Škoda - Klub Srbija

Molimo vas da pre nego sto se registrujete procitate Pravilnik Foruma

Molimo vas da kada se registrujete proverite vas e-mail i aktivirate vas nalog!
Page Rank Check
Skoda Klub Srbija Donacija
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Similar topics
Prijatelji Foruma

Partners
------------------------------ *Tinydl Free Download ------------------------------ *Links Monster ------------------------------ *Top Rating Games ------------------------------ *Sajt namenjen kladionicarima ------------------------------ *Biznis portal Srbija ------------------------------ *Slep sluzba Krekic ------------------------------ *Exyuoglasi.com ------------------------------ *Parenta Behaton ------------------------------ *Nissan Club Serbia ------------------------------ *4Gume ------------------------------ *Motorna Vozila ------------------------------ *Raskrsnica Linkova ------------------------------ *WEB Bulevar - Direktorijum sajtova i linkova ------------------------------ *Mitsubishi Klub Srbija ------------------------------ *BMW Fan Klub Srbija ------------------------------ *Car Glass - N. Beograd ------------------------------ *Futurion 3D ------------------------------ *LIMUNDO ------------------------------ *PILOT Lampa Italy ------------------------------ *Polovni Automobili ------------------------------ *Maruti Club Serbia ------------------------------ *Direktorijum Kvalitetnih Srpskih Sajtova ------------------------------ *Novi automobili ------------------------------ *Make Massive income from Google at www.online-home-jobs.com ------------------------------ *SMS MANIJA ------------------------------

Patosnice gumene i presvlake

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Patosnice gumene i presvlake

Počalji od musculus4 taj Ned Nov 13, 2011 9:59 pm

Koliko kostaju i dje imaju da se nadju original gumene patosnice i presvlake za fabiu mkI ?

musculus4
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 119
Godina: 25
Datum upisa: 21.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Patosnice gumene i presvlake

Počalji od mugos taj Pon Nov 14, 2011 1:43 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

mugos
Iskusan član
Iskusan član

Broj poruka: 248
Datum upisa: 23.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Uros TSI taj Pon Nov 14, 2011 2:29 pm

Original gumene patosnice imaš u Autočačku u Novom Beogradu, i koštaju nešto ispod 3000 dinara, mislim da su bile oko 2800. Presvlake AutoStyle su meni tražili za Fabiju oko 100e, skupo, nije lepo i može da bude loše ako je materijal loš. Bolje čuvaj te pare pa kada bude trebalo odradi dubinsko za ceo auto(3000-5000din) i biće ti auto ko nov.

Uros TSI
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Pon Nov 14, 2011 5:25 pm

mislim da gumenu patosnicu za gepek (koja je isto prakticna) nemaju na lageru i ona se narucuje.koliko kosta ne znam.treba voditi racuna pri busenju onih plasticnih srafova u patos koji drze patosnice u kabini da ne setaju.imaju obicaj da to urade ofrlje u servisu, pa preporucujem da se to uradi u domacoj radinosti... Cool

djordje
Senior
Senior

Broj poruka: 459
Datum upisa: 04.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Uros TSI taj Pon Nov 14, 2011 7:14 pm

Moguće, mada zavisi, možda se desi i da ima, meni uvek proveri da li ima u Krnjači i u Čačku, tek ako nema tu nigde onda naručuje. Na Fabiji 2 su te zakačaljke fabrički ugrađene u tepih tako da nema nikakvog bušenja.

Uros TSI
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1159
Datum upisa: 14.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od musculus4 taj Pon Nov 14, 2011 9:15 pm

a jel oni meni buse te rupe za fiksatore i jel to u cijeni ili to se naknadno placa?

musculus4
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djordje taj Pon Nov 14, 2011 10:20 pm

aha, znaci fabricki ubusene.e pa to tamo rade nepismeni, jer meni na mk2 nisu izbusili pravilno, vec ide u krivo...pa nista, onda odvijes, pa lepo ubusis.ma to je plastika, lepo ide...

djordje
Senior
Senior

Broj poruka: 459
Datum upisa: 04.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od musculus4 taj Čet Nov 17, 2011 5:16 pm

uzeo sam patosnice u ac 2400 din poslednje znaci tacno u cantimetar su legle i po meni netrebaju fiksatori, ali bice nove kolicine uskoro po istoj cijeni

musculus4
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

preslake

Počalji od brajt taj Pon Nov 21, 2011 11:56 pm

musculus4 ::Koliko kostaju i dje imaju da se nadju original gumene patosnice i presvlake za fabiu mkI ?
Sto se tice presvlaka lepo odes na buvljak(beogradski) tamo ima jedno cetri,pet tezgi koje siju preslake od fabrickih materijala od kojih se rade sedista u kolima i lepo kazes za koji ti auto treba i oni ti urade,Neki ce cak i skodin znak da ti izvezu na presvlakama mada su im zabranili da to rade tj.da brendiraju jer nisu ovlasceni.Obidji sve tezge i pitaj jer im se cene bitno razlikuju od 2500-5000 komplet,a i materijli.Pozz

brajt
Aktivan član
Aktivan član

Broj poruka: 101
Datum upisa: 20.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stanke91 taj Uto Nov 22, 2011 12:05 am

@brajt Preporucujem tvoj post za buvljak
-Meni su ovi u piramidi trazili 120e za moju oktaviju i to preko veze sam probao da kupim, posto se cale zna sa njima, a cuo sam da su u zadnje vreme poceli i malo losije da rade Wink
-Inace na buvljaku u prvom redu ja msm da je 5 tezga po redu trazio mi decko 4300din za presvlake koje on sije sa skodinim znakom, moze da se donese i ovaj ovi grb skode i da ga odrade, a po potrebi i namesta, mada nema potrebe jer su lake za kacenje Smile
- ja se razmisljam tamo da kupim sad videcu kad kesa malo sakupim, dao sam sve na felne Very Happy

stanke91
Senior
Senior

Broj poruka: 342
Datum upisa: 23.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od brajt taj Uto Nov 22, 2011 1:40 am

Stanke91,pa kad vozis besnu oktaviju,nema kesa,ode sve na felne Cool Bio sam i proverio.Cak mogu da ti izvezu tekst po zelji,oktavia,fabia...skodin znak(nece svi) Ima ih u raznim redovima,treba obici i pitati,isplati se. P.S.dobra ti veza kad je 120e,koliko je bez-veze lol! lol!

brajt
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stanke91 taj Uto Nov 22, 2011 1:57 am

a jbg sta cu, jos sam dobro i prosao Very Happy
- Ma hoce da odrade i znak, realno bitno je da imam presvlaku da se ne prlja, a i bolje ta nego ona od sintetike koja je krs Wink
- Za superba je bilo 150e, caletov komsija sto drzi firmu pored moje kupio za sluzbenog superba i platio 100e preko veze, i ja mislio sad ce i meni za oktaviju da odrade nesto jefitno, ali nista, predpostavljam da je to onda puna cena presvlake Wink
- Zaboravio sam da kazem da ja imam fabricke patosnice i da se one ne srafe vec pasuju u milimetar na patos Wink

stanke91
Senior
Senior

Broj poruka: 342
Datum upisa: 23.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od musculus4 taj Uto Nov 22, 2011 11:48 am

A te presvlake sto siju po buvljaku to bi bio neki kvalitetniji materijal da nije onaj iz tempa za 1200 dinara kada sednes u kola na malo toplije vrijeme vise ti bude znojava pozadina nego celo... ako se razumemo

musculus4
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecanac taj Uto Nov 22, 2011 12:08 pm

musculus4 ::A te presvlake sto siju po buvljaku to bi bio neki kvalitetniji materijal da nije onaj iz tempa za 1200 dinara kada sednes u kola na malo toplije vrijeme vise ti bude znojava pozadina nego celo... ako se razumemo

biće da je to taj materijal Mad

pecanac
Veteran
Veteran

Broj poruka: 1051
Datum upisa: 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od brajt taj Uto Nov 22, 2011 1:05 pm

musculus4 ::A te presvlake sto siju po buvljaku to bi bio neki kvalitetniji materijal da nije onaj iz tempa za 1200 dinara kada sednes u kola na malo toplije vrijeme vise ti bude znojava pozadina nego celo... ako se razumemo
matrijali su isti kao i na sedistima tj.od njih se prave sedista.gledao sam i bas su cvrsti,isti fabricki mebl

brajt
Aktivan član
Aktivan član

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu