Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Similar topics
Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

okviri za tablice Skoda kluba

Strana 1 od 3 1, 2, 3  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

okviri za tablice Skoda kluba

Počalji od pecanac taj Uto Jun 07, 2011 1:26 pm

Prvo čestitam adminu i ostalima na brzoj reakciji i novom LEPOM domenu!

Evo sad i da pokrenem akciju za okvire tablica sa natpisom

1. ŠKODA KLUB SRBIJA ili
2. "[You must be registered and logged in to see this link.]

Ima li neko za?

pecanac
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1050
Datum upisa: 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: okviri za tablice Skoda kluba

Počalji od LAUDA taj Uto Jun 07, 2011 1:39 pm

Ja sam za i na okvirima ima mesta i za jedno i za drugo. Tj da pise

Škoda Klub Srbija--------------------------------[You must be registered and logged in to see this link.]

Raspitaj se pa vidi kakve su cene izrade pa javi

LAUDA
Admin
Admin

Broj poruka: 477
Datum upisa: 25.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mugos taj Uto Jun 07, 2011 1:40 pm

To je dobra ideja, pogotovo što mi registracija ističe u Avgustu

mugos
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 248
Datum upisa: 23.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Uto Jun 07, 2011 4:32 pm

Ja sam za ako jos mogu one hromirane da se urade, onda je vrh.

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LAUDA taj Uto Jun 07, 2011 4:52 pm

A hromirane jesu super, al mislim da su malo skuplje, a mislim da imitacija hroma nije toliko skupa. Raspitacemo se pa cemo videti.

Npr. ovaj kosta 1300 dinara bez stampe Very Happy
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />

LAUDA
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LAUDA taj Uto Jun 07, 2011 4:54 pm

A isto imaju ok sivi okviri da se nadju za 600 din, i stampa za njih je max 50 dinara.

LAUDA
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Admin taj Uto Jun 07, 2011 5:17 pm

Mislim ljudi da malo preterujete sa ovim, hajde jedno po jedno... Jel kako je krenulo na kraju nece biti nista od svega ovoga... Tako je bilo i za majce 20 verzija pa da biramo...pa na kraju nista! ! ! ali nece biti tako i sada, vec ce se odabrati jedna (eventualno 2) i samo ce to moci da poruci a svako za sebe neki dizajn... Hajde prvo ove kackete i nalepnice da vidimo kako ce da ide pa cemo polako i ovo da realizujemo... samo redom treba raditi Very Happy

pozdrav svima i hvala na razumevanju

Admin
Admin
Admin

Broj poruka: 326
Datum upisa: 01.04.2010

http://www.skoda-klub-srbija.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LAUDA taj Uto Jun 07, 2011 5:24 pm

Slazem se... Polako pa cemo sve stici...

LAUDA
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecanac taj Uto Jun 07, 2011 7:00 pm

Firma koju sam kontaktirao pravi crne okvire (sa zaključavanjem tablice - klik, znači ne uvlači se sa strane), cena:

sa sito štampom (štampana slova na okviru) oko 105 din
sa reljefnom štampom (mahom sve nove su takve) oko 125 din

pecanac
Veteran
Veteran

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stanke91 taj Uto Jun 07, 2011 7:24 pm

moze to za te tablice, ja bih uzseo ove sto pecanac nudi sa reljenom stampom Wink

stanke91
Senior
Senior

Broj poruka: 342
Datum upisa: 23.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Skodamaniak taj Uto Jun 07, 2011 9:34 pm

ja reporucujem sa da se izradje male naljepnice i samo se zalijepe na okvir
jeftinije bi tako bilo

Skodamaniak
Senior
Senior

Broj poruka: 315
Datum upisa: 08.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Uto Jun 07, 2011 9:42 pm

Ok, kako admin kaze ja bih ovde zatvorio diskusiju. Skoda maniak nije dao los predlog, po meni mesto mu je u forumu nalepnice. Neko ce se opredeliti za nalepnice neko za reljefni ram. Ovde bih zatvorio diskusiju a clan koji je dao ideju pecanac moze to da odradi i objavi gotov proizvod ovde kao i link za porudzbine.

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecanac taj Sre Jun 08, 2011 11:08 am

Zašto bi zatvorili temu/diskusiju u istom danu u kom sam je i otvorio?
Sačekajte malo, ako nema interesovanja vreme će pokazati.

Mislio sam da se ljudi koji žele tako nešto prijave, vidimo kolko nas ima zainteresovanih pa eventualno poručimo ramove.

U pravu je admin, previše je akcija na tapeti trenutno (majice, kačketi, nalepnice, ramovi) ali neka se prvo odradi ono za šta su ljudi najviše zainteresovani i šta mogu/hoće da plate - ovo drugo je možda i bitnije.

pecanac
Veteran
Veteran

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Admin taj Sre Jun 08, 2011 11:44 am

pecanac ::Zašto bi zatvorili temu/diskusiju u istom danu u kom sam je i otvorio?
Sačekajte malo, ako nema interesovanja vreme će pokazati.

Mislio sam da se ljudi koji žele tako nešto prijave, vidimo kolko nas ima zainteresovanih pa eventualno poručimo ramove.

U pravu je admin, previše je akcija na tapeti trenutno (majice, kačketi, nalepnice, ramovi) ali neka se prvo odradi ono za šta su ljudi najviše zainteresovani i šta mogu/hoće da plate - ovo drugo je možda i bitnije.

Nemam ja nista protiv ovoga ja i sa ovim se slazem, samo sam hteo da kazem da ako budemo zurili da sve ostvarimo na kraju nece biti nista! hajde jedno po jedno da resavamo pa cemo onda da vidimo za sta su ljudi najvise zainteresovani?! Very Happy
Slobodno ti proveri cene i sve sto treba i objavi ovde... Very Happy

Pozdrav

Admin
Admin
Admin

Broj poruka: 326
Datum upisa: 01.04.2010

http://www.skoda-klub-srbija.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Čet Jun 09, 2011 12:46 am

Ja sam samo za vise rada a manje price. Ok je da inicijator odslusa malo ideja selektuje, usvoji i onda odradi posao. Tu ne govorimo o nekim ciframa koje ljudi ne mogu da priuste, toliko nas jos valjda nisu finansiski unistili. Treba kalkulisati sa oko 40tak ovde aktivnih za porudzbinu bilo kakvih proizvoda vezanih za forum i kasnije za eventualno neke nove clanove koji stvarno vole ovu marku i automobile i organizaciju u skupove uopste.

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 3 1, 2, 3  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu