Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Fabia 1,4 mpi

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Fabia 1,4 mpi

Počalji od pocetnik taj Sre Avg 04, 2010 10:15 pm

Pozdrav svim sadasnjim i buducim vlasnicima skoda auta. Ja sam "pocetnik" (samo nesto ovlas sto sam gledao po forumu po godinama bas i nisam ), i vozim skodu iz naslova kraj 2002, kojoj sam odmah po kupovini ugradio sekvent plin, tako da zasad nemam problema sa potrosnjom. Inace drugi sam vlasnik a skoda je kupljena kod nas i ima servisnu knjizicu. Imam jedno pitanje ali to cu u drugoj temi. Za sada toliko.

pocetnik
Nov član
Nov član

Broj poruka: 11
Datum upisa: 03.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Fabia 1,4 mpi

Počalji od Admin taj Sre Avg 04, 2010 11:43 pm

Dobro nam dosao "Pocetnik"! Sto se tice automobila, sve to lepo zvuci! Ali mi se cini da su nasi clanovi mnogo zainteresovaniji za zivi dokaz "SLIKE" Very Happy cheers
Tako da ti preporucujem da izbacis koju sliku od tvog lepotana Very Happy ! P

Pozdrav jos jednom!

Admin
Admin
Admin

Broj poruka: 326
Godina: 23
Datum upisa: 01.04.2010

http://www.skoda-klub-srbija.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pocetnik taj Čet Avg 05, 2010 9:51 pm

Hvala bolje vas nasao.
Nazalost nemam slika ali cu se potruditi da nateram svoje klince da to urade, ipak su malo vicniji ovoj skalameriji od mene ( racunaru ). Skoda crna metalik mislim da je osnovna verzija, ali ja sam apsolutno zadovoljan i ne trazim nista posebno od auta vec da je uvek ispravan. Nadam se da ce vam biti jasno zasto, ako vam kazem da pamtim vremena kada se vozila skoda 1000 mb. Jos jednom ,pozdrav.

pocetnik
Nov član
Nov član

Broj poruka: 11
Datum upisa: 03.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Uros TSI taj Čet Sep 02, 2010 12:54 pm

Dobrodosao, nadam se da ces ovde naci odgovor na svako eventualno pitanje. I dalje cekamo slike, pa da komentarisemo tu masinu Wink

Uros TSI
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Žex taj Sre Mar 09, 2011 2:10 am

Dobrodosao nam...sedaj klince za komp pa da vidimo ljutu djuntu Very Happy

Žex
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 234
Godina: 27
Datum upisa: 01.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bugarin taj Sre Mar 09, 2011 9:09 am

welcome

bugarin
Senior
Senior

Broj poruka: 627
Godina: 39
Datum upisa: 05.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Sre Mar 09, 2011 12:49 pm

Dobrodosao.

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pele taj Sub Mar 19, 2011 3:02 pm

pozdrav za sve !!!

pele
Nov član
Nov član

Broj poruka: 4
Datum upisa: 18.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mmikovic taj Pet Apr 01, 2011 5:18 pm

pozzzz...svima ... imam jedno pitanje ... vozim skodu fabiu 1.4 MPI i kad dodje do 2700-3000 obrtaja pocne motor da trokira (to se desava samo kad lagano dodajem gas .. kad pritisnem do kraja papucicu onda se ne desava) jel zna neko sta moze biti uzrok tome ??? unapred hvala Smile

mmikovic
Nov član
Nov član

Broj poruka: 1
Godina: 22
Datum upisa: 01.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu