba novi tapacirung? Neutral

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Sub Okt 09, 2010 2:46 pm

Mozda i ne mora, vidi kod servisera... Smile

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Sub Okt 09, 2010 2:49 pm

Mozda i ne mora, vidi kod servisera... Smile

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od andjjelko taj Ned Okt 10, 2010 11:48 pm

Ma ne treba ako postoji vec mreza na ovim,tj mesto za ugradnju...ja npr u oktaviji imam...E da,i sa ovo malo zvucnika u oktaviji mi se cuje bolje muzika nego u laguni u kojoj sam imao najbolju muziku sto reno nudi(kabezi)...mnogo je cistiji zvuk i mnogo,mnogo jaci bas...ekstra muzika,mogu tek da zamislim sa 12 zvucnika...poludela mi glava Smile

andjjelko
Iskusan član
Iskusan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Puky taj Čet Jan 27, 2011 10:21 pm

Za zadnja vrata mora da se izvlaci priprema i mislim da ne mora da se menja tapacirung.
Ja sam zvao lika u Batajnicu i rekao mi je da pored zvucnika JBL sto sam hteo da stavljam racunam ukupno jos koju hiljadu za sve ... tj: ~ 8000din za sve da mi stavi i u zadnja vrata 4 zvucnika.
Al' dzaba, em on prebukiran, em ja ne mogu da se "dogegam" do njega ... Sad

Puky
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 74
Datum upisa: 27.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Uros TSI taj Čet Jan 27, 2011 11:28 pm

Super da imaš kontakt, kad to dođe na red, pričaćemo Wink

Uros TSI
Veteran