Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Skoda Superb 1.9Tdi

Strana 1 od 4 1, 2, 3, 4  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Skoda Superb 1.9Tdi

Počalji od iwcham taj Sub Avg 27, 2011 12:01 pm

Evo da predstavim svoju drumsku krstaricu. Kupljena je pre mesec dana, a po prodaji Octavie A5 1.9Tdi. Superb je 2008g, 56000km je presao, a kupljen u Autocacku. Motor je 1.9Tdi 86kw. Oprema je extra, a najvise mi se dopadaju faricki Xenon-i. Iskreno, nisam ocekivao da je ovako dobra, ali je sve extra i u rangu A6.

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

[/quote]

iwcham
Nov član
Nov član

Broj poruka: 29
Datum upisa: 27.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Skoda Superb 1.9Tdi

Počalji od Admin taj Sub Avg 27, 2011 12:10 pm

Pozdrav jos jednom... Nema sta reci autic ti je kao bombona Very Happy Very Happy

Unutrasnje osvetljenje table mi je stvarno zapalo za oko Very Happy Very Happy

Admin
Admin
Admin

Broj poruka: 326
Godina: 23
Datum upisa: 01.04.2010

http://www.skoda-klub-srbija.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SuperB taj Sub Avg 27, 2011 12:14 pm

Aaaa evo meni konkurencije na sajtu Smile)) šalim se , pozdrav za tebe, super je SuperB Wink samo ga čuvaj i želim ti mnogo postova na ovom sajtu i da razmenjuemo iskustva oko Škoda Wink

SuperB
Global Moderator
Global Moderator

Broj poruka: 317
Datum upisa: 01.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od iwcham taj Sub Avg 27, 2011 12:40 pm

Hvala. SuperB, nemas sanse. Moje je restyled. Vidis kako je adminu odmah osvetljenje table zapalo za oko. Smile Salim se malo. Extra je i tvoj superb, i vidim da se cuva bas kako treba...

iwcham
Nov član
Nov član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SuperB taj Sub Avg 27, 2011 1:23 pm

Smile Video sam belo svetlo na ins.tabli i to joj jako dobro stoji i sviđa mi se , kod mene je sve ostalo isto, osim toga i volana. Sviđaju mi se i pokazivači pravca na retrovizorima ( to je isto razlika) Smile Na novoj tabli koju sam nabavio imam isto onaj izvod za telefon kao to ti imaš, vidim da imaš jače zatamljena stakla na zadnjim staklima ( kod mene je fabrički zatamljeno, ali blago) i tvojoj škodi to baš dobro stoji. Jel to folija ili fabrički?

Gledao sam ti album slika na imageshack i vidim ( AKO SAM DOBRO VIDEO) da ti je jedan nosač branika "otišao" pa ti malo taj branik " visi" i ja imam taj problem sa levom stranom, skinuo sam branik i video da je nosač pukao ( male vođice na nosaču koji je pasltičan) i naručiću ga sledeće nedelje oko 550 din je komad pa ću ga zameniti . Takođe sam i ja imao problema oko upadanja u unutrašnjost zadnjeg branika parking senzora,vidim da je kod tebe to sa prednjim( ja te nemama) moram da se saginjem ispod auta i vraćam ih na svoje mesto rukom. Ma Škoda je to Wink samo male greške joj se dešavaju Smile

SuperB
Global Moderator
Global Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od iwcham taj Sub Avg 27, 2011 3:10 pm

To nije branik s moje Skode. To je Superb koji sam hteo da kupim, pre nego sto sam zapazio ovu, takodje na istom sajtu. Bas sam se dogovorio sa auto-placem da idem po nju, drugar iz NS isao da je gleda i slika, kad ono refreshujem net stranicu i vidim iznad nje ovog Superba (sada mog). Onaj jos nije prodat. Evo ga:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Moju sam kupio za 11500e, 2008g, sa 56000km, iz Autocacka. Ova jeste full sa kozom, ali opet, presla je mnogo vise, tako da je ispala iz kombinacije. 100 i kusur hiljadarki vise i godinu dana razlike za isti novac, matematika je jasna...

iwcham
Nov član
Nov član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SuperB taj Sub Avg 27, 2011 3:21 pm

Ma uopšte nisi pogrešio, odlično je to što kada kupuješ vozilo gledaš kao prioritet kilometražu, obično ljudi kažu ma sve oko 150.000 - 200.000 za te motore nije ništa, kupuj, a niko ne gleda šta se na toj kilomteraži dešava sa lamelom kvačila, homokinetičkim , letvom volana..... Iskreno ja sam mogao da kupim Škodu sa kožom sa sličnom malom kilometražom kao što sam kupio ovu, ali nikako nisam hteo leti da se pečem na koži i znojim, a zimi da sednem na zamrznuta kožna sedišta i čekam da grejači sedišta odrade svoje! Zato uvek dajem + za tkaninu što se tiče sedišta. Još jednom sve pohvale za Škodilaka i čekamo još 1 SuperB-a pa da se prijavimo za najlepšeg superba sajta Smile

SuperB
Global Moderator
Global Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hakkler taj Sub Avg 27, 2011 4:45 pm

Super je makina.. cheers
oprema je ...uff više nego odlična

puno sretnih km bez kvara ti želim..

al mislim da je 96kw ...a ne 86 ?? ima 6 brzina??

hakkler
Senior
Senior

Broj poruka: 506
Datum upisa: 19.08.2011

http://www.skodaclubcroatia.com/scc/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od iwcham taj Sub Avg 27, 2011 8:13 pm

Nije hakkler. 86kw je, i ima 5 brzina Wink Ali sasvim lepo ide, iznad mojih ocekivanja. Medjuubrzanja su ista kao kod Octavie a5 77kw, s tim sto je ovde sveopsti utisak bolji zbog bolje zvcne izolacije kod Superb-a, tako da se unutra nista ne cuje ni na +160km

iwcham
Nov član
Nov član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Sub Avg 27, 2011 8:24 pm

Auto je odlican, ne treba trositi puno reci na pohvale.
Imas onu ukrasnu ljasnu na vratima koji clan SuperB trazi.
Sa srecom da vozis i budes aktivan u klubu.
Ocekujem prijave vasih Skoda u kategoriji Superb pa da se malo takmicite.

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Skodamaniak taj Sub Avg 27, 2011 10:42 pm

ooo kako je? Very Happy

Predobra je skoda. nema sta tu previse da se prica Very Happy

neke 17'' ili 18'' Very Happy i spustanje Very Happy

Skodamaniak
Senior
Senior

Broj poruka: 315
Datum upisa: 08.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hakkler taj Ned Avg 28, 2011 1:00 am

da..da u pod i malo u širinu za koji col?? distance,spojleri i sl.. Smile
ma ne treba..nije to auto za tuning..nego za cruzing

nego ..malo sam ti pregledao galeriju slika..i jedna stvar mi nije jasna?

Ovo zatamnjenje zadnjih bočnih šajbi (ima) dok zadnja šajba je klasična tonirana?? Jer to nešto naknadno stavljano..pa nije još gotova zadnja šajba ili?
[You must be registered and logged in to see this image.]

i prvi put čujem za taj motor u Skodi? 1.9 tdi od 86kw i pet brzina ?? Inače je nešto slično u G4 TDI pd al taj ima 6 brzina..(ima ga kolega na poslu)
To je ili jako mala serija ili ..ne znam...ali sve preko 85kw je...za svaku pohvalu cheers

hakkler
Senior
Senior

Broj poruka: 506
Datum upisa: 19.08.2011

http://www.skodaclubcroatia.com/scc/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od iwcham taj Ned Avg 28, 2011 9:09 am

Pa ne znam, ima ih sa tom kw. Evo i ova sto sam bio gotov da je kupim pre nego sam ugledao ovu je bila 85kw. Sve koje sam video sa tim motorom su bile bar 2006g.

iwcham
Nov član
Nov član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od iwcham taj Ned Avg 28, 2011 9:14 am

Sto se tice spustanja i felni, razmisljam se. Imam Seat-a Alteu 2.0Tdi i na njoj 17 alu Sputnik od Octavie A5. BAs sam ih dao u oglas pa ako prodam jurim 18 neke. Ne bih Skodu dirao. To vozimo ja i matori, a ALteu samo ja Smile

iwcham
Nov član
Nov član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SuperB taj Ned Avg 28, 2011 9:16 am

Odaj nam tajnu za tonirana stakla sada... Smile

SuperB
Global Moderator
Global Moderator