Traži
Pristupi
Similar topics
Partners
------------------------------
*Tinydl Free Download
*Links Monster
*Top Rating Games
*Sajt namenjen kladionicarima
*Biznis portal Srbija
*Slep sluzba Krekic
*Exyuoglasi.com
*Parenta Behaton
*Nissan Club Serbia
*4Gume
*Motorna Vozila
*Raskrsnica Linkova
*WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova
*Mitsubishi Klub Srbija
*BMW Fan Klub Srbija
*Car Glass - N. Beograd
*Futurion 3D
*LIMUNDO
*PILOT Lampa Italy
*Polovni Automobili
*Maruti Club Serbia
*Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova
*Novi automobili
*Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com
*SMS MANIJA
------------------------------Skoda Fabia 1,4 MPI combi elegance
Škoda - Klub Srbija :: Predstavljanje članova i njihovih automobila :: Predstavljanje Članova i Ljubimaca "Garaža"
Strana 1 od 1 • Delite •
Skoda Fabia 1,4 MPI combi elegance
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][img][You must be registered and logged in to see this image.]
Nisam redovan ali postujem pravila!
Skoda Fabia 2002 godiste, ima standardnu eleganc opremu. Nema nikakve modifikacije tj.,fabricko stanje i ogrebotine. Kupio sam je u Auto Cacku polovnu 2004god sa 4500km. Poznat prodavac 24 A ... (Hrvatska ambasada). Dok sam je prebacivao sa zutih tablica auto je bio parkiran u AC Krnjaca tu su mi ugradili sekvent gas Bedini radi ekstra i ok trosi. Fabia sada ima oko 85000km. Odrzavao sam je u AK Kole Zemun i Auto Cacak dok nisam kupio novi auto.Racuni su bili mizerni stvarno se nije kvarila(ali malo je i vozena) sad sam joj ja majstor. Verovatno sto je bila od HR amb.,ima sve zive sisteme protiv kradje. Slike ako nisu lepo postavljene VI korigujte ili obrisite.
Nisam redovan ali postujem pravila!
Skoda Fabia 2002 godiste, ima standardnu eleganc opremu. Nema nikakve modifikacije tj.,fabricko stanje i ogrebotine. Kupio sam je u Auto Cacku polovnu 2004god sa 4500km. Poznat prodavac 24 A ... (Hrvatska ambasada). Dok sam je prebacivao sa zutih tablica auto je bio parkiran u AC Krnjaca tu su mi ugradili sekvent gas Bedini radi ekstra i ok trosi. Fabia sada ima oko 85000km. Odrzavao sam je u AK Kole Zemun i Auto Cacak dok nisam kupio novi auto.Racuni su bili mizerni stvarno se nije kvarila(ali malo je i vozena) sad sam joj ja majstor. Verovatno sto je bila od HR amb.,ima sve zive sisteme protiv kradje. Slike ako nisu lepo postavljene VI korigujte ili obrisite.
belaskoda- Nov član

- Broj poruka: 13
Datum upisa: 12.08.2011
Re: Skoda Fabia 1,4 MPI combi elegance
Lepa skoda, ako nije tajna kakav je taj TNG i cena. Jesi se raspitivao pre nego sto si doneo odluku za taj uredjaj. Pozdrav

nesas- Aktivan član

- Broj poruka: 119
Datum upisa: 09.08.2011
Korektna je skroz, veoma lep enterijer. Kako se ponasa i kakva je potrosnja plina?

DzoniAndric- Respected Member

- Broj poruka: 1575
Godina: 23
Datum upisa: 05.11.2010
Dooobra ti hrvatica iz češke.
Izgleda uredno, nadam se da ti je vožnja jeftina i karavan koristan. Baš je malo prešla, sigurno će ti dugo potrajati. Felne joj lepo stoje, i kao da ima "ovjes" za loše puteve, a bela boja je čini većom nego što ustvari jeste.

pecanac- Veteran

- Broj poruka: 1051
Datum upisa: 18.11.2010
Ako je suditi po slikama auto je super ocuvan. Sluzice te ona jos dugo, dugo!!

ljusasd- Sponsor

- Broj poruka: 172
Godina: 39
Datum upisa: 05.10.2011
Super ocuvan! Puno novijih Fabia combi nema sanke na krovu a ni cetri podizaca. Ok auto!

balkanija- Iskusan član

- Broj poruka: 250
Datum upisa: 10.08.2011

bugarin- Senior

- Broj poruka: 627
Godina: 39
Datum upisa: 05.11.2010
vidim da ima i fabricku muziku, extra!

djordje- Senior

- Broj poruka: 459
Datum upisa: 04.08.2010
Muzika podizaci sanke .. sve je fabricko. Potrosnja plina d0 10l gradska voznja, otvoreni put 7l i manje. Te 2004 nije bilo izbora sekventnih uredjaja samo njih par. Ti sto su ugradjivali i uvozili Bedinija imali su verovatno neki dogovor kada je samo on bio u opciji. Nisam sumljao u automobil i u Bedinija nisu smeli da me prevare nikako. Znam samo da imam na boci elektro-magnetni ventil sto je i danas retko. Neko je pitao za lose puteve nema to tako je slika ispala.
belaskoda- Nov član

i bela boja mu lepo stoji-elegancija.u AC sad na lageru imaju bez metalik koja je in u evropi-vidjam dosta luksuznih automobila u toj boji, al bela je bela!

djordje- Senior

- Broj poruka: 459
Datum upisa: 04.08.2010
Bedini- vrhunski uređaji veoma popularni pre oko 30 godina, jedni od prvih. Na žalost mislim da ih niko direktno ne zastupa ili predstavlja. Šteta.

Doktor Zlotvor- Iskusan član

- Broj poruka: 230
Godina: 36
Datum upisa: 09.12.2010
Ima firma u BG, sto prodaje Bedini opremu tamo kupujem filtere.
Skoda mi je registrovana do 23.01.2012,prosle godine sam registrovao unapred mesec dana. I sada su stare table retke po kradu posle 1. mozda budem jedini.
A bas mi se svidjaju!
Skoda mi je registrovana do 23.01.2012,prosle godine sam registrovao unapred mesec dana. I sada su stare table retke po kradu posle 1. mozda budem jedini.
A bas mi se svidjaju!
belaskoda- Nov član

belaskoda ::Skoda mi je registrovana do 23.01.2012,prosle godine sam registrovao unapred mesec dana. I sada su stare table retke po kradu posle 1. mozda budem jedini.
A bas mi se svidjaju!
Nećeš biti jedini, ima još ljudi koji su registrovali (prvi put) ranije auto prošlog decembra da bi izbegli haos oko novih tablica kad se nije znalo ko pije a ko izdaje.
Međutim, policija je već u novembru 2011 počela da zaustavlja i kontroliše vozila sa starim tablicama, mogu misliti šta će biti u januaru 2012.
Drugar ima registrovan auto do 25.01. ali će ga sutra/prekosutra registrovati kako bi izbegao "maltretiranje" policije u januaru.

pecanac- Veteran

- Broj poruka: 1051
Datum upisa: 18.11.2010
Similar topics» Skoda Fabia 1.2 HTP
» Skoda Fabia 1,4 MPI combi elegance
» Tehničke karakteristike Fabia Combi
» Dva Problema - Skoda Fabia 1.4 MPI 75KW
» Gasi se na leru. Skoda Fabia 1.4 mpi
» Skoda Fabia 1,4 MPI combi elegance
» Tehničke karakteristike Fabia Combi
» Dva Problema - Skoda Fabia 1.4 MPI 75KW
» Gasi se na leru. Skoda Fabia 1.4 mpi
Škoda - Klub Srbija :: Predstavljanje članova i njihovih automobila :: Predstavljanje Članova i Ljubimaca "Garaža"
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu