Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Prva pomoć

Strana 1 od 3 1, 2, 3  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Prva pomoć

Počalji od kiza taj Pet Jul 29, 2011 8:42 pm

Ima u metrou prva pomoć, uvežena iz Kine, zadovoljava ovaj naš standard i odobrena je za prodaju, e sad naišao sam na neke tekstove da ne valja, ali po njima ni ta,ni
turska, ni neka slovenačka ne valjaju,tj nijedna iz EU,a to je po meni glupost, jer očigledno forsiraju Galenikinu PP...
Inače cena ove je nešto ispod 1300, što je duplo manje od Galenikine a isti je sadržaj i sve..Zato i stavljam ovu temu, jer možda nekome koristi..

kiza
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 124
Datum upisa: 13.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Prva pomoć

Počalji od URKE 80 taj Pet Jul 29, 2011 10:47 pm

ma kakvi bre kinezi i slovenci. prilikom testiranja sterilne gaze našli im bakterije. posle kod Mirka u emisiji Sat nisu znali šta da kažu. pomirimo se sa činjenicom da smo mi otpad za EU i da je njima apsolutno nabitno šta nam uvaljuju.ambalaža možda jeste indentična ali kvalitet nikako.moje mišljenje na osnovu par iskustava.

URKE 80
Senior
Senior

Broj poruka: 467
Godina: 32
Datum upisa: 15.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kiza taj Pet Jul 29, 2011 11:16 pm

Moguće, nikad se ne zna, ali meni je malo smešna ta priča, da su u svim ostalim nadjene bakterije, jedino u našim nije, a gle čuda, naše skuplje 2 puta...
Na kraju, ako je tako nešto istina, onda je odavno valjda sve to trebalo biti povučeno iz prodaje.

kiza
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bugarin taj Sub Jul 30, 2011 12:32 am

mirko je cudo Smile)))

bugarin
Senior
Senior

Broj poruka: 627
Godina: 39
Datum upisa: 05.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od URKE 80 taj Sub Jul 30, 2011 5:01 pm

trebalo je ali sistem ucene je odmah aktiviran. Slovenci su se odmah okomili na Jafu keks.Navodno ne valja ambalaža odjednom.A naši nesposobnjakovići od ministara odmah naredili da se Tosamina prva pomoć ostavi na miru. I da napomenem da testiranje nije obavio Mirko nego institucija predviđena za to. A Mirko ih je samo pozvao u emisiju da to objasne srpskim vozačima.Delovali su prilično smešno.

URKE 80
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kiza taj Sub Jul 30, 2011 5:09 pm

Ma cela ta priča je smešna, ok za slovenačke, ali šta je sa ovim kineskim, turskim i još nekim, kao u svima nadjene bakterije...jeste, samo naši znaju da naprave sterilno...Konkretno za ove kineske sam pronašao da je jedino znak standarda na kutiji bio pogrešan, pa je samo to trebalo ispravljati..Sve u svemu smešna priča, kao i svaka kod nas..

kiza
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od URKE 80 taj Sub Jul 30, 2011 5:19 pm

nisu samo bakterije bile problem. dimenzije koje su propisane za neki zavoj ili maramu nisam siguran takođe nisu bile odgovarajuće.ima još propusta nego meni su te bakterije ostale u sećanju.Inače oznaka na kutiji ukoliko nije odgovarajuća svugde u svetu pa i kod nas razlog je da proizvod bude povučen.Jeste smešno ali istinito.

URKE 80
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Doktor Zlotvor taj Sub Jul 30, 2011 8:08 pm

Jedini lek je oprezna vožnja u skladu sa našim predivnim novim preslatkim bez mane ZOBS-om (Zakonik o osnovama bezbednosti u saobraćaju, s oproštenjem), po mogućstvu u najdivnijem najnovijem sa zaista nesumnjivo tehnički najneprevaziđenimrešenjima, vozilom koje dolazi nama iz Kragujevca Z10 klasik punto samo što ne leti, poštovani gledaoci, kao što to radi čika Mirko. Učite deco učite od čika Mirka.

Doktor Zlotvor
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 230
Godina: 36
Datum upisa: 09.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kiza taj Sub Jul 30, 2011 8:12 pm

Hahahaha, tako je doktore.

kiza
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bugarin taj Sub Jul 30, 2011 9:27 pm

ja davno rekoh da mirka treba odvaliti od batina Smile)

bugarin
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od URKE 80 taj Sub Jul 30, 2011 9:31 pm

pa da ga previju sa kineskom prvom pomoći Very Happy

URKE 80
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od skodilak taj Sub Jul 30, 2011 10:19 pm

URKE 80 ::nisu samo bakterije bile problem. dimenzije koje su propisane za neki zavoj ili maramu nisam siguran takođe nisu bile odgovarajuće.ima još propusta nego meni su te bakterije ostale u sećanju.Inače oznaka na kutiji ukoliko nije odgovarajuća svugde u svetu pa i kod nas razlog je da proizvod bude povučen.Jeste smešno ali istinito.

U pitanju je proslogodisnje izdanje, sve su proizvedene 2010, trajanje je 5 godina, znaci drpili su jednu.

skodilak
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 62
Datum upisa: 12.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Puky taj Sub Jul 30, 2011 11:03 pm

Nesto sam cuo da je Tosama pukla u Sloveniji.

Puky
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 74
Datum upisa: 27.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bugarin taj Ned Jul 31, 2011 12:09 am

jok bre urke, treba ga izlomiti, pa videti da li ce da dozvoli da ga previju tom domacom koju toliko hvali i favorizuje. ali da ne trujemo vise temu fekalnim izlucevinama.

bugarin
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od URKE 80 taj Ned Jul 31, 2011 4:43 pm

i to što kažeš. a od kada će policija početi da proverava prvu pomoć prema novom ZOBS-u?

URKE 80
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 3 1, 2, 3  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu