Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Similar topics
Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Akumulator

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Akumulator

Počalji od Muja taj Čet Nov 03, 2011 8:52 pm

Ide zima i sa njom i sve 'ladnije vreme pa me zanima jedna stvar. Da li smem da prikacim akumulator na ispravljac da ga malo dopunim a da ga ne vadim iz auta? Koliko je to bezbedno? Necu da skidam kleme da nesto ne zajebem oko instalacija pa da posle ne mogu da upalim kola

Muja
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 237
Godina: 26
Datum upisa: 12.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Akumulator

Počalji od bugarin taj Čet Nov 03, 2011 9:05 pm

muki, ako je ak nov i ako su kola garazirana nema potrebe za tim. cak i ako pravis male ture (kilomatarski) mora da izgura preko zime normalno.
e sad nek me ispravi neko ako smatra da nisam u pravu Smile

offtopic: kad ces na nasu stranu? Smile

bugarin
Senior
Senior

Broj poruka: 627
Godina: 39
Datum upisa: 05.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Muja taj Čet Nov 03, 2011 9:21 pm

Aku je star godinu dana koliko i auto - znaci relativno nov. Ne znam koji je proizvodjac jer se nalazi kao u nekoj kutiji sa poklopcem preko klema. Auto ide u garazu svako vece, a relacije su 90% po gradu kako si i sam predvideo... Pitam cisto onako informativno da naucim i ja nesto Very Happy

@off

Nadam se da cu uskoro skoknuti do BG-a! Nisam bio u skorije vreme pa se nadam da cemo se videti. U svakom slucaju pre nego sto budem dosao saljem ti pp da se najavim pa ako budes imao vremena taman da se vidimo malo. A gledacu i da dodjem na skup kod Arene do kraja godine...

Muja
Iskusan član
Iskusan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od beodex67 taj Čet Nov 03, 2011 9:42 pm

Muja ::Ide zima i sa njom i sve 'ladnije vreme pa me zanima jedna stvar. Da li smem da prikacim akumulator na ispravljac da ga malo dopunim a da ga ne vadim iz auta? Koliko je to bezbedno? Necu da skidam kleme da nesto ne zajebem oko instalacija pa da posle ne mogu da upalim kola

Mujo, ukoliko auto ima kompjuter ne bih ti preporučio iz razloga što punjači pretežno nemaju filtriran napon pa može nešto da strada od elektronike. Ako sve radi normalno ne diraj ništa i vozi. cheers

beodex67
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 628
Godina: 44
Datum upisa: 12.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Muja taj Sub Nov 05, 2011 5:40 pm

Ima kompjuter pa iz tog razloga i pitam. Sve radi normalno, pitao sam iz radoznalosti. Shvatio sam - ne diraj nista i uzivaj!

Muja
Iskusan član
Iskusan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od URKE 80 taj Sub Nov 05, 2011 8:18 pm

onako usput od koliko ampera ide u 1.4mpi 50kw 2000g.?

URKE 80
Senior
Senior

Broj poruka: 467
Godina: 32
Datum upisa: 15.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu