Traži
Pristupi
Similar topics
Partners
------------------------------
*Tinydl Free Download
*Links Monster
*Top Rating Games
*Sajt namenjen kladionicarima
*Biznis portal Srbija
*Slep sluzba Krekic
*Exyuoglasi.com
*Parenta Behaton
*Nissan Club Serbia
*4Gume
*Motorna Vozila
*Raskrsnica Linkova
*WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova
*Mitsubishi Klub Srbija
*BMW Fan Klub Srbija
*Car Glass - N. Beograd
*Futurion 3D
*LIMUNDO
*PILOT Lampa Italy
*Polovni Automobili
*Maruti Club Serbia
*Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova
*Novi automobili
*Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com
*SMS MANIJA
------------------------------Auto Folije (za lim)
Strana 1 od 2 • Delite •
Strana 1 od 2 • 1, 2 
Auto Folije (za lim)
Malo sam guglao jer planiram jeftiniju varijantu belog krova na mojoj buducoj fabiji ciju isporuku cekam, umesto 851euro doplate koliko oni traze za samo beli krov ja cu da biram boju ili saru (na umu mi je klasicna Chequer sara po krovu i retrovizorima ili mat bela)i uradim to jos lepse za nekih 500 dinara po kvadratnom metru
Joj kako sam pametan! 
Elem, to u BG-u radi firma Difol: Antifasisticke Borbe 19 (ex. Proleterske Solidarnosti), u bloku 25 kod Arene. Koriste folije marke Oracal za spoljnu upotrebu, sa sjajnim i mat finisom, cena od 5.5e/m2 ORACAL 751 za zakrivljene metalne povrsine. Garancija 4-8 godina u zavisnosti od boje i teksture, da li je metalik, mat, nemetalik... Razlicite sirine rolni 100, 126, 140cm. [You must be registered and logged in to see this link.]
2.
Korus - Pazovacki Put 2a (produzetak Prvomajske, 30m od kraja Prvomajske), Zemun - 011 2192731 - Bave se veleprodajom (moze se kupiti samo preko racuna, znaci obavezno firma). Prodaju Avery folije, za koje sam cuo da su mozda za nijansu kvalitetnije od onih Orafol. Cena standardne (Avery 500) je 152 din/m2 + PDV (~180 dinara), sto je nekih 10% jeftinije od Difol-a. Imaju sirok spektar boja i folija, a bila mi je zanimljiva i neka "livena" (Avery 800) koja kosta 488 din/m2 + PDV, ali ima 10 godina garanciju. Sirine rolni su 123cm.
Imaju i karbon look foliju ali je sirina rolne 76cm. i kosta oko 1200din/m2.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Elem, to u BG-u radi firma Difol: Antifasisticke Borbe 19 (ex. Proleterske Solidarnosti), u bloku 25 kod Arene. Koriste folije marke Oracal za spoljnu upotrebu, sa sjajnim i mat finisom, cena od 5.5e/m2 ORACAL 751 za zakrivljene metalne povrsine. Garancija 4-8 godina u zavisnosti od boje i teksture, da li je metalik, mat, nemetalik... Razlicite sirine rolni 100, 126, 140cm. [You must be registered and logged in to see this link.]
2.
Korus - Pazovacki Put 2a (produzetak Prvomajske, 30m od kraja Prvomajske), Zemun - 011 2192731 - Bave se veleprodajom (moze se kupiti samo preko racuna, znaci obavezno firma). Prodaju Avery folije, za koje sam cuo da su mozda za nijansu kvalitetnije od onih Orafol. Cena standardne (Avery 500) je 152 din/m2 + PDV (~180 dinara), sto je nekih 10% jeftinije od Difol-a. Imaju sirok spektar boja i folija, a bila mi je zanimljiva i neka "livena" (Avery 800) koja kosta 488 din/m2 + PDV, ali ima 10 godina garanciju. Sirine rolni su 123cm.
Imaju i karbon look foliju ali je sirina rolne 76cm. i kosta oko 1200din/m2.
[You must be registered and logged in to see this link.]

Uros TSI- Veteran

- Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010
Re: Auto Folije (za lim)
Korisno...Hwala na informacijama 

andjjelko- Iskusan član

- Broj poruka: 200
Godina: 24
Datum upisa: 15.07.2010
Meni je tim folijama ispisan naziv firme, adresa i telefon na kolima...
Stoji vec godinu dana...
Skidali su mi samo naziv firme sa zadnjeg branika ( posto je zabranjeno postavljati nazive na zadnji branik
) i skinuli su bez problema...
Premaze se alkoholom, skine se i ponovo se deo na kojem je bila nalepnica obrise alkoholom, ispere vodom i gotovo...
Stoji vec godinu dana...
Skidali su mi samo naziv firme sa zadnjeg branika ( posto je zabranjeno postavljati nazive na zadnji branik
Premaze se alkoholom, skine se i ponovo se deo na kojem je bila nalepnica obrise alkoholom, ispere vodom i gotovo...
Gost- Gost
A ko lepi tu foliju?

DzoniAndric- Respected Member

- Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010
Oni ti lepe foliju! Inace dobre su i providne (transparentne) folije koje sluze za zastitu. Citao sam u novoj reviji SAT. Cak su ih i testirali na kamencice, grebanje kljucem, noktima, cak i smirglom i farba je ispod folije ostala u odlicnom stanju. I pise da je u cenu kvadrata folije uracunato i lepljenje!

Muja- Iskusan član

- Broj poruka: 237
Godina: 26
Datum upisa: 12.09.2010
Hvala puno na informacijama. Gledao sam i ja tu emisiju SAT-a. A sta si pominjao da je prodaja samo na veliko? Gledao sam na sajtu, imaju ekspozituru i u Nisu a ja sam trenutno tu. Sta ti mislis o Mat crnoj foliji na haubi i eventualno krovu izmedju plasticninih lajsnica na Fabiji I ?

Zavisi od boje, mislim da komplet sa haubom ne bi bilo lepo, a sam krov bi se leti užasno usijavao. Ako je auto svetle boje, tipa žuta, bela, zelena, crvena, verovatno bi mu mat crn krov lego ko budali šamar. A ja planiram na moju plavu da stavim beli ili mat beli zajedno sa retrovizorima, i to ceo krov.

Uros TSI- Veteran

Imas slike na predstavljanje ljubimaca garaza, fabia 1.4 MPI 2002
Pa prokomentarisi. Hvala
Pa prokomentarisi. Hvala

Jel neko ima ove folije na svom automobilu? Dobro bi bilo staviti koju sliku 

SuperB- Global Moderator

- Broj poruka: 317
Datum upisa: 01.08.2011
Idi u Garazu kod Uros TSI beli krov i retrovizori.

[You must be registered and logged in to see this image.]
U planu je da kada se kupe felne ide srebrna gloss folija na krov. Bićete obavešteni i biće slikano, to sve na proleće
U planu je da kada se kupe felne ide srebrna gloss folija na krov. Bićete obavešteni i biće slikano, to sve na proleće

Uros TSI- Veteran

Urose odlično izgleda fabiA
, jel ta folija ima sličnosti sa karbonskom ( 3M) folijom?

SuperB- Global Moderator

Hvala druže, drago mi je da ti se dopada!
3M je proizvođač folija, oni imaju razne vrste, između ostalih i carbon look reljefnu foliju, siguran sam da prave i mat belu foliju. Ovo je Oracal marka, važi za jednu od kvalitetnijih i stvarno je za sada postojana, pošto je mat zna malo da se uprlja pa mora da se trlja da se očisti lepo ali se zato ne oštećuje kao gloss folije u smislu da ne ostaju one mikro ogrebotinice vidljive kada je auto čist. Plan mi je srebrna gloss folija nakon što stavim felne.
3M je proizvođač folija, oni imaju razne vrste, između ostalih i carbon look reljefnu foliju, siguran sam da prave i mat belu foliju. Ovo je Oracal marka, važi za jednu od kvalitetnijih i stvarno je za sada postojana, pošto je mat zna malo da se uprlja pa mora da se trlja da se očisti lepo ali se zato ne oštećuje kao gloss folije u smislu da ne ostaju one mikro ogrebotinice vidljive kada je auto čist. Plan mi je srebrna gloss folija nakon što stavim felne.

Uros TSI- Veteran

A kolika je bila cena oblaganja (u tvom slučaju) krova i retrovizora?

SuperB- Global Moderator

60 evra sve ukupno, ne znam koliko je bila folija ni koliko ruke.

Uros TSI- Veteran

Strana 1 od 2 • 1, 2 
Similar topics» Ugradjujemo xenone i parking senzore, postavljamo folije i jos mnogo toga!!! Cetinje
» Auto Limar
» Koji mp3 za auto kupiti?
» Folije za stakla
» Folije i sve o njima
» Auto Limar
» Koji mp3 za auto kupiti?
» Folije za stakla
» Folije i sve o njima
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu