Traži
Pristupi
Similar topics
Partners
------------------------------
*Tinydl Free Download
*Links Monster
*Top Rating Games
*Sajt namenjen kladionicarima
*Biznis portal Srbija
*Slep sluzba Krekic
*Exyuoglasi.com
*Parenta Behaton
*Nissan Club Serbia
*4Gume
*Motorna Vozila
*Raskrsnica Linkova
*WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova
*Mitsubishi Klub Srbija
*BMW Fan Klub Srbija
*Car Glass - N. Beograd
*Futurion 3D
*LIMUNDO
*PILOT Lampa Italy
*Polovni Automobili
*Maruti Club Serbia
*Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova
*Novi automobili
*Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com
*SMS MANIJA
------------------------------Da ne verujes, u sred bela dana?
Strana 1 od 3 • Delite •
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3 
Da ne verujes, u sred bela dana?
Danas su mi u sred bela dana na Crvenom krstu u Branka Krsmanovica, znaci skroz prometna ulica, ukrali radio iz fabie. Neko je bez problema razbio suvozacevo staklo i iskidao radio... i sve to oko 6 sati popodne da ne poverujes. Radio i nije bio neki onaj LG glupavi sto naknadno ugradjuju ali opet trosak novo staklo nov radio...
Ovo pisem kao preporuku svima da UVEK vade plocicu posto ja nisam to radio mrzelo me mislio sam nece bre niko i eto sta se desilo.
I zapitam se na kraju gde zivim i dokle je doslo da neko ima toliku slobodu?
Ovo pisem kao preporuku svima da UVEK vade plocicu posto ja nisam to radio mrzelo me mislio sam nece bre niko i eto sta se desilo.
I zapitam se na kraju gde zivim i dokle je doslo da neko ima toliku slobodu?

Velicko- Iskusan član

- Broj poruka: 185
Datum upisa: 04.09.2011
Re: Da ne verujes, u sred bela dana?
Nije moguće da niko od građana nije to video, znači očigledno je da građani okrenu glavu kada vide neku provalu iz njima znanih, a meni ne znanih razloga razloga, ali danas gledaš sutra na sebi čekaš! Policija i građani treba da sarađuju u borbi protiv kriminala, ali neki ljudi prosto nisu zainteresovani da nekome pomognu i prijave to šta su videli, čuli i slično. Bezbedosna kultura naših građana je nažalost vrlo niska.

SuperB- Global Moderator

- Broj poruka: 317
Datum upisa: 01.08.2011
Ja ne znam da li neko zna koja je to ulica ali bukvalno je previse prometna ima i pesaka a kola pogotovu. Kad sam sisao do kola nisam verovao. Otisao da PU Zvezdara i oni kao ma mozes da napises prijavu ali nista od toga... Bas sam se iznervirao.

Velicko- Iskusan član

Pa da, po zakonu se to krivično delo tretira kao Sitna krađa utaja i prevara iz člana 210. st.1 KZ jer šteta otuđene stvari ne prelazi iznos od 15.000,00 dinara tako da ako bi policija pronašla izvršioca ona ne bi mogla da podnese protiv njega krivičnu prijavu nego bi tebi ustupila njegove podatke da ga privatno tužiš i tražiš tom prilikom nadoknadu nastale štete, a pri tome moraš da snosiš i troškove postupka dok ne dobiješ "sudski spor" nakon kojeg ako ga sud osudi on plaća sve troškove i tebi nastalu štetu ( a često on nema novca da ti to plati). Ako policija kojim slučajem nađe tvoj radio, oni od njega taj radio oduzimaju i tebi svakako vraćaju. Takav je zakon, a policija postupa po njemu. Šteta što si tako prošao, zato ja ne planiram da vadim moj fabrički radio koji je kasetaš i nezanimljiv "lopovima", a u gepeku imam CD šaržer koji je povezan na njega, ali se ne vidi 

SuperB- Global Moderator

- Broj poruka: 317
I da je šteta veća do 15000 dinara neće ti sud po služdenoj dužnosti dosuditi naknadu štete u postupku protiv lopova. Kad se pokrene postupak pozvaće te da se izjasniš da li se pridružuješ gonjenu i istakneš zahtev za naknadu štete. U suštini to ne menja tvoj položaj. Svoje moraš da tražiš!
dulegolub- Nov član

- Broj poruka: 13
Au čoveče, gde mi živimo... Ne vredi, mora se uvek razmišljati o najgorim opcijama koje se mogu desiti... Eto, svako bi pomislio da se bar na takvom, prometnom mestu tako nešto neće desiti, ali izgleda da lopovi ne biraju, nemaju nikakvih problema što je svedoka na sve strane... Dokle smo došli kada toliku slobodu imaju...

kiza- Aktivan član

- Broj poruka: 124
Datum upisa: 13.05.2011
dulegolub ::I da je šteta veća do 15000 dinara neće ti sud po služdenoj dužnosti dosuditi naknadu štete u postupku protiv lopova. Kad se pokrene postupak pozvaće te da se izjasniš da li se pridružuješ gonjenu i istakneš zahtev za naknadu štete. U suštini to ne menja tvoj položaj. Svoje moraš da tražiš!
To je zato što je naknada štete u nadležnosti parničnog suda a krađa je krivično delo tako da se svakako zahtev za naknadu štete podnosi po privatnoj tužbi(i da je šteta 5000000 evra)i, a ovde se radi o tome da se za krivično delo sitne krađe odnosno kad je šteta manja od 15k dinara tužilac ne pokreće tužbu za krivično delo, tj nešto otprilike kao što je SuperB rekao, uz to da policija ne podnosi krivičnu prijavu nego preduzima gonjenje učinioca po krivičnoj prijavi a parnicu za naknadu štete pokreće fizičko lice. To je zakon i sasvim je logičan.
Edit: Isto se meni desilo na Diesti pre par godina ali na parkingu a odneli su pokrivku gepeka sa dva Sony zvučnika, to su klasični džankiji kojima je trebalo za gram pajda da se urade za danas a sutra će nešto drugo

Uros TSI- Veteran

- Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010
Jel to ona nizbrdo ulica kod skole? Ne znam sto nas to toliko cudi, narod je u tolikom strahu da ako nesto pokusaju moze njima nesto lose da se desi i okrecu glavu. Komsiji krali keca u 3 ujutru i ja blejao na terasi i okrenem pandure, odmah dosli i priveli 3 lika, posle mi svi govorili da nisam trebao, kao mozda krenu da te traze. Pa ja na svaki mali zvuk skacem i gledam auto. Nije neki, ali muzika, felne, ili iz ciste zlobe. Divlji zapad, pa caletu su u 4 popodne obili gajbu i lagano pretresli ceo stan, cak nisu ni bacali stvari. Da nisu bila razvaljena vrata ne bi ni znali da je obijen. Posle par meseci se vratili i ukrali mu bajs koji je bio vezan ispred stana.

dulefontana- Respected Member

- Broj poruka: 1099
Godina: 27
Datum upisa: 24.02.2011
Meni je u glavi ulica kod SUP Zvezdara.

Ta kod PU Zvezdare je Milana Rakica, ova je malo nize sece Bulevar povezuje Crveni krst i Dimitrija Tucovica bas prometna ulica. Na kraju nisam nikakvu prijavu podneo nista, znam sve kako ide i da od toga nema nista. Nego sam uvek bio u fazonu nema sanse kao nego da dize taj radio obican kad ono bez problema. Uvek vadite polcicu i sve torbe kese u gepek. A najvise me boli to sto niko nece da prijavi, svi se plase necega. UHHHH

Velicko- Iskusan član

Ček ovo je Fabia?!

Uros TSI- Veteran

- Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010
Bas gadno. Ako dodjes na skup videces moju zastitu da mi ne razbijaju zadnje staklo zbog police, masna krpa preko zvucnika. Opasno se razmisljam alarm da stavim, lopovi ne biraju bas koji ce auto razbiti.

Fabiu vozi moja keva, 1.2 HTP 47kW Ambiente. Nisam predstavio u garazi 
Na skup dolazim sigurno.
Inace na OCT nemam bukvalno nista od zastite nikakav alarm nista dogovorio sam pre nekih mesec da mi uradi elektricar OBD kabal ali nikako da odem. Dobar alarm je oko 200-250e sad sve vise razmisljam da ga stavim.
Na skup dolazim sigurno.
Inace na OCT nemam bukvalno nista od zastite nikakav alarm nista dogovorio sam pre nekih mesec da mi uradi elektricar OBD kabal ali nikako da odem. Dobar alarm je oko 200-250e sad sve vise razmisljam da ga stavim.

Velicko- Iskusan član

Ma je... se njima i za alarm kad razbijaju staklo ovako divljacki u sred bela dana u prometnoj ulici, ne bi im smetalo i da nesto pisti, ionako se a to pistanje vise niko i ne obazire. Koji narkomani.

DzoniAndric- Respected Member

- Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3 
Similar topics» Samo deset dana za spas sveta!
» Poklanjam štenca starog mesec dana
» Renault 19 16V Phase II
» smrad benzina u kabini.... nocna mora posle 7 dana prepravki i probanja....i dalje se oseti
» Ulje za motor bele boje!!!
» Poklanjam štenca starog mesec dana
» Renault 19 16V Phase II
» smrad benzina u kabini.... nocna mora posle 7 dana prepravki i probanja....i dalje se oseti
» Ulje za motor bele boje!!!
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu