Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Similar topics
Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Koji akumulator?

Strana 1 od 3 1, 2, 3  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Koji akumulator?

Počalji od Robi taj Čet Nov 18, 2010 12:24 am

Doslo vreme da ponovim moju favoritku akumulatorom. Predlozi?

Robi
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 94
Godina: 32
Datum upisa: 08.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Koji akumulator?

Počalji od wolfpredator taj Čet Nov 18, 2010 11:37 am

White horse uzmi,ne mora da se održava a plus toga uopšte nije loš.

wolfpredator
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 118
Godina: 35
Datum upisa: 16.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vladankg taj Čet Nov 18, 2010 8:18 pm

Ja sam uzeo Toplin, dvoumio sam se izmedju Toplinog i BlackHorsea , pa izabrao slovenca nije neka razlika u parama oko 500 din, ali sam se mozda zeznuo, jer sam u staroj osmici imao Bh koji me je super sluzio

vladankg
Nov član
Nov član

Broj poruka: 44
Datum upisa: 15.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Robi taj Čet Nov 18, 2010 9:27 pm

Sta mislite o pro atomic akumulatoru? Proizvodi ga Johnson controls, kao i vartu, i ima 30 meseci garancije.

Robi
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfpredator taj Pet Nov 19, 2010 9:55 am

Za pro atomic nikad nisam čuo.Za Vartu i Bosch nema šta da razmišljaš samo ako ti cena odgovara.Topla i White horse (ne Black horse) nisu loši.

wolfpredator
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od andjjelko taj Pet Nov 19, 2010 3:13 pm

Pro atomic imam u roomstera,video sam u racunima i garanciji da je star oko godinu dana,tacnije 11 meseci...Do sada nemam problema,ugasim auto kad nema posla a ostane mi upaljena pozicija,radio stanica,cd player,taksimetar i jos ako citam nesto svetlo u kabini...i normalno ga upalim cak i posle sat vremena...a sami znate koliko jedan klik na radio stanici iscrpi akumulator...Iskreno nisam nikad cuo za akumulator al verujem po svemu sudeci da je dobar...

andjjelko
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 200
Godina: 24
Datum upisa: 15.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mugos taj Pet Nov 19, 2010 3:47 pm

Ja sam uzeo Bosch silver i evo 3 godine bez problema

mugos
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 248
Datum upisa: 23.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Muja taj Pet Nov 19, 2010 5:37 pm

Takodje i ja da preporucim Topla akumulator. Imao sam ga u prethodnom autu. Za 4 godine samo jedanput sam ga dopunio destilovanom vodom. Zimi palio k'o mina! U svakom slucaju preporuka!!

P.S. Inace pre Tople sam kupio Black horse koji je crk'o posle mesec dana. Imao sam garanciju ali mi je nisu uvazili Mad Prodavac me ubedjivao da mi je riknuo regler na autu sto naravno nije bio slucaj! Odem u drugu radnju, kupim Toplu i sluzio me kao sto sam i rekao 4 godine bez ikakvih problema. Ne generalizujem da je Bh los, ali meni izgleda zapao neki felerican, i od tad ga zaobilazim...

Muja
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 237
Godina: 26
Datum upisa: 12.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Robi taj Pet Nov 19, 2010 6:25 pm

Bh je iz mog iskustva los. Ranije sam ga imao u golfu. Kupim nov, posle godinu dana crkne, ja reklamiram, dobijem nov, posle godinu dana opet crkne, posto je istekla garancija ja kupim nov i opet u krug. U skodi imam vartu, (blue dinamic) koji je star 7 god. Do pre nedelju dana radio super, a sada jedva pali. Hteo sam opet uzeti vartu, a onda naletim na taj pro atomic, duza garancija, niza cena od vartinog, a pravi ga isti proizvodjac.

Robi
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Coupe 110R taj Pet Nov 19, 2010 6:39 pm

Ja sam u mojoj skodi imao polovan fabricki od 45Ah iz fabie 2003 stavio sam ga pre 4 god nikad problema sa njim nisam imao,znam i iskustva zato sto mi i na otpadu traze polovne originalne,kazu ljudi da su im trcali i po 10god...

Coupe 110R
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 95
Godina: 23
Datum upisa: 27.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfpredator taj Pet Nov 19, 2010 7:10 pm

Trepča je nekad bila zakon Very Happy

wolfpredator
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Robi taj Pet Nov 19, 2010 7:21 pm

Coupe 110r: mislis na vartu?

Robi
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Coupe 110R taj Pet Nov 19, 2010 7:32 pm

Ne znam koji je prozvodjac znam da je crne boje.

Coupe 110R
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 95
Godina: 23
Datum upisa: 27.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Robi taj Sre Nov 24, 2010 12:15 am

Drustvo, hvala na svim predlozima. Evo da javim da sam kupio pro atomic, (4199 din. na nisovoj pumpi) 30 meseci garancije. Auto pali kao mina. Za sada izgleda odlicno, za dalje cu videti.

Robi
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vladankg taj Sre Nov 24, 2010 1:45 am

ne zezaj pa to je super cena
i jos ima garancija 30 meseci, ja se zaleteo i kupio toplu za 5000 din, nisam ni znao da ima tako nesto na nisu
neka te super sluzi

vladankg
Nov član
Nov član

Broj poruka: 44
Datum upisa: 15.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 3 1, 2, 3  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu