Traži
Pristupi
Similar topics
Partners
------------------------------
*Tinydl Free Download
*Links Monster
*Top Rating Games
*Sajt namenjen kladionicarima
*Biznis portal Srbija
*Slep sluzba Krekic
*Exyuoglasi.com
*Parenta Behaton
*Nissan Club Serbia
*4Gume
*Motorna Vozila
*Raskrsnica Linkova
*WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova
*Mitsubishi Klub Srbija
*BMW Fan Klub Srbija
*Car Glass - N. Beograd
*Futurion 3D
*LIMUNDO
*PILOT Lampa Italy
*Polovni Automobili
*Maruti Club Serbia
*Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova
*Novi automobili
*Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com
*SMS MANIJA
------------------------------Skoda Favorit 136LS
Škoda - Klub Srbija :: Predstavljanje članova i njihovih automobila :: Predstavljanje Članova i Ljubimaca "Garaža"
Strana 1 od 13 • Delite •
Strana 1 od 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 
Skoda Favorit 136LS
Obecavam da cu dodati jos slika, samo da ga prefarbam, i stavljam sliku sa novim felnama, samo da prodje sneg da ih montiram.
Edit: Editovao sam klip svih trenutnih radova na mojim kolima da ne bi clanovi listali preko 10 strana. Nadam se da se nece ljutiti kako clanovi tako i moderatori.
Poslednji izmenio dulefontana dana Sub Mar 03, 2012 4:35 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

dulefontana- Respected Member

- Broj poruka: 1099
Godina: 27
Datum upisa: 24.02.2011
Re: Skoda Favorit 136LS
[You must be registered and logged in to see this image.]

Lepo uradjen enterijer, svaka cast, kakva mu je limarija i u koju boju ga farbas? Koja ti je velicina felni?

DzoniAndric- Respected Member

- Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010
Bas me zanima kako se to sve upasovalo...jel bilo nekih vecih prepravki oko montiranja table mozda?

Žex- Iskusan član

- Broj poruka: 234
Datum upisa: 01.04.2010
U principu nije bilo vecih prepravki. Kontrolna je iz 3 dela, dva moraju da se preprave ali nista strasno, najvise mi je vremena uzela struja, zato sto sam vadio staru instalaciju i stavljao Felicijinu, pa prepravke dzekova, pa oko 2 nedelje posla. S tim sto jos uvek imam neke sitne probleme ali resicu ih.
Sto se tice limarije zadnji rubovi su malo pustili, i sajtne su krenule. Pod je u perfektnom stanju, kosevi isto. Ovu Skodu sam uzeo pre godinu dana, od vojnog lica, penzioner, pa je auto ocuvan, ali ono sto me je nerviralo sto su sitnice resavane srafovima i silikonom. Tako da sam ga celog rasturio i ponovo sastavljao. Kad se uradi limarija i farbanje bice totalno druga prica. Dvoumim se izmedju tamno plave i bele boje. Felne koje sam spremio za njega su Borbetove 14 6j et31. Gume su Yokohama 185/65/14 letnje (nadam se da cu naci 185/50/14).
Auto sam uzeo sa predjenih 95.000km
Sto se tice limarije zadnji rubovi su malo pustili, i sajtne su krenule. Pod je u perfektnom stanju, kosevi isto. Ovu Skodu sam uzeo pre godinu dana, od vojnog lica, penzioner, pa je auto ocuvan, ali ono sto me je nerviralo sto su sitnice resavane srafovima i silikonom. Tako da sam ga celog rasturio i ponovo sastavljao. Kad se uradi limarija i farbanje bice totalno druga prica. Dvoumim se izmedju tamno plave i bele boje. Felne koje sam spremio za njega su Borbetove 14 6j et31. Gume su Yokohama 185/65/14 letnje (nadam se da cu naci 185/50/14).
Auto sam uzeo sa predjenih 95.000km

bilo je to dve nedelje jurenja pluseva, minusa, secenja zica, izolovanja istih
ali na kraju se sve isplatilo, jos samo te lepe felne koje imas da montiras 

sajber_sloba- Aktivan član

- Broj poruka: 60
Godina: 25
Datum upisa: 25.02.2011
1
Poslednji izmenio dulefontana dana Uto Jan 10, 2012 9:41 am, izmenjeno ukupno 1 puta

Svaka cast ,nema sta lepo je videti takvu zainteresovanost i treba ceniti taj trud...jeste da je bilo posla ali isplatilo se...
A sta je sledeci potez ?
A sta je sledeci potez ?

Žex- Iskusan član

Pa sledeci korak je farbanje auta, a ako bog da srece para i zdravlja onda jurim feliciju 1.6 i stavljam taj motor, s tim sto cu onda opet morati da menjam instalaciju, i bice mnogo vise prepravki, ali za taj poduhvat cu gledati da uzmem ceo auto i da cim skinem sa felicije odmah stavim kod sebe, a mozda legne i klima 

Naravno,svaka cast za ideje i trud,imas podrsku kako god bude moglo...naravno novac je presudan u svemu tome...a vidis bas si me podsetio za klimu...ja jos nisam naleteo na feliciju sa klimom,da li postoje one?
znaci opet ti ne bi ginulo skidanje table zbog hladnjaka i svih tih stvari koje idu ispod nje?
znaci opet ti ne bi ginulo skidanje table zbog hladnjaka i svih tih stvari koje idu ispod nje?

Žex- Iskusan član

Cini mi se da je radjena i verzija sa klimom. Lik koji mi je davao ove delove je cekao da ja zavrsim stavljanje kontrolne i onda je on sebi hteo da stavi isto samo sa klimom, i planirao je da koristi delove od Felicije, tako da najverovatnije postoji, naravno on je jako brzo odustao od projekta zbog posla. Ako krenem da realizujem taj projekat onda ce sve morati da se skine, s tim sto ce morati i rezervoar i tu ce bas biti posla, moracu auto da ogulim do metala, ali jos cemo da vidimo. Tebi Zex hvala, kao i ostalim clanovima koji ce mi pomoci makar nekim savetom, imacu ja jos dosta pitanja, jer jos uvek nije sve kako treba, a nadam se da ce i lepsim vremenom biti organizovano neko okupljanje pa i da se vidi kako to sve radi.

Vidi to stoji da ce biti posla....ali ako covek nesto zeli a ponesto i zna,dosta stvari moze sam da uradi bez mnogo finansijskog ulaganja...mislim da ugradnja klime i nije neki veliki potez,s tim sto treba samo znati sta ti sve treba...hladnjak i mesto za njega,kompresor,sto ce mozda biti najveci poduhvat jer treba ga staviti a ako vec nemaju ostavljeni drzaci onda to moze biti problem,a i ne mora,danas se sve da napraviti jel tako?
Sama unutrasnjost ce zahtevati trud,ali kao sto akzes tu smo da se pomazemo,pa i da sufliramo makar dodavajuci alat
....al zato kad napolju ugreje a ti upalis klimu....
...domacica koja se bude vozila sa tobom ima da nazebe
Sama unutrasnjost ce zahtevati trud,ali kao sto akzes tu smo da se pomazemo,pa i da sufliramo makar dodavajuci alat
....al zato kad napolju ugreje a ti upalis klimu....
...domacica koja se bude vozila sa tobom ima da nazebe

Žex- Iskusan član

Hahahahahahaha ma i to sto kazes, sve moze da se sredi. Bitno je da ja uzivam dok se igram, a ko ce da se hladi to je nebitno, i ovako vise volim lakat kroz prozor nego zatvorene prozore i klima, ima nesto u tome sa otvorenim prozorima

Pozdrav , Dule , koliko vidim mi smo tu blizu , ja sam iz 38 bloka.
Svaka cast na ovoj akciji sa tablom iz felicije , mnogo lepse izgleda.
Planiram i ja na prolece neke sitne radove bez puno cackanja ,posto je auto caletov i naravno ako budem pri parama.
Zanimaju me posebno ovi noviji nazovimo ih tapaciri , ili unutrasnja maska za vrata , svejedno , gde si ih nabavio ?
Svaka cast na ovoj akciji sa tablom iz felicije , mnogo lepse izgleda.
Planiram i ja na prolece neke sitne radove bez puno cackanja ,posto je auto caletov i naravno ako budem pri parama.
Zanimaju me posebno ovi noviji nazovimo ih tapaciri , ili unutrasnja maska za vrata , svejedno , gde si ih nabavio ?

trale38- Nov član

- Broj poruka: 11
Datum upisa: 01.12.2010
Odlično upasovano i domišljato. Što se tiče boje neka dobra plava ili baš ako je pri srcu neka perla bela boja(alternativa ako je baš bela prirasla srcu. Što se tiče pomoći kad nešto zatreba tu smo i sa alatom i rukama. Felicija sa klimom postoji itekakao kompresor i sve se okači samo što ide linijski kaiš od osamsto metara roler i španer takođe. Poso je veliki i zezanje ugradnja klime ali kad se hoće sve se može.

Doktor Zlotvor- Iskusan član

- Broj poruka: 230
Godina: 36
Datum upisa: 09.12.2010
Strana 1 od 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 
Similar topics» Skoda Favorit 136LS
» Skoda Favorit (Forman) Manual na Engleskom jeziku
» Skoda Favorit ( Forman)
» Skoda Favorit - Styling
» Skoda Felicija Alternator - Dinamo
» Skoda Favorit (Forman) Manual na Engleskom jeziku
» Skoda Favorit ( Forman)
» Skoda Favorit - Styling
» Skoda Felicija Alternator - Dinamo
Škoda - Klub Srbija :: Predstavljanje članova i njihovih automobila :: Predstavljanje Članova i Ljubimaca "Garaža"
Strana 1 od 13
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu