Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Similar topics
Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Presvlacenje folijom – daljinski

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Presvlacenje folijom – daljinski

Počalji od dulefontana taj Pet Avg 19, 2011 9:56 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

Planiram da nalepim crnu karbon foliju pa reko cisto da vidite kako ovo izgleda, a kada budem lepio crnu detaljno cu objasniti svaki postupak i bice propracen slikom.

dulefontana
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1099
Godina: 27
Datum upisa: 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Presvlacenje folijom – daljinski

Počalji od elektranac taj Pet Avg 19, 2011 3:08 pm

dule nije lose,evo doteram ti ja moj auto pa se vezbaj na njemu. Very Happy Very Happy Very Happy

elektranac
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 106
Godina: 30
Datum upisa: 07.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Skodamaniak taj Pet Avg 19, 2011 3:25 pm

Evo ja lijepio, i znam sve kako to ide...e sad teskoca lijepljenja zavise od oblika elementa koji ce mo da lijepimo, sad tacan postupak nije isti za svaki dio. Znaci oble strane se najbolje se rade sa fenom znaci zagrije se folija malko i onda se lakse savija i oblikuje...evo mozete vidjeti u mojoj temi kako sam ja to radio...

Skodamaniak
Senior
Senior

Broj poruka: 315
Datum upisa: 08.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dulefontana taj Pet Avg 19, 2011 3:54 pm

Ovo je bilo cisto da probam, zato sto sam dobio parce neke za.ebane folije, pa reko da probam, i ovako sam muski izgulio daljinac. Bilo je tu i grejanja, i razvlacenja, a polako ce biti tu jos mnogo toga.

dulefontana
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1099
Godina: 27
Datum upisa: 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od milan66 taj Sre Jan 18, 2012 3:30 am

dule vrati slike. ne samo na ovom postu nego i na drugima

milan66
Global Moderator