Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

felicia i fabia by djole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

felicia i fabia by djole

Počalji od djordje taj Ned Okt 23, 2011 4:48 pm

izvinjavam se sto kasnim sa slikama.bile su na nekom starom kompu koji je bio pokvaren, pa sam tek ovih dana uspeo da ga ozivim.bela felicija je porodicni auto (1.9 D, 1999.g. 47 kw, presao 130000).metalik plava je fabia 1.2 htp 47 kw, auto koji smo koristili od firme (2004.g, presao 242000, prodat 2007).crvena fabia je isto firmin auto (1.2 htp, 51 kw, do sad presla 182500, 2007g) posto sam zavrsio faks, verovatno uzimam novu HTP fabiju, a mozda i polovnjaka nekog.HTP razume se-za moje potrebe odlican!!pozdrav svima! Cool

Poslednji put izmenio djordje dana Sre Dec 07, 2011 6:25 pm, izmenio ukupno 2 puta

djordje
Senior
Senior

Broj poruka: 459
Datum upisa: 04.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: felicia i fabia by djole

Počalji od djordje taj Ned Okt 23, 2011 5:09 pm

evo i ostatka slika.tu su i slike sluzbenog superba, 2,0 benzinac, atmo 116 ks (malo preslab za ovu karoseriju).nisam imao priliku da se toliko vozim u ovom autu, al je veoma udoban u odnosu na fabiju.oprema classic....godiste 2002, do sada presao 354500.... affraid affraid affraid

[You must be registered and logged in to see this image.]

Poslednji put izmenio djordje dana Sre Dec 07, 2011 9:32 pm, izmenio ukupno 17 puta

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecanac taj Ned Okt 23, 2011 8:59 pm

Pravi Škoda auto park, ti si pravi ljubitelj! Čestitam na diplomi i da je "unovčiš" i kupiš Superb što pre!

Nego, daj ovu sliku avatar-a malo krupnije, hteo bih da vidim prednji branik detaljnije Twisted Evil

pecanac
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1051
Datum upisa: 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Pon Okt 24, 2011 8:40 am

branik ko i svaki drugi Rolling Eyes
[You must be registered and logged in to see this link.]

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od beodex67 taj Pon Okt 24, 2011 8:58 am

Lepi automobili, sviđa mi se kod Fabie što je auto u jednoj boji (karoserija i branici), sa srećom neka te dugo služe.

beodex67
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 628
Godina: 44
Datum upisa: 12.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Čet Nov 10, 2011 9:14 pm

dodje i taj dan!juce sam se rastao sa sluzbenom fabijom!suma sumarum:presao 185350.nikakvih vecih radova nije bilo:na 30000 ugradjen TNG, na 80000 crkli prednji podizaci stakala, na oko 110000 propalo kvacilo (malo me cudi, al ajde).fabricki akku do nedavno bio u f-ji.

.meni je ipak mk1 bila draza srcu Smile

za: odlicna klima, odlicno grejanje zimi, odlicno ozvucenje, tih rad motora.odlican menjac.ubi boze tvrdo oslanjanje (obozavam ga!).solidne kocnice.odlicna zavrsna obrada.solidan kvalitet plastike.nema mnogo zazora.odlicna sedista (i prednja i zadnja).ja imam 195 cm i bez problema sedim na zadnjoj klupi.dobri sigurnosni pojasevi (za razliku od felicije, gde mi stalno koce).svidja mi se dvotonska sirena.prednji naslon za ruku, za razliku od mk1.ostava u vratima za flase koju mk1 nije imala.obadve police za odlaganje ispod suvozacevog i vozacevog sedista.suvozacevo podesivo po visini.bolji tapacirung nego na mk1.zadnje svetlo za citanje koje nema mk1.poklopac haube se daleko lakse otvara i zatvara nego na mk1.vece gume nego na istoj elegance mk1.vrata se odlicno zatvaraju-sve je nemacki precizno.odlican start motora na hladno.oslanjanje izdrzalo sve nase rupe-savrseno je!nema prekidaca za podesavanje osvetljenja instrument table, sto je imala mk1, a nepotrebno je

protiv: prilicno "neodmereno" kvacilo.mnogo je tesko pogoditi vagu, posebno pri vecim uzbrdicama (al zato je rucna tu...).malo tezi servo (nego na mk1).prag koji se dobija pri obaranju zadnje klupe.slabija zvucna izolacija kabine.nema dve zadnje maglenke ni dva svetla za rikverc.bocna zastitna lajsna nedostaje na zadnjem braniku.ocajna prednja svetla (ova je imala projektore, dok u firmi imaju ambiente koja nema sociva-ima daleko bolja svetla, odustalo se od ugradnje projektora na ambiente fabiju).nema hroma u enterijeru, vec imitacija aluminijuma, za razliku od mk1.izlizao se volan posle habanja.nema postavu ispod poklopca haube za razliku od mk1.na poklopcu motora ne pise 1.2 HTP 12V za razliku od mk1.nikakvog suspleha nema.retrovizori obojemi pola crno.prednji nasloni za glavu ne idu napred nazad, za razliku od mk1.ubi boze dok zamenis sijalice u prednjem faru.svetla za zadnju registraciju cesto pregore.

ni za ni protiv:glupo je govoriti da je 1.2 HTP slab.i jeste slab, al to je atmo od 1200 cc!ne moze se nista mnogo od njega ocekivati, sem da odlicno obavlja f-ju za koju je namenjen: a to je da se koristi u zemljama kao sto je srbija, gde je besmisleno na magistralnim putevima voziti brze od 70-80 km/h, i gde je svako preticanje (sem na 100% cistom prostoru), stavljanje glave u torbu!

al ipak mi je prirasla za srce Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Poslednji put izmenio djordje dana Sre Dec 07, 2011 6:02 pm, izmenio ukupno 3 puta

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vranac taj Uto Nov 15, 2011 6:19 pm

Felicia mi se mnogo svidja...

vranac
Senior
Senior

Broj poruka: 563
Godina: 43
Datum upisa: 23.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Uto Nov 15, 2011 8:43 pm

pa generalno, felicija je imala sasvim pristojan dizajn.samo da je imala jos alu felne od 14 cola Rolling Eyes

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vranac taj Uto Nov 15, 2011 8:51 pm

Ma, mislim na tvoju, a felicija je generalno dosta cenjena, a estetski je dosta pristojna. Takodje, ona je jako pouzdan auto. Ovo sam ja cuo i procitao, ispravi me ako gresim.

vranac
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Uto Nov 15, 2011 8:59 pm

hvala, hvala!pa eto, ima pomalo problema sa korozijiom na rubovima, al cim se pojavi ja to krpim (ako je nesto ozbiljno, onda tecan metal).jeste pouzdan auto, al ima svoje bubice.mislim motor 1.9D je generalno ok, al je meni menjac katastrofa.nisu nemci smeli takav menjac da stave u nju.mislim ide on prilicno glatko, al je isuvise labav, mnogo praznog hoda, i nece cesto u rikverc kako treba... Mad

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vranac taj Uto Nov 15, 2011 9:04 pm

Svaki auto ima mane. Drug je imao 80-tih mercedes reponju i bio glavni baja, a u stvari, auto se kvario jako cesto. To pokazuje da svaki auto ima mane, tako da je normalno da skoda ima svoje bubice.

vranac
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Pet Dec 02, 2011 10:10 pm

smanjujem off topic!

Poslednji izmenio djordje dana Sre Dec 07, 2011 6:22 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Pet Dec 02, 2011 10:28 pm

smanjujem off topic!

Poslednji izmenio djordje dana Sre Dec 07, 2011 6:21 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecanac taj Sub Dec 03, 2011 3:26 am

znači ne verujem, i kučići i mačići stigli na forum, djordje legendo Razz

pecanac
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1051
Datum upisa: 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Ned Dec 04, 2011 11:07 pm

svog mehanicara preporucujem svima.radio u AC, pa napustio.radi generalne motora bounce ...za svaku preporuku.dolaze mu iz svih delova srbije.lokacija: trbusani kod cacka.neophodno zakazivanje!kao kod svakog dobrog doktora Cool

svog elektricara takodje preporucujem.radi u AC.sef elektricara u AC u konjevicima.za svaku preporuku!!!lokacija:konjevici (preko puta salona AC)

Poslednji put izmenio djordje dana Sre Dec 07, 2011 9:33 pm, izmenio ukupno 2 puta (Razlog : smanjujem off topic)

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu