Traži
Pristupi
Similar topics
Partners
------------------------------
*Tinydl Free Download
*Links Monster
*Top Rating Games
*Sajt namenjen kladionicarima
*Biznis portal Srbija
*Slep sluzba Krekic
*Exyuoglasi.com
*Parenta Behaton
*Nissan Club Serbia
*4Gume
*Motorna Vozila
*Raskrsnica Linkova
*WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova
*Mitsubishi Klub Srbija
*BMW Fan Klub Srbija
*Car Glass - N. Beograd
*Futurion 3D
*LIMUNDO
*PILOT Lampa Italy
*Polovni Automobili
*Maruti Club Serbia
*Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova
*Novi automobili
*Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com
*SMS MANIJA
------------------------------Fabia 1.2 TSI Ambient by Uros TSI
Škoda - Klub Srbija :: Predstavljanje članova i njihovih automobila :: Predstavljanje Članova i Ljubimaca "Garaža"
Strana 1 od 15 • Delite •
Strana 1 od 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15 
Fabia 1.2 TSI Ambient by Uros TSI
Kao sto sam vec pomenuo, narucen je doticni model, rok isporuke 120-150 dana.
Motor: 1.2TSI L4 8v OHC;
77kw@5000rpm;
175Nm@1550-4100rpm;
Vmax.: 191km/h;
0-100km/h: 9.9sec;
Oprema: Čelični točkovi 15", Poluautomatska klima, Servo podesiv u 2 ose, Daljinska CB, Prednje i zadnje maglenke, Imobilizer, Nivelacija farova, Tonirana stakla, ABS, Bord Kompjuter, Vozacevo sediste podesivo po visini, El. pod. napred, El. retrovizori+grejaci(u boji), 4 zvucnika + Antena, 2xAirbag...
Boja Pacific Blue.
Motor: 1.2TSI L4 8v OHC;
77kw@5000rpm;
175Nm@1550-4100rpm;
Vmax.: 191km/h;
0-100km/h: 9.9sec;
Oprema: Čelični točkovi 15", Poluautomatska klima, Servo podesiv u 2 ose, Daljinska CB, Prednje i zadnje maglenke, Imobilizer, Nivelacija farova, Tonirana stakla, ABS, Bord Kompjuter, Vozacevo sediste podesivo po visini, El. pod. napred, El. retrovizori+grejaci(u boji), 4 zvucnika + Antena, 2xAirbag...
Boja Pacific Blue.
Poslednji put izmenio Uros TSI dana Uto Nov 08, 2011 11:26 pm, izmenio ukupno 7 puta

Uros TSI- Veteran

- Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010
Re: Fabia 1.2 TSI Ambient by Uros TSI
Cestitiam,jos jednom!
Mislim da ce masina ekstra da te sluzi,na papiru ima stvarno odlicne karakteristike,jak motor,mala potrosnja,ima solidno opreme...
Jos samo malo da pricekas...
Mislim da ce masina ekstra da te sluzi,na papiru ima stvarno odlicne karakteristike,jak motor,mala potrosnja,ima solidno opreme...
Jos samo malo da pricekas...
gvozdeni- Nov član

- Broj poruka: 34
Datum upisa: 29.05.2010
Hvala hvala, kriva obrtnog momenta stvarno mnogo obecava, pogotovo u odnosu na stari 1.6 atmosferski a i potrosnja. Posebno sto sada uglavnom vozim fiestu 1.3 OHV sa 103Nm
Prelaz ce se sigurno osetiti
Kazu da ljudi kupuju konjske snage a voze obrtni moment!
Evo zanimljive brosure o TSI tehnologiji.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Kazu da ljudi kupuju konjske snage a voze obrtni moment!
Evo zanimljive brosure o TSI tehnologiji.
[You must be registered and logged in to see this link.]

Uros TSI- Veteran

Danas bio u salonu da pitam da li se zna nesto preciznije oko isporuke jer je narucena pre 37 dana a rok je 120-150dana i na moje veliko iznenadjenje, da kucnem u drvo, kazu mi da auto stize za 15 dana
medjutim kazem im da ipak provere pa ce mi javiti sutra kad pitaju u centrali. Jedna stvar, u skodinom zvanicnom katalogu pise da dobijam 195/55/15" uz ovaj motor, bez obzira na nivo opreme a meni na fakturi pise 14" celicne, jedan prodavac kaze da sigurno dobijam uz taj motor 14" aluminijumske a drugi da se dobijaju 14" celicne koliko on zna. I to ce da proveri. Ja posaljem mail u Cesku i oni kazu da opremu odredjuje lokalni diler i da oni nemaju veze s tim, mogu i bez tockova da mi daju. WTF?

Uros TSI- Veteran

Naravno, auto ne stize za 15 dana kako su me nalozili vec krajem oktobra ili poc. novembra, tako je prvenstveno i trebalo da bude.

Uros TSI- Veteran

Proveri ti ipak da li imas ASR...
Tj kad ti stigne auto, pogledaj da li imas dugmence za ASR...
Treba da stoji iznad dugmenceta za grejanje zadnjeg stakla...
Stare Fabie sa najjacim motorima ( 1.4 74kw i 1.9TDI ) su se isporucivale sa ASRom, ali nove samo sa ABSom...
Imam najjaci benzinski motor, ali nemam ASR...
Svaka im cast... Na taj nacin su ustedeli 20ak eura...
Tj kad ti stigne auto, pogledaj da li imas dugmence za ASR...
Treba da stoji iznad dugmenceta za grejanje zadnjeg stakla...
Stare Fabie sa najjacim motorima ( 1.4 74kw i 1.9TDI ) su se isporucivale sa ASRom, ali nove samo sa ABSom...
Imam najjaci benzinski motor, ali nemam ASR...
Svaka im cast... Na taj nacin su ustedeli 20ak eura...
Gost- Gost
Provericu, hvala ti na "heads up"-u
moguce je da je doslo do promene u sastavu paketa nakon restilizacije. Znam da su stare bile s ASR-om. Sta pise na tom dugmetu, bas ASR ili nesto drugo? Stvarno su cigani ako s najjacim motorima ne ide ASR serijski...

Uros TSI- Veteran

Sad bas gledam onu ponudu...
Nemas ABS+ASR, vec kao ja imas ABS+MSR...
MSR oduzima gas i smanjuje obrtaje kada saltas iz vise u nizu brzinu, a obrtaji su visoki...
Konkretno, vozis trecom na 3.500 obrtaja, i greskom ubacis u drugu umesto cetvrtu...
Tada automatski oduzima gas i smanjuje dovod snage na prednje tockove da auto ne bi izgubio kontrolu i proklizao...
MSR se aktivira samo tada ( ne kao ASR, koji se aktivira prilikom polaska ili naglog pustanja kvacila, tj kad god tockovi pocnu da proklizavaju zbog prejakog gasa )...
A na dugmetu je do pre pisalo ASR, odnosno ESP, zavisi sta imas, ali sam negde cuo da od nedavno ima simbol automobila koji gubi kontrolu ( isti kao lampica za ASR/ESP )...
Provericu to veceras pa javim...
Nemas ABS+ASR, vec kao ja imas ABS+MSR...
MSR oduzima gas i smanjuje obrtaje kada saltas iz vise u nizu brzinu, a obrtaji su visoki...
Konkretno, vozis trecom na 3.500 obrtaja, i greskom ubacis u drugu umesto cetvrtu...
Tada automatski oduzima gas i smanjuje dovod snage na prednje tockove da auto ne bi izgubio kontrolu i proklizao...
MSR se aktivira samo tada ( ne kao ASR, koji se aktivira prilikom polaska ili naglog pustanja kvacila, tj kad god tockovi pocnu da proklizavaju zbog prejakog gasa )...
A na dugmetu je do pre pisalo ASR, odnosno ESP, zavisi sta imas, ali sam negde cuo da od nedavno ima simbol automobila koji gubi kontrolu ( isti kao lampica za ASR/ESP )...
Provericu to veceras pa javim...
Gost- Gost
A i cini mi se da te je zeznuo prodavac, posto nevezano za motor uz Ambiente opremu idu iskljucivo ratkapne...
No, nadam se da gresim i da ces dobiti alu felne
No, nadam se da gresim i da ces dobiti alu felne
Gost- Gost
Znam za alu, ali kazem ti jedan mi prica jedno a drugi drugo. Kako god, lako cu staviti felne, originalne su 300-500e sve cetiri, raspitao sam se u servisu. Samo nek budu 15" celicne, kao po prospektu. E hvala na inf za MSR. mislio sam da je greska u kucanju i da je to ASR, nisam nikad cuo za MSR...
Ovo je zanimljiva stvar koju sam pronasao: [You must be registered and logged in to see this link.]
Ovo je zanimljiva stvar koju sam pronasao: [You must be registered and logged in to see this link.]

Uros TSI- Veteran

ima svasta na Škodinom sajtu...
Sad cu probati da c/p linkove ka uputstvima koja sam postavio na drugom forumu...
Uputstva za Fabie, Octavie, Superbove, Roomstere i Yetije...
Nego, alu felne su 300-500e?
Neko je onda mene zeznuo kada mi je rekao da su Atira felne oko 800e + gume...
Tada sam imao pare na gomili, i imao bih taman za felne i gume, ali jbg, sad sam potrosio pare na nesto drugo
Sad cu probati da c/p linkove ka uputstvima koja sam postavio na drugom forumu...
Uputstva za Fabie, Octavie, Superbove, Roomstere i Yetije...
Nego, alu felne su 300-500e?
Neko je onda mene zeznuo kada mi je rekao da su Atira felne oko 800e + gume...
Tada sam imao pare na gomili, i imao bih taman za felne i gume, ali jbg, sad sam potrosio pare na nesto drugo
Gost- Gost
Pa znas sta, gume su sigurno 300+ eura u toj ceni od 800e. A ja sam pitao bez guma. Ja cu ove da vozim dok ne skupim pare za felne i gume a onda ce ove sto dobijem da sluze za zimske. Osim ako ne dobijem alu sto je malo verovatno. Koje su dimenzije tvoje? 195/55/15?

Uros TSI- Veteran

185/65 R14...
15" celicne felne idu uz Sport opremu...
Pitao sam za cenu felni BEZ guma, i rekli su 800e...
Tada sam imao oko 900e na gomili, i nije bilo teorije da skupim jos nekih 200-300e za gume...
Jbg...
15" celicne felne idu uz Sport opremu...
Pitao sam za cenu felni BEZ guma, i rekli su 800e...
Tada sam imao oko 900e na gomili, i nije bilo teorije da skupim jos nekih 200-300e za gume...
Jbg...
Gost- Gost
Ne znaju ni oni više šta pričaju...

Uros TSI- Veteran

Znas sta je najsmesnije...
Kad trazis sus pleh ( ona plasticna zastita ispod motora ), a nacelnik servisa ti kaze da ti to ne treba jer imas nove brisace
Kad trazis sus pleh ( ona plasticna zastita ispod motora ), a nacelnik servisa ti kaze da ti to ne treba jer imas nove brisace
Gost- Gost
Strana 1 od 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15 
Similar topics» Fabia 1.2 TSI Ambient by Uros TSI
» Skoda Fabia 2 Felne
» Škoda Fabia 1.2 Ambiente.
» Fabia 1.4 yunior 2002
» Skoda Fabia sedan 1.4 elegance 2004. godiste
» Skoda Fabia 2 Felne
» Škoda Fabia 1.2 Ambiente.
» Fabia 1.4 yunior 2002
» Skoda Fabia sedan 1.4 elegance 2004. godiste
Škoda - Klub Srbija :: Predstavljanje članova i njihovih automobila :: Predstavljanje Članova i Ljubimaca "Garaža"
Strana 1 od 15
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu