Traži
Pristupi
Similar topics
Partners
------------------------------
*Tinydl Free Download
*Links Monster
*Top Rating Games
*Sajt namenjen kladionicarima
*Biznis portal Srbija
*Slep sluzba Krekic
*Exyuoglasi.com
*Parenta Behaton
*Nissan Club Serbia
*4Gume
*Motorna Vozila
*Raskrsnica Linkova
*WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova
*Mitsubishi Klub Srbija
*BMW Fan Klub Srbija
*Car Glass - N. Beograd
*Futurion 3D
*LIMUNDO
*PILOT Lampa Italy
*Polovni Automobili
*Maruti Club Serbia
*Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova
*Novi automobili
*Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com
*SMS MANIJA
------------------------------Skoda Superb 1.9Tdi
Škoda - Klub Srbija :: Predstavljanje članova i njihovih automobila :: Predstavljanje Članova i Ljubimaca "Garaža"
Strana 1 od 4 • Delite •
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4 
Skoda Superb 1.9Tdi
Evo da predstavim svoju drumsku krstaricu. Kupljena je pre mesec dana, a po prodaji Octavie A5 1.9Tdi. Superb je 2008g, 56000km je presao, a kupljen u Autocacku. Motor je 1.9Tdi 86kw. Oprema je extra, a najvise mi se dopadaju faricki Xenon-i. Iskreno, nisam ocekivao da je ovako dobra, ali je sve extra i u rangu A6.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[/quote]
[/quote]

iwcham- Nov član

- Broj poruka: 29
Datum upisa: 27.08.2011
Re: Skoda Superb 1.9Tdi
Pozdrav jos jednom... Nema sta reci autic ti je kao bombona
Unutrasnje osvetljenje table mi je stvarno zapalo za oko
Unutrasnje osvetljenje table mi je stvarno zapalo za oko
Aaaa evo meni konkurencije na sajtu
)) šalim se , pozdrav za tebe, super je SuperB
samo ga čuvaj i želim ti mnogo postova na ovom sajtu i da razmenjuemo iskustva oko Škoda 

SuperB- Global Moderator

- Broj poruka: 317
Datum upisa: 01.08.2011
Hvala. SuperB, nemas sanse. Moje je restyled. Vidis kako je adminu odmah osvetljenje table zapalo za oko.
Salim se malo. Extra je i tvoj superb, i vidim da se cuva bas kako treba...

iwcham- Nov član

Gledao sam ti album slika na imageshack i vidim ( AKO SAM DOBRO VIDEO) da ti je jedan nosač branika "otišao" pa ti malo taj branik " visi" i ja imam taj problem sa levom stranom, skinuo sam branik i video da je nosač pukao ( male vođice na nosaču koji je pasltičan) i naručiću ga sledeće nedelje oko 550 din je komad pa ću ga zameniti . Takođe sam i ja imao problema oko upadanja u unutrašnjost zadnjeg branika parking senzora,vidim da je kod tebe to sa prednjim( ja te nemama) moram da se saginjem ispod auta i vraćam ih na svoje mesto rukom. Ma Škoda je to

SuperB- Global Moderator

To nije branik s moje Skode. To je Superb koji sam hteo da kupim, pre nego sto sam zapazio ovu, takodje na istom sajtu. Bas sam se dogovorio sa auto-placem da idem po nju, drugar iz NS isao da je gleda i slika, kad ono refreshujem net stranicu i vidim iznad nje ovog Superba (sada mog). Onaj jos nije prodat. Evo ga:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Moju sam kupio za 11500e, 2008g, sa 56000km, iz Autocacka. Ova jeste full sa kozom, ali opet, presla je mnogo vise, tako da je ispala iz kombinacije. 100 i kusur hiljadarki vise i godinu dana razlike za isti novac, matematika je jasna...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Moju sam kupio za 11500e, 2008g, sa 56000km, iz Autocacka. Ova jeste full sa kozom, ali opet, presla je mnogo vise, tako da je ispala iz kombinacije. 100 i kusur hiljadarki vise i godinu dana razlike za isti novac, matematika je jasna...

iwcham- Nov član

Ma uopšte nisi pogrešio, odlično je to što kada kupuješ vozilo gledaš kao prioritet kilometražu, obično ljudi kažu ma sve oko 150.000 - 200.000 za te motore nije ništa, kupuj, a niko ne gleda šta se na toj kilomteraži dešava sa lamelom kvačila, homokinetičkim , letvom volana..... Iskreno ja sam mogao da kupim Škodu sa kožom sa sličnom malom kilometražom kao što sam kupio ovu, ali nikako nisam hteo leti da se pečem na koži i znojim, a zimi da sednem na zamrznuta kožna sedišta i čekam da grejači sedišta odrade svoje! Zato uvek dajem + za tkaninu što se tiče sedišta. Još jednom sve pohvale za Škodilaka i čekamo još 1 SuperB-a pa da se prijavimo za najlepšeg superba sajta 

SuperB- Global Moderator

Super je makina..
oprema je ...uff više nego odlična
puno sretnih km bez kvara ti želim..
al mislim da je 96kw ...a ne 86 ?? ima 6 brzina??
oprema je ...uff više nego odlična
puno sretnih km bez kvara ti želim..
al mislim da je 96kw ...a ne 86 ?? ima 6 brzina??
Nije hakkler. 86kw je, i ima 5 brzina
Ali sasvim lepo ide, iznad mojih ocekivanja. Medjuubrzanja su ista kao kod Octavie a5 77kw, s tim sto je ovde sveopsti utisak bolji zbog bolje zvcne izolacije kod Superb-a, tako da se unutra nista ne cuje ni na +160km

iwcham- Nov član

Auto je odlican, ne treba trositi puno reci na pohvale.
Imas onu ukrasnu ljasnu na vratima koji clan SuperB trazi.
Sa srecom da vozis i budes aktivan u klubu.
Ocekujem prijave vasih Skoda u kategoriji Superb pa da se malo takmicite.
Imas onu ukrasnu ljasnu na vratima koji clan SuperB trazi.
Sa srecom da vozis i budes aktivan u klubu.
Ocekujem prijave vasih Skoda u kategoriji Superb pa da se malo takmicite.

DzoniAndric- Respected Member

- Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010
ooo kako je? 
Predobra je skoda. nema sta tu previse da se prica
neke 17'' ili 18''
i spustanje 
Predobra je skoda. nema sta tu previse da se prica
neke 17'' ili 18''

Skodamaniak- Senior

- Broj poruka: 315
Datum upisa: 08.05.2011
da..da u pod i malo u širinu za koji col?? distance,spojleri i sl..
ma ne treba..nije to auto za tuning..nego za cruzing
nego ..malo sam ti pregledao galeriju slika..i jedna stvar mi nije jasna?
Ovo zatamnjenje zadnjih bočnih šajbi (ima) dok zadnja šajba je klasična tonirana?? Jer to nešto naknadno stavljano..pa nije još gotova zadnja šajba ili?
[You must be registered and logged in to see this image.]
i prvi put čujem za taj motor u Skodi? 1.9 tdi od 86kw i pet brzina ?? Inače je nešto slično u G4 TDI pd al taj ima 6 brzina..(ima ga kolega na poslu)
To je ili jako mala serija ili ..ne znam...ali sve preko 85kw je...za svaku pohvalu
ma ne treba..nije to auto za tuning..nego za cruzing
nego ..malo sam ti pregledao galeriju slika..i jedna stvar mi nije jasna?
Ovo zatamnjenje zadnjih bočnih šajbi (ima) dok zadnja šajba je klasična tonirana?? Jer to nešto naknadno stavljano..pa nije još gotova zadnja šajba ili?
[You must be registered and logged in to see this image.]
i prvi put čujem za taj motor u Skodi? 1.9 tdi od 86kw i pet brzina ?? Inače je nešto slično u G4 TDI pd al taj ima 6 brzina..(ima ga kolega na poslu)
To je ili jako mala serija ili ..ne znam...ali sve preko 85kw je...za svaku pohvalu
Pa ne znam, ima ih sa tom kw. Evo i ova sto sam bio gotov da je kupim pre nego sam ugledao ovu je bila 85kw. Sve koje sam video sa tim motorom su bile bar 2006g.

iwcham- Nov član

Sto se tice spustanja i felni, razmisljam se. Imam Seat-a Alteu 2.0Tdi i na njoj 17 alu Sputnik od Octavie A5. BAs sam ih dao u oglas pa ako prodam jurim 18 neke. Ne bih Skodu dirao. To vozimo ja i matori, a ALteu samo ja 

iwcham- Nov član

Odaj nam tajnu za tonirana stakla sada... 

SuperB- Global Moderator

Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4 
Similar topics» Skoda Superb 1.9Tdi
» Skoda Superb Fastback
» Skoda Oktavia 1.9tdi Comby
» SUPERB BT CROSS
» ADAC: 3. mesto za Superb
» Skoda Superb Fastback
» Skoda Oktavia 1.9tdi Comby
» SUPERB BT CROSS
» ADAC: 3. mesto za Superb
Škoda - Klub Srbija :: Predstavljanje članova i njihovih automobila :: Predstavljanje Članova i Ljubimaca "Garaža"
Strana 1 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu