Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

stara ali se neda...skoda 120 l

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

stara ali se neda...skoda 120 l

Počalji od dejan moler taj Ned Jan 23, 2011 11:41 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

dejan moler
Nov član
Nov član

Broj poruka: 15
Godina: 37
Datum upisa: 23.01.2011

http://www.ds-enterijer.ewebsite.com/

Nazad na vrh Ići dole

Re: stara ali se neda...skoda 120 l

Počalji od Robi taj Ned Jan 23, 2011 11:58 pm

Dobro izgleda za svoje godine. Ako je prva farba, onda je sigurno garazirana, korozije kao da i nema.

Robi
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 94
Godina: 32
Datum upisa: 08.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dejan moler taj Pon Jan 24, 2011 12:13 am

pa znas kako....dobio sam je pred zimu na ime duga za molerske radove...nije baka imala novca pa smo se dogovorili da mi da Skodu....presla je sa njom od 1989 celih 37460 km.....hauba je bila vise siva nego bela.....a ja da je ne bih farbao sad.....samo sam je prefarbao valjkom da zamaskiram...na prolece planiram da je sredjujem....doduse nigde nije trula....cale mi je autolimar i detaljno je pregledao.....iznutra sam sve vadio i sve presao poliesterom i belom bojom...caletov savet...prednja krila su malkice naceta.....ali ce to tata da sredi ako mu platim ladnog lava...kaze toliko ce da kosta.....planiram plin na prolece posle farbanja......ali pre toga moram da sredim paljenje jer duuuugo vergla pre nego sto upali....a uzbrdo je uzasna....jedva izvuce.....nabavio sam i stojadinov jednogrli karburator jer ovaj Ladin "JIKOV" ubija 11 litara na 100 km.....kupljene nove gume.....i zimske i letnjr....farba je kupljena....amortizeri.....ima da je sredim ko mladu...hehehehe....za mene je dobra ....ako bude para pasce mozda i polovna oktavija...ali za sad je i ova makina sasvim ok za moje potrebe...jos samo da nadjem aluminijumske felne za nju ako negde ima..... cheers

dejan moler
Nov član
Nov član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buzony taj Pon Jan 24, 2011 12:42 am

dejan moler ::pa znas kako....dobio sam je pred zimu na ime duga za molerske radove...nije baka imala novca pa smo se dogovorili da mi da Skodu....presla je sa njom od 1989 celih 37460 km.....hauba je bila vise siva nego bela.....a ja da je ne bih farbao sad.....samo sam je prefarbao valjkom da zamaskiram...na prolece planiram da je sredjujem....doduse nigde nije trula....cale mi je autolimar i detaljno je pregledao.....iznutra sam sve vadio i sve presao poliesterom i belom bojom...caletov savet...prednja krila su malkice naceta.....ali ce to tata da sredi ako mu platim ladnog lava...kaze toliko ce da kosta.....planiram plin na prolece posle farbanja......ali pre toga moram da sredim paljenje jer duuuugo vergla pre nego sto upali....a uzbrdo je uzasna....jedva izvuce.....nabavio sam i stojadinov jednogrli karburator jer ovaj Ladin "JIKOV" ubija 11 litara na 100 km.....kupljene nove gume.....i zimske i letnjr....farba je kupljena....amortizeri.....ima da je sredim ko mladu...hehehehe....za mene je dobra ....ako bude para pasce mozda i polovna oktavija...ali za sad je i ova makina sasvim ok za moje potrebe...jos samo da nadjem aluminijumske felne za nju ako negde ima..... cheers

... ''ovaj Ladin "JIKOV" "... Jikov je original češki karburator !!! Wink

buzony
Nov član
Nov član

Broj poruka: 27
Datum upisa: 21.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dejan moler taj Pon Jan 24, 2011 1:11 am

na jednom forumu su mi rekli da je to karburator koji se ugradjuje u Lade....izvinjavam se na nestrucnosti....a reci mi ako stavim stojadinov jednogrli karburator.....sta dobijam...a sta gubim?

dejan moler
Nov član
Nov član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buzony taj Pon Jan 24, 2011 2:42 am

dejan moler ::na jednom forumu su mi rekli da je to karburator koji se ugradjuje u Lade....izvinjavam se na nestrucnosti....a reci mi ako stavim stojadinov jednogrli karburator.....sta dobijam...a sta gubim?

Nisu ti baš dobro rekli na tom forumu...No Ali zato postoji ovaj forum za sva pitanja i rešavanja eventualnih problema!Very Happy Ako budeš stavio jednogrli karburator sa Zastave,dobićeš na manjoj potrošnji,a nešto malo gubiš na ubrzanju.Ako ne misliš da voziš reli sa njom ovo ti uopšte neće smetati! Cool Mislim čak, da ako se dobro podesi,da razliku skoro nećeš ni osetiti. Probaj da kontaktiraš
@ Skoda 120 LS-EC korisnika sa ovog našeg foruma,jer sam negde pročitao u njegovim postovima da on ima na svojoj Škodi takav karburator,pa će ti on reći malo preciznije kakva su iskustva! Wink

buzony
Nov član
Nov član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dejan moler taj Pon Jan 24, 2011 9:30 am

a reci mi jos i ovo....slazem se sa tobom oko karba.....meni taj auto sluzi za posao i da odem povremeno do BGD sa porodicom....kod svojih....imam malo problema sa anlaserom....dugo vergla pre nego upali...bio je kod tri majstora....i nista.....samo zamene cetkice i kraj....da li moze da se anlaser rasturi i opere tj., prokuva u onoj kiselini sto se akumulatori peru????

dejan moler
Nov član
Nov član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buzony taj Pon Jan 24, 2011 9:58 pm

dejan moler ::a reci mi jos i ovo....slazem se sa tobom oko karba.....meni taj auto sluzi za posao i da odem povremeno do BGD sa porodicom....kod svojih....imam malo problema sa anlaserom....dugo vergla pre nego upali...bio je kod tri majstora....i nista.....samo zamene cetkice i kraj....da li moze da se anlaser rasturi i opere tj., prokuva u onoj kiselini sto se akumulatori peru????

Kiselina ??? Ni slučajno!No Anlaser može da se rastavi i ako ćeš da ga pereš,najbolje ide sa benzinom! Kad sve završiš,ostavi delove da se osuše ili ako imaš kompresor izduvaš sa njim i to je to.To što on duže vergla,nije problem do njega,ili paljenje nije podešeno ( obavezno prekontrolisati stanje i zazor platinskih dugmadi,ugao predpaljenja) ako je to sve u redu onda je neki problem sa dovodom benzina,da li je loša AC pumpa ili je problem u karburatoru...

buzony
Nov član
Nov član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od beodex67 taj Ned Jan 30, 2011 1:21 am

Imenjače, Škodica ti je prva liga.
Što se tiče paljenja i ja imam isti problem preko zime ali pre verglanja nadrukam benzin na pumpi tako da manje verglam i štedim akumulator i anlaser. Upali iz drugog ili trećeg verglanja.
Što se tiče aluminijumskih felni, treba videti neke od Bube jer je raspon šrafova isti.

beodex67
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 628
Godina: 44
Datum upisa: 12.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu