Traži
Pristupi
Similar topics
Partners
------------------------------
*Tinydl Free Download
*Links Monster
*Top Rating Games
*Sajt namenjen kladionicarima
*Biznis portal Srbija
*Slep sluzba Krekic
*Exyuoglasi.com
*Parenta Behaton
*Nissan Club Serbia
*4Gume
*Motorna Vozila
*Raskrsnica Linkova
*WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova
*Mitsubishi Klub Srbija
*BMW Fan Klub Srbija
*Car Glass - N. Beograd
*Futurion 3D
*LIMUNDO
*PILOT Lampa Italy
*Polovni Automobili
*Maruti Club Serbia
*Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova
*Novi automobili
*Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com
*SMS MANIJA
------------------------------Prva pomoć
Strana 1 od 3 • Delite •
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3 
Prva pomoć
Ima u metrou prva pomoć, uvežena iz Kine, zadovoljava ovaj naš standard i odobrena je za prodaju, e sad naišao sam na neke tekstove da ne valja, ali po njima ni ta,ni
turska, ni neka slovenačka ne valjaju,tj nijedna iz EU,a to je po meni glupost, jer očigledno forsiraju Galenikinu PP...
Inače cena ove je nešto ispod 1300, što je duplo manje od Galenikine a isti je sadržaj i sve..Zato i stavljam ovu temu, jer možda nekome koristi..
turska, ni neka slovenačka ne valjaju,tj nijedna iz EU,a to je po meni glupost, jer očigledno forsiraju Galenikinu PP...
Inače cena ove je nešto ispod 1300, što je duplo manje od Galenikine a isti je sadržaj i sve..Zato i stavljam ovu temu, jer možda nekome koristi..

kiza- Aktivan član

- Broj poruka: 124
Datum upisa: 13.05.2011
Re: Prva pomoć
ma kakvi bre kinezi i slovenci. prilikom testiranja sterilne gaze našli im bakterije. posle kod Mirka u emisiji Sat nisu znali šta da kažu. pomirimo se sa činjenicom da smo mi otpad za EU i da je njima apsolutno nabitno šta nam uvaljuju.ambalaža možda jeste indentična ali kvalitet nikako.moje mišljenje na osnovu par iskustava.

URKE 80- Senior

- Broj poruka: 467
Godina: 32
Datum upisa: 15.02.2011
Moguće, nikad se ne zna, ali meni je malo smešna ta priča, da su u svim ostalim nadjene bakterije, jedino u našim nije, a gle čuda, naše skuplje 2 puta...
Na kraju, ako je tako nešto istina, onda je odavno valjda sve to trebalo biti povučeno iz prodaje.
Na kraju, ako je tako nešto istina, onda je odavno valjda sve to trebalo biti povučeno iz prodaje.

kiza- Aktivan član

trebalo je ali sistem ucene je odmah aktiviran. Slovenci su se odmah okomili na Jafu keks.Navodno ne valja ambalaža odjednom.A naši nesposobnjakovići od ministara odmah naredili da se Tosamina prva pomoć ostavi na miru. I da napomenem da testiranje nije obavio Mirko nego institucija predviđena za to. A Mirko ih je samo pozvao u emisiju da to objasne srpskim vozačima.Delovali su prilično smešno.

URKE 80- Senior

Ma cela ta priča je smešna, ok za slovenačke, ali šta je sa ovim kineskim, turskim i još nekim, kao u svima nadjene bakterije...jeste, samo naši znaju da naprave sterilno...Konkretno za ove kineske sam pronašao da je jedino znak standarda na kutiji bio pogrešan, pa je samo to trebalo ispravljati..Sve u svemu smešna priča, kao i svaka kod nas..

kiza- Aktivan član

nisu samo bakterije bile problem. dimenzije koje su propisane za neki zavoj ili maramu nisam siguran takođe nisu bile odgovarajuće.ima još propusta nego meni su te bakterije ostale u sećanju.Inače oznaka na kutiji ukoliko nije odgovarajuća svugde u svetu pa i kod nas razlog je da proizvod bude povučen.Jeste smešno ali istinito.

URKE 80- Senior

Jedini lek je oprezna vožnja u skladu sa našim predivnim novim preslatkim bez mane ZOBS-om (Zakonik o osnovama bezbednosti u saobraćaju, s oproštenjem), po mogućstvu u najdivnijem najnovijem sa zaista nesumnjivo tehnički najneprevaziđenimrešenjima, vozilom koje dolazi nama iz Kragujevca Z10 klasik punto samo što ne leti, poštovani gledaoci, kao što to radi čika Mirko. Učite deco učite od čika Mirka.

Doktor Zlotvor- Iskusan član

- Broj poruka: 230
Godina: 36
Datum upisa: 09.12.2010
ja davno rekoh da mirka treba odvaliti od batina
)

bugarin- Senior

- Broj poruka: 627
Godina: 39
Datum upisa: 05.11.2010
pa da ga previju sa kineskom prvom pomoći

URKE 80- Senior

URKE 80 ::nisu samo bakterije bile problem. dimenzije koje su propisane za neki zavoj ili maramu nisam siguran takođe nisu bile odgovarajuće.ima još propusta nego meni su te bakterije ostale u sećanju.Inače oznaka na kutiji ukoliko nije odgovarajuća svugde u svetu pa i kod nas razlog je da proizvod bude povučen.Jeste smešno ali istinito.
U pitanju je proslogodisnje izdanje, sve su proizvedene 2010, trajanje je 5 godina, znaci drpili su jednu.

skodilak- Aktivan član

- Broj poruka: 62
Datum upisa: 12.03.2011
Nesto sam cuo da je Tosama pukla u Sloveniji.

Puky- Aktivan član

- Broj poruka: 74
Datum upisa: 27.01.2011
jok bre urke, treba ga izlomiti, pa videti da li ce da dozvoli da ga previju tom domacom koju toliko hvali i favorizuje. ali da ne trujemo vise temu fekalnim izlucevinama.

bugarin- Senior

- Broj poruka: 627
Godina: 39
Datum upisa: 05.11.2010
i to što kažeš. a od kada će policija početi da proverava prvu pomoć prema novom ZOBS-u?

URKE 80- Senior

Strana 1 od 3 • 1, 2, 3 
Similar topics» Pomoc oko kupovine
» Prva pomoć
» gdje mi je prva brzina?!!!
» moja prva 1200 '74 buba
» MOJA prva Skoda: Fabia II
» Prva pomoć
» gdje mi je prva brzina?!!!