Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

KAKO se skida tapacirung sa vozacevih i suvozacevih vrata

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

KAKO se skida tapacirung sa vozacevih i suvozacevih vrata

Počalji od musculus4 taj Ned Sep 11, 2011 1:53 pm

Molim one koji su skidali tapacirung da napisu i ukazu na sitnice koje se javljaju prilikom skidanja tapacirunga a koje mogu da izazovu dodatne probleme i teskoce, posto moram da skinem kako bi dampingovao zvucnik u suvozacevim vratima jer mi plastika opasno vibrira pri glasnoj muzici.

Hvala

musculus4
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 119
Godina: 25
Datum upisa: 21.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: KAKO se skida tapacirung sa vozacevih i suvozacevih vrata

Počalji od Velicko taj Ned Sep 11, 2011 2:18 pm

Koje godiste je fabia? Trebace ti torex srafcigeri, ako se ne varam dva srafa na dnu vrata jedan iza rukohvata i jos neki (zavisi od godista)... Kada odvijes sve srafove onda pokusaj da skines tapacirung polako jer je i tad fiksiran zabicama koje dosta lako pucaju, mada mogu da se kupe, negde su od 50-100 din koliko ja znam. Zvuvnik je verovatno pricvrscen nitnama, tako da ce ti i one trebati (nove) Very Happy da ga vratis nazad , prvo srafcigerom izbijes centar nitni pa ih onda 5icom burgijom izbusis. Tu tek nastaje problem jer nitne moraju da upadnu u vrata pa je tesko izvaditi ih, ako ostanu zveckace ti kad zatvaras vrata, ako ne budes mogao da ih izvadis jedino preostaje skidanje podizaca, isti princip kao sa zvucnikom ako je fiksiran nitnama sto je u 90% slucajeva.
Nadam se da ovo pomaze Smile
Srecno!

EDIT:
Zaboravio sam da napomenem da je moguce da su neke zabice otisle pa da tapacirung lupka probaj da ga pritisnes ruko svuda pa ako cujes promenu moguce da je do toga. Onda samo zamenis zabice koje su pukle.

Velicko
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 185
Datum upisa: 04.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od musculus4 taj Ned Sep 11, 2011 4:44 pm

Paa pazi meni se cuje plastika ispred zvucnika kada je pritisnem rukom onda se vise necuje jel ima onda tu negde zabica koja je mogla da pukne

musculus4
Aktivan član
Aktivan član

Godina: 25
Datum upisa: 21.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Velicko taj Ned Sep 11, 2011 5:22 pm

Tesko da zabica moze sama od sebe da pukne ali ako si vec skidao tapacirung pre moguce je da je tad pukla. Ne znam tacno na fabii gde se nalaze zabice ali uglavnom su po visini sa leve i desne strane poredjane. Smile

Velicko
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 185
Datum upisa: 04.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DzoniAndric taj Pon Sep 12, 2011 1:11 am

Barem neces imati problem sa nitnama Very Happy, sigurno ti je pukla ili napukla zabica, posto je MkI sigurno je skidan tapacirung. kada budes skinuo proveri prvo zabice pa ces videti. Nema sta drugo da bude.

DzoniAndric
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od apatinac taj Pet Sep 23, 2011 6:32 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

apatinac
Nov član
Nov član

Broj poruka: 41
Datum upisa: 19.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od apatinac taj Pet Sep 23, 2011 6:32 pm

nadam se da sam pomogao jeste na nemackom ali imaju slike pa polako

apatinac
Nov član
Nov član

Broj poruka: 41
Datum upisa: 19.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesas taj Pet Sep 23, 2011 10:27 pm

Potreban ti je toreks t15 , krstasti odvijac , jedan veci ravni i jedan mali odvijac. Imas ovde na forumu detaljno opisan postupak jedino sto nemas potrebe da skidas rucicu za otvaranje vrata vec sajlu otkacis kad oslobodis tapacirung sa unutrasnje strane. U fabiji ima zabica blizu zvucnika, srecno i polako. Very Happy

nesas
Aktivan član
Aktivan član

Datum upisa: 09.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od peca187 taj Sre Nov 02, 2011 6:33 pm

pozz.ako pricamo o staroj fabiji...treba toreks 15 za srafove na donjoj strani tapacirunga,tankim srafcigerom ( ravni ) skini plastiku kod rucice za otvatanje vrata,tu imas jos jedan toreks ( mislim da je u pitanju isto 15,e sad kada dodjes do skidanja rukohvata tu je mali problem...prvo se skida deo koji je do table,tako da se skida na gore..kad otkacis prednje zabice rukohvata,otkaci one do tapacirunga..drugi deo rukohvata se skida na smicanje,gurni prema tabli,..ako imas rucicu za podizanje prozora onda ovako..prsten koji se nalazi iza same rucice povuci u kontra smeru od same rucice i posle toga odvoj tapacirung koji je ostao samo zabicama pricvrscen i povuci ga na gore i otkaci sajlicu za otvaranje vrata..
Ako su ti sve zabice tu i cele pogledaj spojeve,da se nije tapacirung razlepio..puno srece

peca187
Nov član
Nov član

Broj poruka: 21
Godina: 32
Datum upisa: 21.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od beli982 taj Sre Nov 02, 2011 7:11 pm

a kad smo već kod tapacira i vrata, mora li da se skida tapacir ako hoću da zamenim ručicu za otvaranje?
....pošto je od obične crne plastike, hteo sam da je zamenim hromiranom, ipak je lepša!

beli982
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 52
Datum upisa: 13.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od peca187 taj Sre Nov 02, 2011 8:38 pm

ako hoces da ne ostetis tapacirung ili da izbegnes moguce ostecenje treba...na tebi je da odlucis..plastika na kojoj je rucica ima zabice sa svih strana..gore i dole po dve i sa strana po jednu + sto imas sajlu

peca187
Nov član
Nov član

Broj poruka: 21
Godina: 32
Datum upisa: 21.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od beli982 taj Pet Nov 04, 2011 9:38 pm

Još jedno pitanjce:
- ne rade mi lampice ( crvene ) na vratima, dok su otvorena.

Zašto?
Kako to može da se sredi?

beli982
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 52
Datum upisa: 13.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesas taj Sub Nov 05, 2011 1:19 pm

Mozda nisu fabricki ugradjene, moja ih nema. Poz

nesas
Aktivan član
Aktivan član

Datum upisa: 09.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bugarin taj Sub Nov 05, 2011 2:12 pm

mozda kao i ja imas samo katadiopdtere (macje oci).

bugarin
Senior
Senior

Broj poruka: 627
Godina: 39
Datum upisa: 05.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Heinz taj Sub Nov 05, 2011 5:24 pm

beli982 ::Još jedno pitanjce:
- ne rade mi lampice ( crvene ) na vratima, dok su otvorena.

Zašto?
Kako to može da se sredi?

Da li ti na tabli prikazuje kada su ti otvorena vrata? Crknu mikroprekidači u bravi, pa onda nema signala koji bi palio te sijalice.

Heinz
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 99
Datum upisa: 20.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu