Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Super-Skoda WebShop

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Super-Skoda WebShop

Počalji od Velicko taj Ned Sep 11, 2011 10:26 pm

Zanima me da li je neko kupovao delove sa superskoda.com, ako jeste kakva su iskustva? Smile

[You must be registered and logged in to see this link.]

Velicko
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 185
Datum upisa: 04.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Super-Skoda WebShop

Počalji od Sale taj Uto Sep 13, 2011 1:21 pm

Ja sam kupovao, iskustvo mi je potpuno pozitivno, na svako pitanje odgovaraju jako brzo.

Ne znam kako sada funkcionise placanje, ali pre par godina je bilo malo kompliovano iz Srbije.

Jedino ce ti nasi verovatno naplatiti carinu i porez pa dobro izracunaj da li ti se isplati.

Sale
Nov član
Nov član

Broj poruka: 18
Datum upisa: 06.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stanke91 taj Uto Sep 13, 2011 2:39 pm

Sto kaze sale bas su korektni, sada ima i srbija u odabiru zemalja, placa se tako sto oni u mejlu posalju svoje podatke, a dalje kupac placa preko deviznog racuna i u roku od 5 dana, roba stize Wink

stanke91
Senior
Senior

Broj poruka: 342
Datum upisa: 23.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Velicko taj Uto Sep 13, 2011 7:56 pm

Znaci ne mora preko paypal-a?
Jel neko pazario? Jel stigla roba? Kakovg je kvaliteta?
Kako je carinjena roba? Smile

Velicko
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 185
Datum upisa: 04.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu