Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Gumball 3000, Beograd 31.05.2011.

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Gumball 3000, Beograd 31.05.2011.

Počalji od pecanac taj Pet Apr 15, 2011 12:33 am

Ponovo u Beogradu! 31. maja 2011.

[You must be registered and logged in to see this link.]

31st MAY: BELGRADE
Entering Begrade is like entering no other city on route!!! Crowds on motorways and bridges will line your route in as Gumball fever grips the city and fans beseige the route! Prepare for a Baltic welcome of epic proportions, all in the name of Gumball!!!!!! A night of madness awaits This is a once in lifetime experience!

pecanac
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1050
Datum upisa: 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Gumball 3000, Beograd 31.05.2011.

Počalji od sajber_sloba taj Ned Apr 17, 2011 11:07 am

Crowds on motorways and bridges Very Happy koji crni putevi i mostovi Very Happy

sajber_sloba
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 60
Godina: 25
Datum upisa: 25.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecanac taj Uto Maj 31, 2011 11:15 pm

I jel bio neko danas? Neke slike??
Ja sam bio pre podne poslom na nbgd, nigde još uvek nikog. Nije bila gužva za nazad.
Popodne mi se nije prelazila gazela ponovo. Prošao sam samo na putu ka kući oko 17h preko "trolebuskog" i video "blokadu grada" - zbog Mladića koji je prošao baš tada na putu za Hag. E tad sam odlučio da definitivno neću preko gazele.

pecanac
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1050
Datum upisa: 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od skodilak taj Uto Maj 31, 2011 11:35 pm

Bilo, propustio ferrari, bentley i vozio za galardom, uhhhh. Very Happy

skodilak
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 62
Datum upisa: 12.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od joca TDI taj Uto Maj 31, 2011 11:44 pm

Aj bacite neku slikicu, za nas smrtnike. Arrow

joca TDI
Sponsor
Sponsor

Broj poruka: 344
Datum upisa: 01.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dulefontana taj Sre Jun 01, 2011 8:57 am

Ja sam smetao Ferariju i je.. sam ga sve vreme, uredno sam ugasio muziku, i kad mu je puko film i krenuo da me pretice uzivao sam u prelepoj melodiji V12 motora. Odusevio sam se kada sam video na zatvorenom parkingu pored bentlija, ferarija, porsea i ostalih decackih snova, Skoda Octavia RS.

dulefontana
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1099
Godina: 27
Datum upisa: 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu