Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Ratkapne za Octaviu A5

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Ratkapne za Octaviu A5

Počalji od stanke91 taj Ned Nov 06, 2011 8:59 pm

Narode trebaju mi ratkapne za oktaviju A5 da ih stavim na set zimskih guma, trebaju mi od 15" i po zelji da su originalne, sad jel zna neko nekoga ko prodaje to, skida sa drugh skoda Very Happy, ili ih pravi u krajnjem slucaju? Pozdrav

stanke91
Senior
Senior

Broj poruka: 342
Datum upisa: 23.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ratkapne za Octaviu A5

Počalji od djordje taj Ned Nov 06, 2011 10:00 pm

jesi li pitao koliko kostaju u AC i kod ostalih?a i sta ce ti, auto bas ima smeka kad je bez ratkapni Cool kapni

djordje
Senior
Senior

Broj poruka: 459
Datum upisa: 04.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stanke91 taj Ned Nov 06, 2011 10:41 pm

Pa ne znam koja je cena u ovlascenom, znam da se krecu originalne ratkapne i do 100e, dok na duvljaku mogu da nadjem za 1500din, one najgore plasticne, koje kada stavljam na tocak obavezno neka pukne Very Happy, a da dam u ovlasceni 50-100e za nove koje mogu da mi spadnu, da puknu, ili da ih neko jednostavno skine necu, a ruzno mi je da ostavim tockove bez ratkapni, imam 3 crne felne i jednu belu Very Happy, pa deluje odvratno Wink

stanke91
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hakkler taj Ned Nov 06, 2011 10:54 pm

kupi crni sprej i riješi tu bijelu...ili neke druge boje (npr. boje ratkapni)..srebrni i to je to. Very Happy
najpovoljnija varijanta.

Ili kupi na "duvljaku" orginale... kod nas..nađe se na placu,sajmu..orginali i oni su obično oko 50 eura za sve četri.

a one zamjenske su čista banana..odlete na prvom zavoju ili puknu..
kolko para toliko muzike Wink

hakkler
Senior
Senior

Broj poruka: 506
Datum upisa: 19.08.2011

http://www.skodaclubcroatia.com/scc/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecanac taj Ned Nov 06, 2011 11:11 pm

bubanj potok, subotom i nedeljom, ili,

"duvljak" - video sam tamo (prošle godine, da li uopšte radi to sad??) lik prodaje orginalne - polovne, tamo negde leva strana, 3-4-5 red. Kada sam ga pitao odakle mu "stižu", kaže: - iz inostranstva. Laughing

pecanac
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1051
Datum upisa: 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stanke91 taj Pon Nov 07, 2011 12:20 am

Pa i ja sam hteo odmah da eliminisem buvljak, pogresno sam napisao u gore navedenom postu, a video sam u oglasima lika koji ima za sva vozila originale, on valjda skida sa drugih kola, time se bavi, ali vise nema oglasa, znam samo da je negde sa NBG-a, a za sprej to je dobro resenja, bas bih mogao da kupim jedan da ofarbam felnu tu jednu sto strci Wink

stanke91
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu