Traži
Pristupi
Similar topics
Partners
------------------------------
*Tinydl Free Download
*Links Monster
*Top Rating Games
*Sajt namenjen kladionicarima
*Biznis portal Srbija
*Slep sluzba Krekic
*Exyuoglasi.com
*Parenta Behaton
*Nissan Club Serbia
*4Gume
*Motorna Vozila
*Raskrsnica Linkova
*WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova
*Mitsubishi Klub Srbija
*BMW Fan Klub Srbija
*Car Glass - N. Beograd
*Futurion 3D
*LIMUNDO
*PILOT Lampa Italy
*Polovni Automobili
*Maruti Club Serbia
*Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova
*Novi automobili
*Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com
*SMS MANIJA
------------------------------Kupovina automobila
Strana 1 od 1 • Delite •
Kupovina automobila
Cao svima ! Prvi put sam na nekom forumu , tako da ce mi svaka poruka i savet dobro doci.
Naime planiram da kupim Yeti-a . Otprilike sam zatvorio finansijsku konstrukciju ali me malo kopkaju tekstovi o pouzdanosti motora 1.2 tsi koji je za mene najpristupacniju sto se tice cene automobila. Citao sam po raznim forumima da su vlasnici Yeti-a 1.2 tsi imali problema sa hladnim startom motora kao i sa turbinom koja je crkavala nakon predjenih 20.000 km. Auto koji planiram da kupim je star godinu dana sa predjenih 13.000 km. Molim vas za neki savet u vezi ove teme.
Pozdrav svima
Naime planiram da kupim Yeti-a . Otprilike sam zatvorio finansijsku konstrukciju ali me malo kopkaju tekstovi o pouzdanosti motora 1.2 tsi koji je za mene najpristupacniju sto se tice cene automobila. Citao sam po raznim forumima da su vlasnici Yeti-a 1.2 tsi imali problema sa hladnim startom motora kao i sa turbinom koja je crkavala nakon predjenih 20.000 km. Auto koji planiram da kupim je star godinu dana sa predjenih 13.000 km. Molim vas za neki savet u vezi ove teme.
Pozdrav svima

niknik- Nov član

- Broj poruka: 2
Datum upisa: 29.10.2011
Re: Kupovina automobila
Pozdrav i dobrodošao, nadam se da ćeš naći potrebne informacije ovde.
Naime, znam za slučaj sa drugog foruma gde je čoveku 2x crkao wastegate ventil na 1.2TSI motoru u Yetiju. Znači nije crkavala turbina ali se taj ceo deo menja zajedno, ide cela izduvna grana sa turbinom, ili bar tako oni menjaju u garanciji, možda i može pojedinačno, ne bi me čudilo, to trebaš da proveriš.
Inače za te slučajeve nisam čuo na Fabijama sa istim motorom ni na stranim ni na našim forumima.
Problem sa hladnim startom, gde ako se ne varam misliš na podrhtavanje u leru po hladnom startu, se rešava remapom i traženjem što kvalitetnijeg goriva(meni sa EKO Evro 95 bezolovnim radi kao sat).
Naime, znam za slučaj sa drugog foruma gde je čoveku 2x crkao wastegate ventil na 1.2TSI motoru u Yetiju. Znači nije crkavala turbina ali se taj ceo deo menja zajedno, ide cela izduvna grana sa turbinom, ili bar tako oni menjaju u garanciji, možda i može pojedinačno, ne bi me čudilo, to trebaš da proveriš.
Inače za te slučajeve nisam čuo na Fabijama sa istim motorom ni na stranim ni na našim forumima.
Problem sa hladnim startom, gde ako se ne varam misliš na podrhtavanje u leru po hladnom startu, se rešava remapom i traženjem što kvalitetnijeg goriva(meni sa EKO Evro 95 bezolovnim radi kao sat).

Uros TSI- Veteran

- Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010
Hvala ti na brzom odgovoru .
Nadam se da ces i ubuduce biti u stanju da mi pomognes oko ove teme. Yeti mi se bas svidja i bas sam se zagrejao da ga kupim ali mi te sitnice bas smetaju. Inace trenutno imam golfa 4 sdi. 2000 godiste i vreme je za kupovinu mladjeg automobila.U proteklih nekoliko dana sam se dosta informisao o Yeti-u i sve mi odgovara pa i njegove vozne performanse iako dosta ljudi smatra da je motor od 1.2 mali za ovakav automobil. .
Pozdrav
Nadam se da ces i ubuduce biti u stanju da mi pomognes oko ove teme. Yeti mi se bas svidja i bas sam se zagrejao da ga kupim ali mi te sitnice bas smetaju. Inace trenutno imam golfa 4 sdi. 2000 godiste i vreme je za kupovinu mladjeg automobila.U proteklih nekoliko dana sam se dosta informisao o Yeti-u i sve mi odgovara pa i njegove vozne performanse iako dosta ljudi smatra da je motor od 1.2 mali za ovakav automobil. .
Pozdrav

niknik- Nov član

- Broj poruka: 2
Datum upisa: 29.10.2011
Golf SDI ubrzava do 100 čini mi se za nekih 19 sekundi, da ne proveravam sad, a Yeti 1.2 za oko 11.5-12s otprilike pa ti sad vidi da li je mali ili ne. Pritom ima 30-40% veći obrtni momenat od tog SDI-ja kog voziš i 50% veću snagu a Yeti je i tek nekih 70kg teži od tvog Golfa.

Uros TSI- Veteran

- Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010
niknik ::Auto koji planiram da kupim je star godinu dana sa predjenih 13.000 km
Da li si možda kupio auto? Onaj jedini Yeti sa sajta Polovni Automobili, koji baš odgovara ovom tvom opisu je nestao.

pecanac- Veteran

- Broj poruka: 1051
Datum upisa: 18.11.2010
KO ga nije kupio, nek poslusa moje reci i NEKA GA NE KUPUJE!!!!!!!!!!!!!!!! Mnogo ce se usreciti onaj ko ga ne kupi neko onaj ko ga kupi. MOje strucno misljenje mozete procitati na [You must be registered and logged in to see this link.] stranica 2. za svaku dodatnu informaciju o yetiju mozete me kontaktirati na mail: [You must be registered and logged in to see this link.]

blinky- Nov član

- Broj poruka: 10
Datum upisa: 03.11.2011
S obzirom da te poznajem, znam i kakav si strucnjak. 

dulefontana- Respected Member

- Broj poruka: 1099
Godina: 27
Datum upisa: 24.02.2011
moj motor je kanta od motora!!!!

blinky- Nov član

Ako ne mozes da promenis motor, promeni majstora. Mozda se kod tebe bas zalomio takav motor.

dulefontana- Respected Member

- Broj poruka: 1099
Godina: 27
Datum upisa: 24.02.2011
ne vredi da se menja majstor jer je auto u garanciji i svi majstori su isti. bio je na servisu i u auto kuci gde sam ga kupio, i u auto cacku u beogradu i u auto cacku u cacku i nista.... A meni se zalomio onaj prvi sa svim "decjim bolestima" svim manama koje je fabrika trebala da ukloni....

blinky- Nov član

Za buduće vlasnike Škode
Ponovo radi konfigurator novih vozila za Srbiju!
Nekoliko meseci bio je isključen, i gle- došlo je do zanimljivih promena
.
Osim toga što je program dobio nove bagove (vezane za kalkulaciju), pojavile su se i neke nove kombinacije:
ŠKODA YETI
Najvažnije je da sada postoji izbor različitih boja za automobil i krov!
Retrovizori u boji tako se mogu dobiti i uz Active paket.
MFA bord kompjuter sada je uključen u osnovnu cenu.
[You must be registered and logged in to see this image.]
'Reef' paket opreme za Ambition - liči na Mont Blanc verziju, nove felne.
Experience paket se od sada zove Elegance.
Promenile su se i neke cene dodatne opreme. Nisu niže
.
Još 1 novost- FABIA je takođe dobila nove kombinacija boja...
Link
[You must be registered and logged in to see this link.]
Nekoliko meseci bio je isključen, i gle- došlo je do zanimljivih promena
Osim toga što je program dobio nove bagove (vezane za kalkulaciju), pojavile su se i neke nove kombinacije:
ŠKODA YETI
Najvažnije je da sada postoji izbor različitih boja za automobil i krov!
Retrovizori u boji tako se mogu dobiti i uz Active paket.
MFA bord kompjuter sada je uključen u osnovnu cenu.
[You must be registered and logged in to see this image.]
'Reef' paket opreme za Ambition - liči na Mont Blanc verziju, nove felne.
Experience paket se od sada zove Elegance.
Promenile su se i neke cene dodatne opreme. Nisu niže
Još 1 novost- FABIA je takođe dobila nove kombinacija boja...
Link
[You must be registered and logged in to see this link.]
Poslednji put izmenio UrosH dana Ned 27 Nov 2011 - 11:45, izmenio ukupno 8 puta (Razlog : naslov)

UrosH- Senior

- Broj poruka: 303
Datum upisa: 17.10.2011
Similar topics» kupovina patika
» Zanimljivi oglasi
» AKCIJA -grupna kupovina papucica sa peugeot znakom!!!
» Kompresija motora (kupovina VW Bube 1300)
» Sta gledati prilikom kupovine Busa?
» Zanimljivi oglasi
» AKCIJA -grupna kupovina papucica sa peugeot znakom!!!
» Kompresija motora (kupovina VW Bube 1300)
» Sta gledati prilikom kupovine Busa?
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu