Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Favorit teško pali

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Favorit teško pali

Počalji od Pezojka taj Ned Nov 06, 2011 9:50 am

Imam Favorita 135L sa karburatorom. Od skoro mi se dešava ovo. Kad je vruć upali kao metak, ali kad ja hladan malo teže. On ustvari upali, ali neće da nastavi da radi. Moram 10-ak puta da pritisnem gas i da povučem sauh da bi ostao da radi. I onda kad hoću da pođem, ponovo se ugasi Mad Evil or Very Mad . Kad je motor zagrejan, sve radi kako treba Rolling Eyes Da li neko zna šta bi mogao da bude problem Question

Pezojka
Nov član
Nov član

Broj poruka: 4
Godina: 16
Datum upisa: 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Favorit teško pali

Počalji od vranac taj Ned Nov 06, 2011 10:40 am

Isto problem sam imao sa Ladom Samarom. Ne znam tacno sta je u pitanju.

vranac
Senior
Senior

Broj poruka: 563
Godina: 43
Datum upisa: 23.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dulefontana taj Ned Nov 06, 2011 1:06 pm

Malo teze da ti sam mozes da mu povuces sauh kada Favorit ima fabricki automatski, jedino ako je radjena neka prepravka. Vidi probaj malo da se igras sa paljenjem.

dulefontana
Respected Member
Respected Member

Broj poruka: 1099
Godina: 27
Datum upisa: 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tygzone taj Uto Nov 15, 2011 10:03 pm

lepo ti Dulence rece saug je automatski , pa shodno tome vidi da li kad je hladan potpuno zatvara leptir sauga u suprotnom ti se i desava to sto te muci!Znaci moras da prestelujes automatski saug vidi temu po tom pitanju.Ajd zdravo poz Dr.Tygzone:geek:

tygzone
Senior
Senior

Broj poruka: 650
Datum upisa: 28.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tygzone taj Uto Nov 15, 2011 10:37 pm

eto usput videh covek nastelovao ventile i resio problem?Kad li ih je uopste stelovao ha ha ha .......jocolor

tygzone
Senior
Senior

Broj poruka: 650
Datum upisa: 28.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Pezojka taj Uto Nov 22, 2011 12:04 pm

Problem rešen Smile Na onom burencetu na karbosu je jedna od 3 cevčice bila polomljena, pa je tu curio benzin Twisted Evil A ovaj prethodni vlasnik se setio da tu ureže nov navoj i zašrafi neku metalnu. Pa pošto je cevčica šira nego što treba, plastika je pukla i sve u k....c Laughing [You must be registered and logged in to see this link.]

Inače, moja Škoda ima "ručni" sauh. [You must be registered and logged in to see this link.]

Pozdrav cheers

Pezojka
Nov član
Nov član

Broj poruka: 4
Godina: 16
Datum upisa: 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu