Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Autodelovi za sve Skode

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Autodelovi za sve Skode

Počalji od Žex taj Pon Maj 31, 2010 8:28 pm

Prenosim oglas :

skoda oktavija,fabija,felicija,favorit orginalni rezervni delovi direktan uvoznik najpoviljnije cene robu saljemo pouzecem.tel 0113553380 sa nama se mozete bolje upoznati na nasem sajtu
[You must be registered and logged in to see this link.]

Žex
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 234
Godina: 27
Datum upisa: 01.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Autodelovi za sve Skode

Počalji od serviser taj Uto Jul 27, 2010 11:21 pm

pohvala za fiba Very Happy ja sam kod njega uzeo sve delove za generalnu i menjac i odusevljen sam covekom koliko je korektan,skidam mu kapu

serviser
Global Moderator
Global Moderator

Broj poruka: 113
Godina: 28
Datum upisa: 27.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kvisko taj Uto Apr 19, 2011 6:51 pm

Jel zna neko nekog kajstora gde mogu da sredim novu Oktaviju koju sam dobrano slupao juce u sudaru sa taksistom na Karaburmi?

Msm, limarski i farbarski radovi, ugradnja novih delova itd.

Trebalo bi da mi se sto pre javi, ako je moguce....

Kvisko
Nov član
Nov član

Broj poruka: 26
Datum upisa: 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Muja taj Uto Apr 19, 2011 9:17 pm

Ako nisi ti kriv za sudar, nek ti njegovo osiguranje plati popravku u ovlascenom servisu! Inace cuo sam na vise mesta da je Skoda Samardzic super servis pogotovo za limarsko-farbarske radove!

Muja
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 237
Godina: 26
Datum upisa: 12.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecanac taj Uto Apr 19, 2011 10:18 pm

"Modena" u kotežu. Limarsko - farbarski radovi.
Radio sam tamo jednom prilikom skoro ceo auto, zbog lakšeg oštećenja prilikom jednog češanja. Bio sam skeptičan pre radova, ali sam stvarno prezadovoljan kako su brzo, pedantno i kvalitetno uradili. Imaju novu komoru, zaštitili su auto perfektno pre farbanja, ispolirali ceo auto posle. Cena po delu je oko 70-80 eur + limarski radovi.

pecanac
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1050
Datum upisa: 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stanke91 taj Sre Apr 20, 2011 2:21 am

Ja odrzavam u Skodi Samardzic i ljudi extra rade limariju. Ako budes isao kod Samardzica trazi limara Zorana on ce ti covek reci sta ti je najpametnije da radis, tj sta da kupujes novo a sta da peglas Wink. Pozdrav

stanke91
Senior
Senior

Broj poruka: 342
Datum upisa: 23.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Uros TSI taj Sre Apr 20, 2011 4:03 pm

E pošto sam već na skoro 11kkm, bliži se servis, pa treba i otome da se razmišlja. Trebaju mi preporuke za ovlašćene servise u Beogradu, takođe me zanima ko znate ukojim servisima dozvoljavaju da doneseš materijal sam i da im platiš samo ruke? Ako znate, preporučite i prodavnice rezervnih delova u BGD-u. Može i pp.

Uros TSI
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Muja taj Sre Apr 20, 2011 8:57 pm

Ja sam sad na 7200km i idem na 10000km na redovni servis. Vec sam resio, ja cu u Autocacak u Cacak.

Muja
Iskusan član
Iskusan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Sre Apr 20, 2011 9:02 pm

Mujo, ti lagano sa kilometrazom, ajde kad budes dolazio na servis javi se pa da se upoznamo.

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Muja taj Čet Apr 21, 2011 11:07 am

Pa lagano, ne zurim ja nigde Very Happy Kad bude bio dan za servis dolazim u Cacak pa se vidimo

Muja
Iskusan član
Iskusan član

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu