Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Similar topics
Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Deklarisana snaga - stvarna snaga?

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Deklarisana snaga - stvarna snaga?

Počalji od Uros TSI taj Sub Okt 01, 2011 6:54 pm

provlači se ta priča po stranim forumima gde ljudi imaju mnogo više para, da su kao nekad TDI tako danas TSI motori često jači nego što je deklarisano, npr. momak je doterao Yeti 1.2 na valjkeu UK, novog potpuno i izmerili su 125ks i 200nm, a neki novinari koji su testirali Polo 1.2 TSI pre par godina su izmerili 120ks i 190nm.
Da li neko zna nešto o tome. Meni neki ljudi govore da mi Fabija ide kao da ima više od 100 konja mada je i to subjektivno dosta. Bila je slična priča za TDI motore ranije, npr. da se često dešavalo da 2.0TDI umesto 140 ima po 155ks ili čak 160.

Uros TSI
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Deklarisana snaga - stvarna snaga?

Počalji od URKE 80 taj Sub Okt 01, 2011 7:03 pm

možda zbog osiguranja namerno se prikriva prava snaga motora

URKE 80
Senior
Senior

Broj poruka: 467
Godina: 32
Datum upisa: 15.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zero Cool taj Čet Okt 06, 2011 10:08 am

Nema laži, nema prevare. Moja Oktavija je 1.9tdi i fabrički bi trebala da ima 105 ks, ali kad smo radili dyno pre čipa, očitali smo 116ks. U čemu je caka, ne znam, ali moj drug koji se bavi elektronikom i čip tjuningom već deset godina kaže da je to normalna stvar kod motora iz grupe VW. Pre neki dan nam je dolazio Seat Leon FR sa 170ks fabrički, a izmereno mu je 179ks.

Zero Cool
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 57
Datum upisa: 24.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VLADA88 taj Čet Okt 06, 2011 8:37 pm

Opisi malo u temi chip tuning kako ti se ponasa masina i to... na koliko si joj digao snagu... Inace sto se tice teme, nemam neke relevantne podatke samo znam da sam drugara ocepio inace vozi 156 1.9 jtd 115ks a ja 105 i to mi je bas onako cudno jer sam ga bas fino ostavio...

VLADA88
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 116
Godina: 24
Datum upisa: 10.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hakkler taj Čet Okt 06, 2011 9:37 pm

Zero Cool ::Nema laži, nema prevare. Moja Oktavija je 1.9tdi i fabrički bi trebala da ima 105 ks, ali kad smo radili dyno pre čipa, očitali smo 116ks. U čemu je caka, ne znam, ali moj drug koji se bavi elektronikom i čip tjuningom već deset godina kaže da je to normalna stvar kod motora iz grupe VW. Pre neki dan nam je dolazio Seat Leon FR sa 170ks fabrički, a izmereno mu je 179ks.

Potpis.
Motori vag grupacije večinom diesel 1.9 PD tdi grupacije imaju više konja nego što je to prikazano zato su i pogodni za chip tuning.Kolega s lenom stock 1.9 pd tdi 105 na valjcima imao 116ks.
Jedno vrijeme sam imao priliku vozit takav motor u O2 SS ali ju nisam mogao dobit ispod tvornički deklariranih 11.7 do 100km/h Very Happy

hakkler
Senior
Senior

Broj poruka: 506
Datum upisa: 19.08.2011

http://www.skodaclubcroatia.com/scc/

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu