Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Similar topics
Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

GDE punite svoj GPS sa mapama???

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

GDE punite svoj GPS sa mapama???

Počalji od musculus4 taj Sre Jul 20, 2011 3:08 am

Gde i kako punite vase gps uredjaje sa mapama i da li placate te usluge ili ih sami skidate sa neta?

musculus4
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 119
Godina: 25
Datum upisa: 21.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: GDE punite svoj GPS sa mapama???

Počalji od tasa taj Pet Jul 22, 2011 11:45 pm

Ja konkretno imam garmina, i tu imam podrsku za mapu srbije nemam pojma koliko, kupio sam ga prosle godine i pre neki dan odem do Infoteam-a i tamo mi uradise update mapa za srbiju, a za evropu koliko mi se cini imao sam prva 3 meseca, zaboravio sam. A imas pored arene, kod telefonske centale, firmak koja se isto bavi prodajom uredjaja, i das im 20 jura i ubace ti sve moguce i ne moguce mape lol! ortak ubacivao u njegov uredjaj.

tasa
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 188
Datum upisa: 07.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bugarin taj Sub Jul 23, 2011 8:49 am

igo, svojevremeno najbolja mapa srbije bila, sada ne znam da li je (burazeru maznuli navigaciju Smile ).
pun net mapa svih okolnih zemalja.
mozes da ga ubacis na svaki fon sa win platformom, iphone itd.
procedura instalacije i ubacivanja mapa krajnje jednostavna.

bugarin
Senior
Senior

Broj poruka: 627
Godina: 39
Datum upisa: 05.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od skodilak taj Sub Jul 23, 2011 10:03 am

Koristim IGO na telefonu, kao sto rece bugarin, pun je net i sve su dzaba Very Happy

skodilak
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 62
Datum upisa: 12.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dulefontana taj Sub Jul 23, 2011 6:40 pm

IGO, sa torenta skinute najnovije mape i ubacim u telefon, android platforma.

dulefontana
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1099
Godina: 27
Datum upisa: 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VLADA88 taj Sub Sep 10, 2011 3:31 pm

Daj mi neki link i upustvo kako da skinem tu mapu za android. Imam galaxy mini sa gps om al nemam mapu pa mi trazi konekciju...

VLADA88
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 116
Godina: 24
Datum upisa: 10.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bugarin taj Sub Sep 10, 2011 11:24 pm

cek stani vlado, kakvu konekciju ti trazi?
galaxy mini treba da ima google maps na sebi. pokrenes aplikaciju, ona sama pobudi gps modul i pici. ako ti trazi gprs konekciju, onda je moguce da ti nije dobro setovan telefon i da google maps pokusava da radi putem triangulacije.

bugarin
Senior
Senior

Broj poruka: 627
Godina: 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Ned Sep 11, 2011 12:53 am

I ja imam taj problem sa Google maps, nema sanse da radi kao navigacija, ukucam pocetnu i krajnju lokaciju on proracuna razdaljinu pa i vreme ali nije to navigacija. Kapiram da treba da se skine negde taj Igo program. Android SGH Galaxy

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1575
Godina: 23

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dulefontana taj Ned Sep 11, 2011 4:09 am

E ovako Google Maps preko navigacije locira vasu poziciju, ali koristi update sa neta da bi ucitao kartu. Za IGO je jako bitna stvar da se zna koja je rezolucija ekrana, ako se to omashi lose ce prikazivati aplikaciju. Na neke telefone ne moze da se stavi igo zhog rezolucije, npr 840x400, onda se koristi motonav-bukvalno isto podesavanje i stavljanje na telefon kao i IGO, a tu je i varijanta ndrive. Ako admini dozvole napisacu na kom domacem sajtu ima sve to da se skine za dz, ako ne onda saljem na pm ko zatrazi. Potrebno je samo registrovati se.

dulefontana
Respected Member
Respected Member

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Admin taj Ned Sep 11, 2011 11:54 am

dulefontana ::E ovako Google Maps preko navigacije locira vasu poziciju, ali koristi update sa neta da bi ucitao kartu. Za IGO je jako bitna stvar da se zna koja je rezolucija ekrana, ako se to omashi lose ce prikazivati aplikaciju. Na neke telefone ne moze da se stavi igo zhog rezolucije, npr 840x400, onda se koristi motonav-bukvalno isto podesavanje i stavljanje na telefon kao i IGO, a tu je i varijanta ndrive. Ako admini dozvole napisacu na kom domacem sajtu ima sve to da se skine za dz, ako ne onda saljem na pm ko zatrazi. Potrebno je samo registrovati se.

Pozdrav dule, imas odobrenje da postavis links ka drugom forumu/sajtu iz razloga sto ovo nezna da ubaci dosta ljudi tako da se nadam da ce im biti od pomoci Very Happy Very Happy

Admin
Admin
Admin

Broj poruka: 326
Godina: 23
Datum upisa: 01.04.2010

http://www.skoda-klub-srbija.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dulefontana taj Ned Sep 11, 2011 1:11 pm

dulefontana ::Na neke telefone ne moze da se stavi igo zhog rezolucije, npr 840x400...

Rezolucija je 800x480, mala greska Very Happy

A sve mozete da nadjete na forumu Rapid Serbia, a evo i linka, samo je potrebna registracija. Ko bude imao problem neka se javi.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

dulefontana
Respected Member
Respected Member

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecanac taj Sub Mar 17, 2012 11:28 am

Off: [You must be registered and logged in to see this link.]