Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Similar topics
Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Preko foruma do Interneta zastitimo svoj status u drustvu

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Preko foruma do Interneta zastitimo svoj status u drustvu

Počalji od tygzone taj Sre Mar 30, 2011 12:23 pm

Vozaci ,najveca porodica u ovoj drzavi i u svetu,kod nas nemaju nikakvu zastitu od mnogih losih uticaja i samovolje nadleznih institucija.Mi smo tu samo kad nam treba uzeti,kradjom na pumpi,visokim Evropskim cenama goriva,visokim drakonskim kaznama za minorne saobracajne prekrsaje(parkiranje i zloglasni pauk),na losim auto delovima,za lose kaldrme(puteve),za nove tablice,za nove saobracajne i vozacke dozvole,za nove prve pomoci,za novo ovo i za novo ono,pa gde ce vam dusa sede glave,imate li sluha i vida(tesko, zatamnjena stakla i blindirani automobili),kao brinu za raju a na nas pustili krvozedne bankare da nam osveze vozni park i gurnu nas u duznicko ropstvo?Pogledajte oko sebe ,narode moj,pa ima vise banaka nego prodavnica rezervnih delova,nego pumpi goriva.Prodali nas za skupe pare ali nam nece uzeti dusu i srce!!!Hajdemo,krenimo sa predlozima i sugestijama,moramo delati kao nasi ljubimci,samo ako radi i najsitniji deo auto prede,tako i mi moramo svi da se ukljucimo .tako ce mo najbolje raditi i zastititi sebe od nepravde i samovolje!!!
Ocekujem vase ukljucenje, svi zajedno smo jaci,najjaci,treba da nas okupi interes pravde i prava,zakonitosti i doslednosti. Nesto od ove teme je naceto u rubrici plinski uredjaji na vasoj favoritki,pa mozete procitati kao uvod u ovu novu temu1pozz dr=Tygzone study

tygzone
Senior
Senior

Broj poruka: 650
Datum upisa: 28.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Preko foruma do Interneta zastitimo svoj status u drustvu

Počalji od DzoniAndric taj Sre Mar 30, 2011 8:33 pm

Secam se kad je pre dve godine donet onaj Porez na luksuz za vozila preko 2000 kubika, mene nije kacio jer sam vozio 1.3 ali me je strasno nervirala glupa sustina tog zakona. I tako ja krenem na necemu sto je tipa foruma na polovnim automobilima da pisem nesto slicno ovome sto ti sada radis da se organizuju protesti kolima, da se blokira Ibarska u preljini, Gazela... sve koordinisano i unapred dogovoreno. Pocese ljudi da se javljaju kao ludi, ma to organizacija zakazana mesta vreme pisalo se i pisalo danima. Kako se blizio dan sve manje ljudi pise i tako do par dana pre odabranog kada vise niko nista nije odgovarao na moja pitanja. Ali to je Srbija, to su Srbi. Pokojni dr. Zoran Djindjic davno je rekao da srbi zapocnu svasta, ali retko kad zapoceto dovedu do kraja. Moje misljenje je da mi nesto zapocnemo, ali onda cekamo nekog stranca da dodje da nam zavrsi posao kao sto je to bilo i 2000te. Tako da vise nista ne ocekujem od ovog mog dragog naroda, navikli smo da budemo budale.

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tygzone taj Čet Mar 31, 2011 3:45 pm

Dzoni,vidim da i pored razlike u godinama mislimo isto sto je i sustina ovog naseg pokusaja,nema generacijskog jaza,verujem zato sto je istina merilo covecnosti i bozije pravde,pa tako ako nisi budala,nema veze koliko godina brojis,sto naravno one sede glave i pokazuju svakoga dana,za budale nikad dosta jalovog posla,prepravki,dopravki,podzakona,nadzakona i ostalih ljudskih gluposti i bezobrazluka! Dzoni mi smo braca po oruzju(autu), pa zato i treba da im pokazemo zube,a onaj ko ne sme nek umre u svojoj gluposti,nek se krije u rupi i mraku,nek saceka da mu drugi odrade posao,ali nek znaju da ce njima pocrkati krave a ne nama......Dzoni neka im je Bog u pomoci,a mi se uzdajmo u ono sto nam je stvoritelj dao u PAMET.Bilo bi dobro da organizujemo susret i da pored ljubimaca malo popricamo i o ovim stvarima!Brother astaj mi zdravo do skorog vidjenja.Tvoj istomisljenik dr.Tygzone king

tygzone
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Čet Mar 31, 2011 4:28 pm

Hvala na razumevanju. Saobracaj, tj automobilizam im je najpogodniji za pakovanje dazbina, nameta jer ne postoji sindikat koji ce organizovati strajk i buniti se, zato u ovoj grani rade sta im padne napamet. Osnivamo prvi AUTOsindikat na ShKS pa cemo u sindikat primiti i alfiste, kao i ostale.

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tygzone taj Čet Mar 31, 2011 8:11 pm

Ajmo ajde svi u napad,to nam je imperativ ,ja sam za SIndikat kao u Americi kamiondzije ,dupe im pomeraju cim pomisle da ih navuku!Kazi predlog kako,kada ,gde pa da promozgamo i osnujemo se>Svi su dobrodosli,sto sire to jace veruj mi ,bio sam tamo,ma ne brenuju nikoga van sindikata,ali su strogo u okvirima zakona i ljudskih sloboda,kunu se u to i u pravu su!!!Ajmo ,ajde svi u napad,pozz bro your dr.Tygzone Twisted Evil

tygzone
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tygzone taj Čet Mar 31, 2011 8:26 pm

Dzoni zaboravih da ti kazem,dokle ide bahatost vlasti ovde kod nas.Idem tako kolima i gledam odole u visoke mocne dzipove kad zaurla sirena ide baja,blinkuju crvena i plava svetla i to pravo na mene ne sljivi zulumcar,zagazio u moju levu traku i blica,zuri mu se,vozi nekog glavonju,ako mora izgazice raju janjicar dahiju vozeci ,da smisli neki novi namet,makar nekog ubio,racuna pametniji popusta,pritisak mi 200,sta cu jedva uspeh da se sklonim i jos budala ruku kroz prozor i mase stop palicom,sto mu je ne otkinuh,idiotu jednom,zaista su ludi u svojoj moci????I tako svaki dan,ovde guzva,a crveno,ja ne znam ali oni izgleda kao pobesneli bikovi bas hoce na crveno,ko jbe zakon i zivote sirotinje raje!!! Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil

tygzone
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Čet Mar 31, 2011 8:30 pm

Jeste to zajebano u Bg, i sto je najgore ne prolaze samo oni kroz crveno. Pun klinac bahatih budala.

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tygzone taj Čet Mar 31, 2011 8:51 pm

Dolazis u Subotu 2 Aprila na Avalu?U 12h da se nacrtas kako znas,moramo se videti,bilo bi dobro.pozz bro!!!! Very Happy

tygzone
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tygzone taj Čet Apr 07, 2011 9:45 pm

Dzoni brate ,zao mi sto nisi bio na Avali ali tek dolazi lepo vreme!Ovi nasi kao citaju al im izgleda jaka bremza pa ni da pisnu,sta je bre sa ovim narodom,izgleda da ih vlast dobro utrenirala da trpa,bas kao u Orvelovoj 1984.Evo sve nam ide na cipove,jbga ja ti kazem docice nam to glave ako ne shvatimo na vreme da im je najvaznija kontrola ljudi,ne pada mi na pamet cipovana lk,pa sutra ce zenama da prijavljuju gde se krecemo da ne pricam o ostalim varijantama?Samo cekam da izmisle cip za kenjaru pa da im se i..rem,otpad ljudski,djavolove sluge....Pozz, sledi buna na dahije ha ha ha .......PS:Ostanimo svoji geek

tygzone
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dulefontana taj Pet Apr 08, 2011 12:47 am

Vec je napravljen cip za ljude, ko ne veruje neka potrazi na netu ili na youtubu reklamu za RF ID chip

dulefontana
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1099
Godina: 27
Datum upisa: 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Muja taj Pet Apr 08, 2011 9:05 am

Tygzone prijatelju ja se potpuno slazem sa tobom i podrzavam tvoju i bilo koju drugu ideju o tome da se nama kao "ubogoj raji" skine makar malo samara sa grbace! Samo organizovani zajedno i slozno mozemo nesto da promenimo, a za tako nesto mora nas biti mnooooogooooo! Ja sam istovremeno i motorciklista vec dugo godina i nameti drzave su ogromni ( registracija, osiguranja, putarine...). Prosle godine smo organizovali ogroman protest u Beogradu gde je svako od ucesnika bio u obavezi da na platou Narodne Skupstine ostavi par svojih starih cipela ili patika. Bilo nas je stvarno mnogo i akcija je sa nase strane bila uspesna ali nista vise od toga. Mora jos zesce da se protestvuje da bi drzava popustila. Evo jos jednog primera kako su to braca Hrvati uradili. Kod njih su pre par godina drasticno poskupele putarine za motore, i oni se organizuju ( ali bukvalno svi) i svaki motoras spremi, po primera radi, 20 kuna za putarinu ali sve u kovanicama najmanjih apoena! I svi polako jedan po jedan uredno stajali i placali putarine. E sad zamislite sliku gde na primer 50000 motora ceka da plati putarinu i gde radnici na rampama svakom broje novcic po novcic Very Happy Napravili su takav haos na putevima u toku turisticke sezone u roku od par sati da je njihova drzava ekspresno povukla odluku o poskupljenju putarine! Brzinski resen problem kada su svi slozni i organizovani oko istog cilja i nema popustanja dok se posao ne obavi do kraja! Nama Srbima treba mnogo toga da se desi da bi nam doslo iz dupeta u glavu i to drzava vrlo dobro zna i zato nam je tako kako je... Uh mnogo sam se raspisao, ali valjda vas nije mrzelo da citate! Poz!

Muja
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 237
Godina: 26
Datum upisa: 12.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tygzone taj Pet Apr 08, 2011 2:26 pm

Najcrnje se priprema,treba samo politicarima utrpati cipove i to u dupeta,pa kad zabrljaju,narod da preko javnih foruma izglasa aktiviranje cipova,da ih strefi takav proliv da ne mogu 7 dana da idu u skupstinu,da sede na soljama i razmisljaju sta dobro da ucine za raju!!!!!!!!Dule vidis da sam u pravu! A ti Mujo svaka cast,i ja sam motorista vec 45god,potpuno si u pravu al vidis i sam kakva je raja,stalno ceka nekog da je vodi,da resi problem eto tu je nasa genetska slabost,koja nas sve vec kosta gubitkom ljudskih sloboda,ma kakva demokratija,pa ona je umrla sa Rimskim carstvom,ovo je strahovlada multinacionalnih kompanija,politicara i tajkuna,ja ne znam ko ovde od naroda jos nesto veruje politicarima,pe evo zovu novog politickog klona Toma Tadic,ha ha ha...Nas narod ume da vidi istinu,ume da zajebava ali ne zna da se organizuje van politickih institucija,ne zna da resava probleme,iako ima mnogo pametnih ljudi na shvataju da nam ne trebaju vodje,uvek su nas izdali,osim Broza koji je sve omogucio,sve imao,al nista nije ukrao!!!Ovi danasnji su najgori izdanci ,rodjeni u onom sistemu,korumpirani,pokvareni,alavi,zavidni onome ko ih je besplatno skolovao i lecio,pa sad pljuju po svemu misleci da je to demokratija.Ljudi moji,narode moj pa demokratija je bila u onom vremenu,ona nema veze sa ovom nakazom koja prozdire ljude i pravi od njih glasacke masine a kako ce ziveti to vec osecaju svi!!!Mujo u pravu si mora nas biti mnogo,ali je mnogo straha apatije,kao moze biti gore od ovoga ne talasaj.Srbija je postala velika zabokrecina gde vladaju zabe krastace,kakvi more krokodili,sve vampiri koji sisaju narodu krv,,,,,Ajmo ajde svi u napad ,pozz dr=Tygzone Arrow

tygzone
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tygzone taj Pet Apr 29, 2011 10:45 pm

Sta sam rekao ,prodje tri nedelje niko ni da zucne,e moja Srbijo zemljo ,zemljo prodana,i izdana ........... geek

tygzone
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Čet Maj 19, 2011 7:47 pm

I opet, dok u svetu pada cena barela, nama benzin poskupljuje. Bile su im dvojne akcize na domace i uvozno gorivo e sad izjednacuju akcize tako sto i za domace derivate dizu akcize i izjednacavaju sa uvoznim. To bi trebalo da dovede do toga BMB 95 sada poskupi sa 130 na 135 dinara i izjednaci se sa cenom euro premijum BMB 95.
E sad kad je vec toliko skupo a ekvivalentno onom euro premijum, svi ce sipati euro premijum, pa cak i oni koji voze 30 godina stare masine. U roku od mesec dana javice se problem sa manjkom uvoznih a viskom domacih derivata. Sta ce biti naredni potez videcemo.

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tygzone taj Pet Maj 20, 2011 12:10 am

Dzoni brate ma bice uvek sta oni hoce ,to je bagra koja samo gleda sta ce da pokrade,ma nemaju stida ni morala,neznaju sta je to,svi mora da odu na goli otok sto sta ce mo da izvezemo,djubre iz zemlje da nam krene bolje bez njih!!!!Nema ni jedan dobar zapamtite,szmo smola i zgura,da bog da da nestanu sa lica zemlje,lesinari jedni,samo bog moze pomoci u borbi protiv djavola,ali ako mi sami to ne shvatimo i on ce nas napustiti.......... geek jocolor geek

tygzone
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu