Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Similar topics
Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Parking senzori

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Parking senzori

Počalji od pecanac taj Sub Nov 12, 2011 1:10 pm

Ako neko planira (kao ja) da ugradi parking senzore evo teme Smile

Ako ih je neko već ugradio neka napiše koje, gde i za koliko EUR?

Na tržištu (google) može se pronaći komplet već za smešne pare (ispod 20 eur), pitanje je valjaju li. Meni se sviđa što postoje i u sivoj boji pa će mi se uklopiti sa bojom auta, nisam imao pojma da ih ima u toj (škodinoj "omiljenoj") boji! bounce

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

pecanac
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1051
Datum upisa: 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Parking senzori

Počalji od hakkler taj Sub Nov 12, 2011 1:57 pm

Što se tiče tržišta modela parking senzora..od jeftilena za 20 dolara.(btw. i takve sam mogao stavit) kod njih je največi problem u čitljivosti senzora..tj u njihovoj preciznosti. i kutu koji pokrivaju.
Ili imaš kako treba ili bolje da nemaš. Ovi za par dolara ili eura..znaju fajn lagati koliko je do prepreke..ili premalo ili previše..ali nikako točno.(uvjerio se na svoje oči).
Tebi svira da ima još metar..a on je na 12-15 cm. ili ima još 1,5m do 2.
Što se tiče neke kao kvalitete izdvojio bih Meta system (prva ugradnja u VAG koncern i Parkmatic..koje sam ja uzeo)meta mi je bila preskupa jer je dvostruko skuplja od ovog modela koji sam ja uzeo + nema vizaulni pregled koliko još ima do prepreke..dok sam s parkmaticom dobio i jedno i drugo..ili da samo stavim buzzer gljivu..na to predviđeno mjesto. Jedini problem je što nisu (baš tad imali s zelenim displeyom..ali ok)
Bitno da su precizni i odrađuju svoje u svim vremenskim uvjetima.+ imaju mogučnost štelanja kuta po visini..i zvuk bip bip se može isključiti ili pojačati na displeyu.
E sad..kaj se tiče kineza za 20dolara..kako naiđeš.Može bit da će te dobro služiti a može bit da ćeš bacit novac i probušit branik bez veze.
Ovi moji rade več 7mj. i makar me bilo strah prilikom bojanja da će se izgubit intezitet preciznosti..ostalo je sve ko i prije.
evo par videa..kako jesu ili nisu precizni.(s tim da je ovo low budget model)
[You must be registered and logged in to see this link.] src="[You must be registered and logged in to see this link.] width="425" height="350" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" scale="exactfit">

[You must be registered and logged in to see this link.] src="[You must be registered and logged in to see this link.] width="425" height="350" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" scale="exactfit">

i da..nije da su uber precizni...lažu mi cca +-1cm Very Happy

link na DIY ako netko pukuša to sam napraviti: [You must be registered and logged in to see this link.]

Poslednji put izmenio hakkler dana Ned Nov 13, 2011 2:45 am, izmenio ukupno 2 puta

hakkler
Senior
Senior

Broj poruka: 506
Datum upisa: 19.08.2011

http://www.skodaclubcroatia.com/scc/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Sub Nov 12, 2011 5:21 pm

klanjam se, klanjam se! rabbit

djordje
Senior
Senior

Broj poruka: 459
Datum upisa: 04.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mixer taj Sub Nov 12, 2011 6:21 pm

Basketball I ja sam ima kineza za parking senzore i isto ofarbao u srebrenu boju i nerade,pa otisao sam u servis i kupio nove srebrene i sve to sa montazom za 60 eura.Kod tebe je ispalo dobro da rade.affraid Zajebao me lak na kraju,kad sam njega naspricao nisu radile

mixer
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 106
Godina: 42
Datum upisa: 11.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hakkler taj Sub Nov 12, 2011 7:18 pm

pa u tom je poanta...čajna šit...kolko para tolko muzike.
I da...mixer promijeni si avatar..ako si več to napravil Very Happy
@djorđe: čemu? Very Happy

hakkler
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Sub Nov 12, 2011 8:19 pm

@klerhakk parking senzorima Cool

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecanac taj Sub Nov 12, 2011 11:08 pm

@klerhak Razz

Ovaj tvoj monstrum od posta zaslužuje svoju temu u DIY tj. Uradi Sam, pa budi ljubazan, odradi, jer, kao da si mi istovario kamion šodera (guglaj, guglaj) ovde Razz u temi. Btw, dal' te neko ikad zvao "picajzla", ili "detaljista", ili "master of DIY" ili ...

PS Dobar posao!

pecanac
Veteran
Veteran

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hakkler taj Ned Nov 13, 2011 2:25 am

ha,ha...pa imate modove.. pa neka rade... Very Happy

stave u DIY ili kamo več..

ne znam..baš si mislim jer sam što zaboravio još napisat

i da nije... lol!

osim toga dio tvog citata s početka teme: "Ako ih je neko već ugradio neka napiše koje," Very Happy

pa ono..zanijelo me...

evo pošto modovi spavaju..na tvoj zahtjev premješteno tamo gdje treba biti..

btw..dužan si mi za to Colu... ako se pojaviš sljedeče godine u 6mj. možda u Karlovcu na VW tuning show-u afro

hakkler
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stanke91 taj Ned Nov 13, 2011 1:29 pm

Narode jel postoji neka mogucnost da se zakrpi na braniku rupa velicine kao za parking senzor i da se prefarba, i naravno jel znate nekoga ko to radi? Pozdrav

stanke91
Senior
Senior

Broj poruka: 342
Datum upisa: 23.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecanac taj Ned Nov 13, 2011 10:56 pm

hakkler ::
dužan si mi za to Colu... ako se pojaviš sljedeče godine u 6mj. možda u Karlovcu na VW tuning show-u afro

Nije nemoguće silent Ako nas budete zvali na vreme, stiže Cola iz RS.

Btw, odličan DIY je sad na svom mestu. sunny

pecanac
Veteran
Veteran

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stanke91 taj Sre Nov 16, 2011 12:31 am

Pecanac ja sam moje senzore platio 40e + farbanje u boju mog auta 10e, naravno meni je trebalo malo vise boje za jos neke stvari, tako da me je sa ugradnjom ispalo oko 50e, senzori mere od 0.3-2.5m, i tacni su znaci kad dodje na 0.3 oni piste i tacna je razdaljina, samo sto su centralni senzori malo udaljeni na braniku, znaci nisu na normalnoj razdaljini, malo su odvojeni, decko koji mi je ugradjivao kaze da tako mora zbog same preciznosti senzora, i rade bez problema Wink. Evo i slike senzora:
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />

stanke91
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecanac taj Sre Nov 16, 2011 3:40 pm

Gde si ih kupio i gde si ih ugradio? Gde si stavio ovaj displej? Ja ne znam šta ću sa tim displejom, tj. ne bih ga nigde ni stavljao, radije samo onu "pečurku" što pišti, tj. model bez displeja, da sakrijem negde i to je to, videću.

pecanac
Veteran
Veteran

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Sre Nov 16, 2011 4:57 pm

fabricki prednji i zadnji senzori za yetija su prilicno skupi-oko 600 eura.i to ako fabricki narucis.verujem da je kod dilera mnogo skuplje... Smile

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Sre Nov 16, 2011 5:02 pm

@hakkler i mi tebe pozivamo na sajam automobila u beogradu od 8-14 marta.ako si free, navrati! vidim da je sajam u zagrebu od 22 marta do 1 aprila.bice auta, cica i jos puno toga Cool What a Face taman da se zagrejes za zagrebacki sajam!

djordje
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stanke91 taj Sre Nov 16, 2011 9:46 pm

@pecanac Kupio sam ih preko prijatelja koji ugradjuje to inace je mehanicar po struci, displej se zalepi gde hoces, mada meni stoji sa vozaceve leve strane iznad otvora za ventilaciju, ima na sebi podesavanje za jacinu pistanja tako da nije smoran da te ubioje pistanje, a povezuje se na osigurac, znaci otvoris onu kutiju sa strane i bocnes zicicu na osigurac ili mozes i direktno na akumulator, a ovu zadnju jedinicu zelepis ispod tapacirunga kod zadnjeg levog tocka i on bezicno salje signal do 50m, sto nije malo, i radi extra Wink, evo ti i link pa pogledaj neke koji ti se svide. Pozdrav

[You must be registered and logged in to see this link.]

stanke91
Senior
Senior

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu