Traži
Pristupi
Similar topics
Partners
------------------------------
*Tinydl Free Download
*Links Monster
*Top Rating Games
*Sajt namenjen kladionicarima
*Biznis portal Srbija
*Slep sluzba Krekic
*Exyuoglasi.com
*Parenta Behaton
*Nissan Club Serbia
*4Gume
*Motorna Vozila
*Raskrsnica Linkova
*WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova
*Mitsubishi Klub Srbija
*BMW Fan Klub Srbija
*Car Glass - N. Beograd
*Futurion 3D
*LIMUNDO
*PILOT Lampa Italy
*Polovni Automobili
*Maruti Club Serbia
*Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova
*Novi automobili
*Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com
*SMS MANIJA
------------------------------Da li imam problem?
Strana 1 od 1 • Delite •
Da li imam problem?
Pozdrav svima,
ponosni sam vlasnik nove fabie ambient 1.2 htp 51kw vec 2 meseca i postoji par sitnica koje me muce vec neko vreme....trenutno sam na oko 1200 km (gradske voznje)
1. ponekad posle ,recimo, 20ak min voznje oseti se miris..... izgorelog ulja cini mi se, ne jak ali oseti se kroz ventilaciju......
2. kad kocim, i to lagano, cuje se grebucknje (kocnice? - zar ne bi to trebalo da je razradnjeno do sada?)
3. i jos nesto - veceras nas je bilo malo vise unutra -troje pozadi (dve sitne devojcice i decko:] - znaci ne previse kg) i kod zadnjeg desnog tucka se culo prilcno glasno lupkanje tu i tamo.....
da li je ovo normalno? zasto? ili samo postajem paranoican? hvala na svakom odgovoru....
ponosni sam vlasnik nove fabie ambient 1.2 htp 51kw vec 2 meseca i postoji par sitnica koje me muce vec neko vreme....trenutno sam na oko 1200 km (gradske voznje)
1. ponekad posle ,recimo, 20ak min voznje oseti se miris..... izgorelog ulja cini mi se, ne jak ali oseti se kroz ventilaciju......
2. kad kocim, i to lagano, cuje se grebucknje (kocnice? - zar ne bi to trebalo da je razradnjeno do sada?)
3. i jos nesto - veceras nas je bilo malo vise unutra -troje pozadi (dve sitne devojcice i decko:] - znaci ne previse kg) i kod zadnjeg desnog tucka se culo prilcno glasno lupkanje tu i tamo.....
da li je ovo normalno? zasto? ili samo postajem paranoican? hvala na svakom odgovoru....
Grunf- Nov član

- Broj poruka: 5
Datum upisa: 13.01.2011
Re: Da li imam problem?
Ja mislim da je to oko ulja i kocnica jos uvek razradjivanje vozila, jer 1200km je malo, Uros je uzeo Fabiu takodje pre 2 meseca cinimise ali je presao dosta vise, tako da mozes da ocekujes njegova iskustva ovde, uskoro.
Takodje bi bilo lepo da se predstavis u predstavljanju clanova kao i svoj auto u garazi. Dobrodosao u svakom slucaju, tu smo da razmenimo iskustva i da se pomazemo.
Takodje bi bilo lepo da se predstavis u predstavljanju clanova kao i svoj auto u garazi. Dobrodosao u svakom slucaju, tu smo da razmenimo iskustva i da se pomazemo.

DzoniAndric- Respected Member

- Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010
uh, izgleda da sam zaboravio na manire... zvanicno predstavljanje za koji dan kad legne plata i naizad ubacim muziku
i napravim par slika .... hvala na odgovoru, i meni samom izgleda kao da preterujem.... (to je posledica losih iskustava sa firminim automobilima..................)
Grunf- Nov član

- Broj poruka: 5
Datum upisa: 13.01.2011
Mislim da je neko na forumu imao taj problem lupkanja neke gume, distancera na amortizeru pozadi, javiće se kada vidi. Ovo za ventilaciju je moguće da prođeš kroz nešto pa zasmrdi, meni se desilo 1-2 puta u početku, moguće da je zato što je sve novo plastika malo više otpušta mirise guma, ili nešto treće. Proveravaj nivo ulja i to je to. A za kočnice ne znam, ja nisam imao te simptome, auto je isto star dva meseca i ima 4700 km.

Uros TSI- Veteran

- Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010
Ma nema greske, a i pod garanciom si bas te briga. Ocekujemo slike, pozdrav.

DzoniAndric- Respected Member

- Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010
Imam isti auto i to sa tim lupkanjem sam i ja iskusio. Isto iz zadnjeg desnog dela auta, ali dal' je isto kao kod tebe ne znam... Verovatno da jeste, mada ja nisam uspeo da provalim odakle dolazi taj zvuk. Interesantna stvar je da kada su bili ovi hladni dani to se nije culo uopste, a sad se cuje ponekad od kad je otoplilo. I u servisu sam bio ( i to bas za inat kad je bilo 'ladno) i nije se nista culo. Podigli auto na dizalicu i sve je perfektno! Na kraju je ostalo da vidim sta ce biti do prvog redovnog servisa koji mi pada negde pocetkom leta i momak koji radi u servisu rece da mi je sve ok i da ne brinem. Auto ima puno plasticnih delova i vrlo je tesko otrkiti te fantomske zvukove koji se ponekad cuju. Sto se tice tog mirisa ulja u kabini i grebanja kocnica mislim da je sve kod tebe jos u fazi razrade i "sleganja" tako da nemas sta da brines. Sve je ok, a kao sto Dzoni rece na kraju krajeva imas garanciju jos skoro 2 godine! Pozz

Muja- Iskusan član

- Broj poruka: 237
Godina: 26
Datum upisa: 12.09.2010
Similar topics» Problem sa brisacima na tacumi
» Da li imam problem?
» Problem sa potrosnjom Fabia 1.4 mpi
» Florida 1,3 in problem pumpa za gorivo
» Struja - osvetljenje problem
» Da li imam problem?
» Problem sa potrosnjom Fabia 1.4 mpi
» Florida 1,3 in problem pumpa za gorivo