Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Kako mi da reklamiramo sajt Škoda Klub Srbija

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Kako mi da reklamiramo sajt Škoda Klub Srbija

Počalji od SuperB taj Sre Avg 10, 2011 5:36 pm

Sviđa mi se koncepcija ovog sajta, a naš cilj kao članova je da isti bude "živ" i vrlo posećen tako da imam par ideja koje bi voleo da podelim sa Vama , a u realizaciju istih bi mogli da krenemo kada se međusobno dogovorimo kako je najbolje, a one su

- pošto je facebook vrlo posećen dobro bi bilo na stranice sa tematikom automobila Škode staviti link za ovaj sajt ili reklamu

- otvoriti stranicu Škoda Klub Srbija slati zahteve svima ( ali voditi računa da se ne vodi diskusija na facebook stranici tj da se zatvori mogućnost da svi ostavljaju komentare nego da se sva " pisanija" prebaci na ovaj forum, a tu stranicu osvežavati sa slikama Škoda, novitetima na sajtu, prodavnicom sajta i slično a sve od strane admina stranice)

- na slike automobila koje stavljamo na druge forume staviti logo ovog sajta naravno na ne napadno mesto...

Eto nešto od mene, a Vi odlučite šta valja , a šta ne valja ... Wink tu smo da nađemo najbolje rešenje za sajt

SuperB
Global Moderator
Global Moderator

Broj poruka: 317
Datum upisa: 01.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Kako mi da reklamiramo sajt Škoda Klub Srbija

Počalji od bugarin taj Sre Avg 10, 2011 6:02 pm

na FB vec imamo i group i closed group.
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

prvobitna grupa dugo nije imala postove pa sam otvorio nove dve.

i na jednoj i na drugoj par ljudi sa foruma je postavljeno za admine.

bugarin
Senior
Senior

Broj poruka: 627
Godina: 39
Datum upisa: 05.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Sre Avg 10, 2011 7:32 pm

Sugestija promenite profil sliku na FB
Postavljeni su baneri Skoda kluba na nekim sajtovima
Sve vise clanova nosi nalepnice na kolima

preko 700 clanova je na forumu sto i ne bi bilo lose da je taj broj i aktivan. Od tog broja aktivno je mozda 30 clanova, veliki broj nema ni jedan post, a ogromna vecina ima 2-5 postova gde su konkretno resili neki svoj problem i zaboravili i na forum i svoju lozinku pa i nik Evil or Very Mad Sve to moze da se vidi u member list a izmedju ostalog pogledati i broj tema u podforumu Predstavljanje clanova. Takodje treba otici na Pezo, Alfa VW... i pogledati tamo broj clanova broj postova i najvise korisnika u isto vreme na forumu, tu se vidi koliko smo mali. Mislim da je jedan od bitnih faktora za takvo stanje to sto Skodu uglavnom voze ljudi koji su slabo zainteresovani za automobile, moze da vozi 10km iza mene na putu, nece primetiti da je ispred njega auto iste marke i modela kao njegov a kamo li nalepnicu.
Ostaje nam da se trudimo i budemo ozbiljni koliko mozemo. Kao mali klub uspeli smo da organizujemo prodavnicu, kao i jedan skup gde je prisustvovalo 11 clanova. IDEMO DALJE

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1575
Godina: 23

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SuperB taj Sre Avg 10, 2011 8:02 pm

Bravo, idemo dalje onda , otvorio sam ovu temu da svako od nas da neki predlog kako povećati broj članova itd, nadam se da je ideja ok

SuperB
Global Moderator
Global Moderator

Broj poruka: 317
Datum upisa: 01.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Sre Avg 10, 2011 8:28 pm

Prodavnica je dobra reklama, ozbiljni klubovi imaju svoje proizvode, kada neko nosi nalepnicu, kacket, majcu onda je to pokretna reklama.
5 clanova nosi majce i ne znam tacan broj nalepnica.
Takodje veci skup sa defileom i oznakama kluba je jako dobra reklama.
Privlacenje ljudi koji drze servise i prodavnice delova u klub, baner njihove radnje ovde a oni popust clanovima je sledeci ozbiljan potez.
Kada se ostvari vecina uslova mislim na popuste, organizovane skupove moze se uvesti registracija Kluba kao udruzenja gradjana, placanje clanarine za koju bi se dobijala obelezja kluba (nalepnica, majca, kacket) i kartica za ostvarivanje popusta i organizacija jednog skupa. Bitno je Administrator i grupica ljudi koje okupi postave sebi kratkorocne i dugorocne ciljeve a onda uz pomoc trenutno aktivnih clanova krenu u ostvarivanje istih.

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bugarin taj Sre Avg 10, 2011 8:46 pm

jbt koji sam moron, otkucam ceo text i greskom zatvorim page Sad(((

evo dzoni promenicu sliku na fb strani ako mi kazes razlog, ti bre vazda imas neke amandmane Smile
slika je ta koja jeste zato sto bi logo ovog sajta i kluba ako se postavi na FB kao profil image bio isecen i nista se ne bi razaznalo.
osim toga, demokratiju upraznjavajte negde drugde, moja stranica moja pravila Smile)))))
sad malo bez zezanja. posto ja i dalje cekam CS3 koji bi mogao da pokrenem na mom kompu i editujem slike i ostalo, neka neko preradi u corelu ili fotoshopu postojeci logo skode i ubaci club serbia ili klub srbija umesto ono AUTO. meni svejedno dal ce biti cisto srpski ili na engleskom. ja sam stranicu nazvao skoda club serbia ocekujuci i posetioce sa drugih govornih podrucja. i bio sam u pravu. nije ih bilo 50, ali ni sa ovih prostora ih nije bilo toliko.
ko god ukuca skoda serbia u pretrazivac FB naci ce obe strane, a cinjenica da je broj clanova mali samo govori o inertnosti ljudi.
eto i ti dzoni, niti si likeovao stranu niti si poslao request, ali odma imas predlog za promene.
broj postova uopste nije pokazatelj koliko je neko doprineo forumu i koliko je forum kvalitetan. na jacim forumima se trolovanja i lupetanja kaznjavaju, pa se samim tim postovanje radi nabijanja broja postova i sticanja nekog statusa onemogucava u startu. toliko sto se tice tvoje price o broju postova i clanova trenutno online.
meni je bitnije da imamo kvalitetne clanove nego da sajt ili FB stranica imaju 10.000 stranica.
poz i dobrodosli i na FB stranici Smile

bugarin
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Sre Avg 10, 2011 9:19 pm

Rolling Eyes politicar jbg.
Nisam ni malo inertan sto se tice ozivljavanja ovog kluba, na FB stranici me nema, zato sto nemam FB profil.
Meni se na forumu vise svidjao logo koji je napravio skodamaniak nego novi pa nisam komentarisao tj, stavio amandman (barem koliko se secam da ne trazim sad) Very Happy
FB profil slika na tvojoj strani, mislio sam na atraktivnos i estetiku. Mozda ona slika gde ste svi zajedno na skupu ispred Skodilaka pa da se u nju ubaci natpis dole ShKS (ono kao slike u Garazi pobednika) ili da se stavi novi logo na kojem gore pise skoda a dole dopise klub srbija. To bi bili predlozi ako ti se neki dopadne ti mi kao promoter kluba na FB pusti PP pa da odradimo.
Broj postova, je jedan od parametara, tako sam rekao jedan od parametara, ako clan ima staz od 6 meseci a ostavio je dva posta (ni jedan od njih u predstavljanju) nije Aktivan. Sto se tice mog broja postova on je proseravanje ni na vecim forumima nema clanova sa toliko postova. Stanje je tako iz razloga sto sam otvorio ono Takmicenje gde su uglavnom moji postovi i sto se trudim da pokrenem ili odrzim diskusije koje su se povele kao i da dam sto veci broj predloga. Nije u pitanju sticanje statusa jer je realno da sam pre 4 meseca kada je Admin otvorio konkurs za moderatore imao sve uslove da se prijavim a nisam. Nisam jer smatram da je 5 moderatora i previse za ovaj broj clanova. I meni ne treba niko vise od clanova ne treba (mislim na nove) Ovo ovde fino funkcionise. Kada pricamo o nekim vecim organizacijama tada pominjem broj clanova.
Nekako sam se osetio u tvom postu bas isprozivano ali politicki korektno Smile
Mislim da se trudim oko ovog Kluba ali ako to drugi ne primecuju, trudicu se jos vise. Pozdrav

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bugarin taj Sre Avg 10, 2011 9:41 pm

ma nisam ja nikakav promoter, na FB stranici su admini i dulefontana i andrija i jos dvoje ljudi.
to drugo sto si naveo kao resenje za profil sliku sam i ja gore rekao. ali posto vec par godina u kuci nemam racunar sa windows operativnim sistemom, a nemam nijedan program za OSX u kojem bi mogao korektno da izmenim sliku, napisao sam da neko voljan to uradi i ja cu postaviti takav logo kao profil image na FB. to mi je elegantnije i logicnije resenje nego da kacim sliku nas 20tak, ko sa proslave 15 godina mature Smile))))
ne kazem da se ne trudis oko foruma, nekad malo i preteras Wink
nego da ne trolujemo vise temu.
oko nekih stvari se slazemo, oko drugih se slazemo da se ne slazemo i to je to Smile
da smo zivi i zdravi i da se okupljamo u sto vecem broju.

bugarin
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dulefontana taj Sre Avg 10, 2011 10:55 pm

Ima i toga sto se Skode generalno ne kvare, pa sta onda da ljudi pricaju kao problem kada auto radi odlicno Very Happy naravno za razliku od Fiata i Alfi lol!
Iskreno, poceo sam da prestizem razne Skode i onda da se nacrtam ispred njih ne bi li videli nalepnicu, ali gomila ljudi i kad me vide pitaju „...a ovo je koja Lada?“ pa bolje da ste me ubili nego to rekli. Desava se da gomila manje aktivnih clanova pokusavaju da ukradu zanat preko foruma, kada im kazem dodji, uradicemo, sredicemo, nista.

Bzvz je raspravljati se oko profil slike na FB-u, jer iskreno, ako neko hoce da udje u klub, naci ce nas, ako nece, mozes zastavom da mu mases ispred nosa nece pristupiti (jedino ako neko moze ispod Google znaka da stavi Skoda Klub Srbija, pa dodje vise clanova).

Svi smo mi manje vise se potrudili da poboljsamo ovaj forum, sto svojim automobilima, sto svakodnevnom aktivnoscu, sto savetima, dolascima na skup, ja jedino vidim mozda kao neko resenje stampanje flajera i nekoliko aktivnih i voljnih clanova da dobije odredjeni primerak i da stavlja ljudima na brisac i da im deli u voznji, sve ostalo je mrka kapa, a ako i to ne uspe onda sta reci. Clanovi koji dolaze na skup su izuzetno prijatni ljudi za druzenje i voleo bih da nastavim druzenje sa njima.

dulefontana
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1099
Godina: 27
Datum upisa: 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od beodex67 taj Sre Avg 10, 2011 11:31 pm

Ljudi, moramo da shvatimo jednu stvar a to je da nisu svi zaljubljenici i entuzijasti koji voze Škodu. Samim tim i nemaju potrebu da se učlanjuju u klub i posećuju forum. Što neko reče, nekome iskrsne neki problem na kolima, izgugla-"škoda", nađe naš forum, učlani se, vidi da li nešto ima vezano za njegov problem (možda ga reši a možda ne) i ide dalje. Možda se vrati na forum kad iskrsne drugi problem a možda ne.
Defile kroz grad vozilima nije loša stvar ali je potrebno više vozila. Koliko vidim prosek na skupovima nam je 7 automobila (barem u Beogradu). Barem da je 15-tak pa da napravimo omanju svadbu... Smile))
Moje neko iskustvo sa "vrbovanjem članova je "loše". Mislim da sam petorici vlasnika Škoda automobila rekao adresu foruma ali se niko nije učlanio. Ništa se ne može na "silu". Ostaje da se ne izgubi entuzijazam kod ljudi koji su aktivni na forumu i nadam se da će biti još više takvih osoba...potrebno je vreme.
Ljubav koja se brzo rasplamsa brzo se i ugasi.
Pohvala svima sa moje strane koji pokušavaju na svoj način da obogate ovaj naš klub svojim idejama i predlozima, jedino mi se ne sviđa kada počnu "čarkice" među članovima ali i to je prirodno, glupo bi bilo da vlada jednoumlje.
Što kaže Dulefontana, ljudi ( i gospođe ) sa dosadašnjih skupova su stvarno prijatni i želja mi je da se i dalje družimo, makar jednom mesečno, možda kroz neko vreme budu i češći skupovi.

beodex67
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 628
Godina: 44
Datum upisa: 12.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Skodamaniak taj Sre Avg 10, 2011 11:55 pm

Ej ljudi dobro je sto se pocelo sa skupovima, da se ljudi upoznaju Wink

Ja nemam namjeru odje da pricam price, treba ovo, treba ono, svi mi znamo dobro sto je sve potrebno, ali za to treba vremena.

Po nekom mom misljenu Dzoni je u pravu sto se tice postova, pa neka se pise pa neka se offuje ali u nekoj normalnoj mjeri, sve je to potrebno da bi se forum razvijao.

Pa i ti sto dodju da pitaju samo za neki kvar za koji traze resenje je samo plus, nema veze neka postavi pitanje to je sve normalno po meni.

Nas odje nekoliko aktivnih ima i na nama je da forum odrzimo nekako sa nasim postovima, lupam da se doda uradi sam, pa neka je tamo neka glupost kako skinuti tocak, lupam, ali da je nesto zanimljivo da se nesto desava, zato je Dzoni napravio pravu stvar za NAJ SKODU NA FORUMU to treba da se isprati do kraja. Pa eto neka pobjednik dobije majcu i naljepnicu nema veze...

Da se otvori tema GALERIJA SA SKUPOVA pa se sve fino postavi, datum mjesto nesto napise i okace fotografije.

Da se poradi na izgledu foruma...

Ima tu dosta prijedloga za sve to...

Skodamaniak
Senior
Senior

Broj poruka: 315
Datum upisa: 08.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecanac taj Čet Avg 11, 2011 12:02 am

dulefontana ::
Bzvz je raspravljati se oko profil slike na FB-u, jer iskreno, ako neko hoce da udje u klub, naci ce nas, ako nece, mozes zastavom da mu mases ispred nosa nece pristupiti (jedino ako neko moze ispod Google znaka da stavi Skoda Klub Srbija, pa dodje vise clanova).

+1

pre neki dan na jednom dečijem rođendanu sedim ja pred pretovarenim tanjirom roštilja i krećem u obračun sa gomilom mesa, i malo odvojim uvo ne bi li čuo svoje dete koje će možda da me zove ali čujem razgovor sa susednog stola, "okrenem" uvo i slušam. Tamo neki tip objašnjava kako se (je) vozio Skodu Octaviu i svoja zapažanja: sedišta tvrda k'o drvena klupa, ružna neviđeno, vw je osakatio namerno, najgora plastika u kabini, a kad je počeo da objašnjava kako je jedna gumena podloška između vrata i kabine izrađena od najgore smrdljive gume koji vodoinstalateri stavljaju ispod wc šolje i poda ... jaaa slušam i padam u nesvest - ali od roštilja Razz i razmišljam da li da krenem u verbalni sukob ali kada sam pomislio da će ćevapi da se ohlade a ja ovakvom liku neću još uvek objasniti da nije tačno to što priča - odustao sam od te sumanute ideje. Rolling Eyes

Nakon što je neviđeno ispljuvao Škodu Octaviu, krenuo i korak dalje, kaže on: ovaj bmw sa "m" sport paketom opreme to je takva prevara da je to smešno...

Tada sam shvatio da je lik ustvari "suviše pametan" za moj ukus i da ga treba izbegavati. Cool

Tako, da, nastavite sa idejama o reklami a fabrika neka nastavi da pravi čudovišta kao superb2 i za koju godinu ovakvih frikova sa rođendana biće sve manje. Cool

pecanac
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1051
Datum upisa: 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Admin taj Čet Avg 11, 2011 12:23 am

Pozdrav svima....

Kao prvo momci ajde spustite loptu malo i bez rasprave sve se da resiti ttako i ovo Very Happy Very Happy
Sto se tice FB-a nasa grupa postoji od kako je napravljen forum Skoda Klub Srbija FaceBook A koliko cidim ima po neko aktivan na njemu ... I hocu da vam kazem da FB i nije nesto popularan sto se naseg Fouma tice. odatle necemo dobiti neke ozbiljne clanove nego samo one koji neznaju sta ce od dosade pa "mlate" po FB...

Nadam se da ste videli sve ove Linkove i Banere sa leve strane foruma i na koji god link ili baner kliknete nacicete negde i nasu reklamu ali iskreno da vam kazem vise se od tih linkova povecala poseta na sajtu nego od FB... A ovih linkova i banera bice jos u buducnosti, posto sam sa jos dosta njih u pregovorima Very Happy Very Happy

Evo vam malo statistike pa da se sami uverite:

[You must be registered and logged in to see this image.]

Vezano za Logo Foruma "Kluba" mislim da nije pametno menjati stalno Logo taman se ljudi naviknu na jedan kad ono drugi doleteo i onda pomisle ovo su neki neozbiljni, ima i toga verujem...

Ali kao sto Dule kaze "Iskreno, poceo sam da prestizem razne Skode i onda da se nacrtam ispred njih ne bi li videli nalepnicu, ali gomila ljudi i kad me vide pitaju „...a ovo je koja Lada?“" mislim da nam je ovo najveci problem... Sto su ljudi jednostavno ne zainteresovani Sad i tu se nista nemoze ali cemo zato polako ali sigurno "nadam se" Very Happy Very Happy Very Happy

krivo mi je sto nemogu doci autom na skup ali imam u planu za neki naredni Skup koji je u BG-u, pa da ja dodjem vozom pa ce me valjda neko pokupiti od mojih Forumasa Very Happy Very Happy Very Happy

Pozzz svima i samo opusteno Very Happy Very Happy Very Happy

Admin
Admin
Admin

Broj poruka: 326
Datum upisa: 01.04.2010

http://www.skoda-klub-srbija.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od beodex67 taj Čet Avg 11, 2011 12:28 am

Škodamanijak je dao super ideju za Galeriju. Eto predlog moderatorima da postave taster GALERIJA, viđao sam tu opciju na drugim forumima.
Možda treba otvoriti temu URADI SAM gde možemo uz slike i komentare objasniti zahvate na svojim automobilima tako da će nekome ko prvi put "majstoriše" na svojim kolima biti lakše da završi zahvat sa što manje grešaka.

beodex67
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 628
Godina: 44
Datum upisa: 12.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Admin taj Čet Avg 11, 2011 12:36 am

beodex67 ::Škodamanijak je dao super ideju za Galeriju. Eto predlog moderatorima da postave taster GALERIJA, viđao sam tu opciju na drugim forumima.
Možda treba otvoriti temu URADI SAM gde možemo uz slike i komentare objasniti zahvate na svojim automobilima tako da će nekome ko prvi put "majstoriše" na svojim kolima biti lakše da završi zahvat sa što manje grešaka.

Mislim da je ovo dobra ideja...

Admin
Admin
Admin

Broj poruka: 326
Datum upisa: 01.04.2010

http://www.skoda-klub-srbija.com

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics