Traži
Pristupi
Similar topics
Partners
------------------------------
*Tinydl Free Download
*Links Monster
*Top Rating Games
*Sajt namenjen kladionicarima
*Biznis portal Srbija
*Slep sluzba Krekic
*Exyuoglasi.com
*Parenta Behaton
*Nissan Club Serbia
*4Gume
*Motorna Vozila
*Raskrsnica Linkova
*WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova
*Mitsubishi Klub Srbija
*BMW Fan Klub Srbija
*Car Glass - N. Beograd
*Futurion 3D
*LIMUNDO
*PILOT Lampa Italy
*Polovni Automobili
*Maruti Club Serbia
*Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova
*Novi automobili
*Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com
*SMS MANIJA
------------------------------Ajmo Malo O Evropskom Izvestaju
Strana 1 od 1 • Delite •
Ajmo Malo O Evropskom Izvestaju
LJUDI da li je neko skoro imao susreta sa evropskim izvestajem, ja sam juce imao udes na brankovom mostu sa malom stetom, i ja naravno da nebih pravio guzvu kao sto je rekla ova usr.... drzava i ova usr.... policija ja se sklonim i popunim evropski izvestaj, i covek da potpis da je kriv i sve sve sve, ja sutra da zovem njegovo osiguranje oni meni kazu da on mora da dodje sa kolima i da javno i usmeno prizna da je kriv i onda cemo naplatiti stetu, ja zovem coveka on se javi i naravno pocne da eksivira ( te nemam vremena te nemam para za gorivo te ja sam siromassan i ostalo) zovnem ja cvarke( paandure) i pitam onimi daju sefa za uvidjaje i gopodin kaze kakve ja veze sa tim imam, nemoj te da panicite covek ce sigurno doci pa nije valjda lud da nedodje!
cekaj da se jos jednom
. Ja rekoh dobro gospodine pa jesu li svi ovi ljudi na ulicama posteni i sta ja da radim ako on nece? on kaze meni pa ne znam... i sta covek da radi sada izuzev da podje kod coveka koji vam je napravio stetu i da je " naplati na licu mesta" sto ce i najverovatnije biti ako se nedogovorimo do veceras. Znaci pouka cele price je NE PRAVITE EVROPSKI IZVESTAJ NIKADA I KADA JE NAJMANJE CUKANJE VEC ZOVITE CVARKE DA DODJU DA RADE POSAO.
cekaj da se jos jednom
. Ja rekoh dobro gospodine pa jesu li svi ovi ljudi na ulicama posteni i sta ja da radim ako on nece? on kaze meni pa ne znam... i sta covek da radi sada izuzev da podje kod coveka koji vam je napravio stetu i da je " naplati na licu mesta" sto ce i najverovatnije biti ako se nedogovorimo do veceras. Znaci pouka cele price je NE PRAVITE EVROPSKI IZVESTAJ NIKADA I KADA JE NAJMANJE CUKANJE VEC ZOVITE CVARKE DA DODJU DA RADE POSAO.
musculus4- Aktivan član

- Broj poruka: 119
Godina: 25
Datum upisa: 21.08.2010
Re: Ajmo Malo O Evropskom Izvestaju
Mamu i j...m seljacku. kakva hostaplerska drzava. Pa ako je dao broj licne karte i svojerucno potpisao i postoje dva primerka sta hoce jos. Onaj Mirko pet emisija se proseravao sa tim izvestajem. Kao ne morate zvati policiju, popunite, potpisete i odete da naplatite. jedino sto sam moras da procenjujes stetu a ako se zeznes oni ti ne placaju. Ma zovnes pandure i zavrsis, kakav evropski izvestaj u Srbiji, pa Srbija nije Evropa.

DzoniAndric- Respected Member

- Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010
Nikad nece ni biti zbog ovakvih seljackih poslova, na sledece obicno cukanje ima da zovem pandure i napravicu ne zastoj nego kolonu do surdulice kunem im se. Znaci popi.... sam

musculus4- Aktivan član

Ja sam imao jedan takav slucaj, samo sam ja bio kriv.
Otisao sam sa vlasnikom u osiguranje i tamo saznao da nisam morao da dolazim, postoji procedura u oba slucaja.
U pitanju je Dunav osiguranje.
Stisni ti njih i ne brini.
Otisao sam sa vlasnikom u osiguranje i tamo saznao da nisam morao da dolazim, postoji procedura u oba slucaja.
U pitanju je Dunav osiguranje.
Stisni ti njih i ne brini.

skodilak- Aktivan član

- Broj poruka: 62
Datum upisa: 12.03.2011
Ko nije imao posla sa osiguravajucim drustvima ne zna sta su mufljuzi, da se ne izrazim gore. Samo treba grubo sa njima, to su sve lopov do lopova, jaoooj... Gade mi se. Samo ih pritegni, preti da ces im Mirka natovariti na grbacu ili slicno, pa da vidis jel ti onda treba taj vlasnik...

Goxy_110r- Aktivan član

- Broj poruka: 122
Godina: 26
Datum upisa: 06.04.2010
posto kod nas kad viknes pandure da slikaju koje kriv on placa kazna od 250 evra za panduri i 300 evra za naruseni red i mir pa posle steta za kola tako da evropski zapisnik funkcionise ekstra bes problema o zavisnost za koju kompaniju e rec ali uglavnim su svi od prilike od 700 do 900 evra pokrivaju steta bes policija ali oni odreduju steta koliko kosta i mora oba vlasnika da potpisu da daju pismenu i usnu izjavu tako da ne grdite evropski zapisnik jer je prava stvar samo treba vreme to sve da se sredi jer ja sam imaao problem neki klinac sa biciklom mi je napravio rupu u stop svetlo i pobegao pa na kraj moj drug uleteo na pomoc sa vespom od 50cc. prijavio kako me zveknuo dok sam kocio na pesacki i naravno mi se kao ne poznajemo da bi nakraj kompanija kupila stop i ja spasio 90 evra.

ace040- Iskusan član

- Broj poruka: 187
Godina: 31
Datum upisa: 07.04.2011
Goxy_110r ::Ko nije imao posla sa osiguravajucim drustvima ne zna sta su mufljuzi, da se ne izrazim gore. Samo treba grubo sa njima, to su sve lopov do lopova, jaoooj... Gade mi se. Samo ih pritegni, preti da ces im Mirka natovariti na grbacu ili slicno, pa da vidis jel ti onda treba taj vlasnik...
Potpisujem ovo, treba ih cediti do poslednjeg dinara. Stipse neviđene, a samo izmišljaju nove "bolje" načine za naplatu premija.
Ako nisi kriv, odmah vadi telefon i preti da ćeš da zoveš policiju, jer ne plaćaš dolazak i pokriće ti se šteta - ili se dogovori (keš, odmah, ne sutra) sa onim ko je kriv, bez izveštaja i policije, ako je manja šteta. Ako je šteta veća (npr. veća od 200-300 eur) obavezno zovi policiju.
Ako si ti kriv, pogotovo sad (bonus, malus), ako si pri parama i ako je manja šteta (100-200eur, pa čak i možda i veća - zavisi od prekršaja) - plati štetu kešom - bolje za tebe. (Npr. Ako je šteta 100 eur, i nećeš da platiš, kazniće te policija novčano i/ili uslovno, možda ode neki bod, + skače ti premija za obavezno osiguranje i 3 godine ti treba bez prekršaja-krivice, da je vratiš na normalu)
Izveštaj o nezgodi je "izmišljen" zbog sitnih šteta, kako policija ne bi izlazila a pogotovo da osiguranje NE BI ISPLATILO tu manju štetu (npr 100 eur), jer tako gubi novac koji je dobila od TEBE na ime obaveznog osiguranja i NE ISPLATI IM SE. Zbog tih sitnih šteta (100 eur) osiguranja "šize" jer ih je procentualno NAJVIŠE i tako im se pare, "teško stečene", izlivaju iz kase.

pecanac- Veteran

- Broj poruka: 1051
Datum upisa: 18.11.2010
ma kada nisi kriv zovi štrumfove da naprave uviđaj i ne boli te glava. a kada si kriv vadi pare i plaćaj jer gore pomenuti malusi vuku se tri godine.evropski izveštaj je za uređena društva a da li je takvo i naše procenite sami....

URKE 80- Senior

- Broj poruka: 467
Godina: 32
Datum upisa: 15.02.2011
Ma jedu g... po tv-u o evropskom izvestaju i ja rekoh napravili su ceo plan i metode u svakom slucaju koji moze da se javi, kad ono ovaj izvestaj i zakon o njemu supalj ko svajcarski sir, mada ga sad gonim, obro je bostan ako ga uhvatim, kunem mu se ja ovako javno...

musculus4- Aktivan član

Similar topics» Evo malo i vesele teme :D
» Jugo, Mnogo pruza - malo trazi
» Predlozi, sugestije, primedbe
» Struja - osvetljenje problem
» Kako se resiti gasova iz ibera...
» Jugo, Mnogo pruza - malo trazi
» Predlozi, sugestije, primedbe
» Struja - osvetljenje problem